Herkesin farklı noktalara kafasını çevirmesi 😂 Tür: Gerilim 10/10

Herkesin farklı noktalara kafasını çevirmesi 😂 Tür: Gerilim 10/10
Hayır değildir tabi ki de ben de sürekli korku ve gerilim filmleri izlemeyi seviyorum. ama çok saçma geliyor yani öpüşmek de ya da sevişmek te ne var? isteyen istediğini izler bunlar hayatın için de olan şeyler zaten. yani aile yanında bunlardan utananları saçma buluyorum ama yine de karışmam tabi ki. ben kimin yanında film izlersem izleyim benim için bu tür sahneler hiç önemli değildir yani ben izler geçerim zaten. hatta bu tür sahneleri basit bulduğum için filmler de bile görmek istemiyorum genelde. çünkü aşk dram ya da öpüşmek gibi şeyleri sevmiyorum gereksiz buluyorum. ama izlenmesi de son derece doğaldır. tabi ki bazıları ailelerinden çekinebilir belki de o yüzden geriliyor olabilirler ama benim için sorun yok ben zaten tek izliyorum başkası ile izlesem de fark etmez. bu yüzden de izlemeye devam ederim ben her şekilde. zaten çok komik buluyorum ayrıca :D yani mesela normal de sevgili olan kişiler aile yanında bunlar gelince bir den izlemiyor ya da değiştiriyorlar.
odamda laptopta dizi izliyorum misalen izlediğim dizide bir tane +18 sahne yok tam annem üst kata odama çıkıyor kapıyı açıyor çift dizide öpüşmeye başlıyo 😂 annem de yazıklar olsun ne biçim şeyler izliyorsun benden tepki ay ne var öpüşmek aşkın getirisidir geniş ol biraz anne 😂😂 aynı şey mutfakta yemek yerken babam annem ben mutfakta ki tv de izlediğimiz dizide öpüşme sahnesi çıktığında da geçerli benden tepki baabaaa gözlerini kapat çabuk edebini bozacaklar diye kahkaha atıyorum 😂😂😂
niye öyle oluyo sence 😀
Ben bir keresinde arkadaşıma kalmaya gittim ve yemek yedik işte arkadaşım ve ailesi beraber tv izliyoruz ailesi de biraz muhafazakar bir aile neyse kumanda adamın elinde kanalları o değişiyor işte açtı bi şey izliyoruz o arada birden öpüşme sahnesi falan geldi baya yatak sahneleri adam bağırıyor vesileeeee !!! (eşinin ismi bu) kumanda neredeeeee...
Hepimiz mehmet amcanın elindeki kumandaya bakıp gülmüştük sonra adam utandı galiba yatmaya gitti.😂😂
Böyle de bir anı işte...
Sadece öpüşme sahnesiyle kalırsa artık çok şükür diyip rahatlıyorum. Ne zamanki uydu kanallarından vazgeçip Netflix, Disney gibi kanallara geçtik o zamandan beri önden sevişme sahnelerini tahmin edip atlamak gibi büyük bir görev edindim kendime. Ailemin RTÜK başkanı benim
Cevap
9Cevap
Benimde aileminde umrunda olmuyor ya :d :D izliyoruz öyle
Bana komik gelir bu tür sahneler. Alttan alttan gülerim 😄
Evet olabilir bir kere bu durumu yaşadım bir daha ailem ile film izlemedim :D
Küçükken babamın yanında utanır ortaya bomba niteliğinde konuşma konusu atmaya çalışırdım.
Şimdi aynı şeyi çocuklarım varken yapıyorum bu hayat çok zor 😂
Ailemle yaşamadığım için sorun olmuyor eşimle çok rahat izleyebiliyorum.
Ailemle izlediğimde bu tarz bir şey yaşasaydım fazlasıyla gergin bir ortam olurdu. Babam direkt kalk kızım çay koy derdi jshsjs
Neyse ki ileri sarma tuşu var çok derin sevişme sahnesi ise sarıyoruz 3-5 dk ileri ama sonra evde tekken o sahnede ne yaşanmış merak edip açıyorum tabi 😂
ya baba hemen değişir ya herkes oralı değilmiş gibi yapar ya da ben deniz kalkar gider ama aklım orada kalır 😂😂😂😂😂😂😂😂çok komik olurdu şimdilerde kimse takmıyor öpüşülüp geçiyor...
