Aile ile film izlemenin temel kuralı filmde çıkan öpüşme sahnesinde gözleri başka yöne ya da birinin üzerine çevirmektir. Sizin evde gözler ilk kime çevriliyor?
Ailenizle film izlerken öpüşme sahnesi geldiğinde gözler kime çevriliyor?
Ben atılır hemen bakmayın anonsu yaparım ben öyle dedikten az sonra bitti mi diye bana sorarlar. Şaka lan şaka başkası yok ki. Bir gün arkadaşıma gittim lisedeyiz, o gün uydu bağlatmışlar (bizde uydu yoktu). Başka misafirler geldi ev sobalı herkes tek salondayız. Necati amca misafirlere uyduyu anlatırken birden uygunsuz bir kanal açtı aceleyle sonraki kanala geçti bu ondanda beter, bir defa daha denedi adamların affı yok! sıvacılar mala vuruyorlar duvara doğru. Necati amca ne dediğini anlaşılmadan tüplü televizyonu kucakladığı gibi sehpadan kaldırdı tabi asılınca fiş koptu, sigorta attı... 10 dk sonra meyve sofrası geldi hatırlamıyor gibi yaptık. Uyducu gelmiş ertesi gün...
bir kişi hedef alınmıyor. Annem: Halıyı yıkayalım.. Babam: Oğlum avizeleri bir temizleyin. Yengem : Çocuk nerde nere gitti Abim : küçük olana Ömer buraya gel oğlum. Kardeşim : Abi pes atak mı. ? Ben: Tv izlemiyorum bunlar da 3 yıl önceki bir anı. .
Genellikle kumanda kimin elindeyse, kanalı değiştirmesi için gözler ona çevrilir.. Tabi ben de böyle bir durum yok. Kumanda benim elimde, evde de benden başka kimse yok :D
Medeni olmakla ne alakasi var bunun? Açın p*rno izleyin o zaman ailecek medeniyet ile alakasi yok saygı edep haya diye kavramlar sizde yoksa medeniyet ile bagdaștirmayin genișlik bunun adi
En İyi Cevaplar