Otobüste kartın okumama geriliminin yanında hiç..
Bütün gözler üzerinizde, arkadan binenler var..
Böyle bir gerilim, daha çekilmedi film olarak..
#Vesselam
En fazla gerilim hiç bir iş yapmadığımda annemin her an bir şey söyleyeceği gerginliği ile oturup telefonda takılmak
Yani ortam tuhaflaşıyor, herkes sağa sola bakmaya başlıyor..🫣😛
Annem kumandayı hep elinde tutar küçüklüğümüzden beri öyle bir sahne çıkacağını zannetiğinde ekranı değiştirirdi.
Bir de şu var o a'na kadar kimse öpüşmüyordur ailen odaya geldiği an o sahne başlar trajikomik 😄
Ben genelde ana kraliçemle dizi vs izlediğim için aha laleye bak gitti öptürdü çocuğa kendisini vs diye yorumlama yapıyoruz sjjs
Eskidendi onlar alıştık artık opusme bir şey değil. Seks escinsel seks gruplar var artık filmlerde...
Evet olabilir. Birde misafir varsa tam rezillik.
Of kesinlikle ya çok kötü ölüm sessizliği oluyo bızde
Hahahaha baska kanala geciyoruz😂 ama artik hep birlikte tv izlemiyoruz
Babam hemen Kapa gözünü falan derdi ya da çevirirdi
Evet nasılda denk gelir, ailemle film izlemiyorum bu yüzden. 🙄😄
Sahnenin geleceğini anladığım an ya telefonla uğraşıyorum ya da kumanda ben de ise hemen geçiyorum😅
Bence olamaz. Ailemin yanındayken cıkınca boyle sahne bakıyorum ben.
Kesinlikle. Bu sahnelerde bazen odayı terk ederim ya da başka yere bakmaya çalışırım 😀
En iyi aile filmini seçersin baban içeri girince öpüşme sahnesi çıkar skkdjs
Bizimkiler yanımda birbirlerini yedikleri için sorun olmuyor 😄
Abi 11 12 yaşlarında olsaydı tamam da şu anda pek bir şey anlam ifade etmez
Babamın derinden öksürüğü, benim su içmeye kalkmam..
Bir kere annem korku filminin +18 sahnesinde içeri dalmıştı ckghgkg
En iyi gerilim sınav notlarımın babama mesaj olarak gelmesiydi 😅😅
Olabilir, halden hale sokuyor şu sahneler. 😬
Şüphesiz öyle.. Bundan daha büyük bir gerilim olamaz..
Evet olabilir çaktırmadan bakmak çok keyifli oluyor 😄🙄
Bence de öyle. Bide bitmek bilmiyor o sahne süresi uzuyor sanki
He yaaa ben gözümü kapatıyorum ama sonra çok merak ediyorum tekrardan açıp izliyorum 😂😂
hep vardi o sahnelerde cok uzun sürerdi utanirdim artik dizi aielemle seyretmiyorum oyüzden
Seks sahneleri daha gerilimli olur bence.
Ayy bunun bide direk mevzuya girişi var
Hahahahaha 😅 küçükken evettt
Halıdaki tüm desenleri ezberliyorum o an.
Onların yaptığına biz niye uyanıyorsak
Çok utanç verici bir durum yaa😅
Daha beter gerilimler yaşadım ben bu bişi değil
Aynen gerçekten öyle 😄
Farklı bir yaklaşım 😅👏
Trajik komedi o ben gülerim bu duruma😂
Ben nedense hiç utanmam 😄
Olabilir Show TV'de Aile dizisinde bile var
Benim umrumda olmuyor
Yalniz izledigim icin oyle bir sıkıntım yok
Hemen kacarim wjdjwjenw
Gıcık bi an