Benim de bir üniversite arkadaşım vardı, çok sık gorusmuyorduk. Zaten başka şehirde yaşıyordu. Bir gün İstanbul'da metroda karşılaştık, burada iş bulmuş.. Sonra daha çok görüşmeye başladık. Nişanlısı vardı. Ama çocuğun her dediğini falan yapıyordu. Bir kaç kere öyle yapmaması gerektiğini, mutlaka hayatında ne yapıp yapmayacağını söyleyen bir müdür olması gerekmediğini vb. söyledim. Evlendikten sonra da bir daha beni aramadı sormadı. Muhtemelen çocuk demiştir, o kızla gorusmeyeceksin diye, ay çok da tın yani 😂😂😂
Artık birbirimize uymuyoruz. Ve açıkçası onların evlilik hayatını dinlemek beni bayıyor.. Ilk zamanlar evliligin iyi yanlarını aforoz edip sanki bekar olan evde kalmış muamelesi ederler.. sonraki dönemlerde ise sanki evlilikten bezmiş gibi şikayetler gelir..
O özeli bilemediğimiz için asla sırrına vakıf olamayız.
Ancak, evli insanlar bekar kişilerin yaşam tarzı, bakış açısı, konuşma biçimi gibi bir çok şeyde zıt kaldığı için, ister istemez bir mesafe söz konusu olabiliyor.
Yadırgamamak gerektiği kanaatindeyim. Görüşmeyi istemeyen de var, görüşmek istemediği de var, görüşemediği de var, görüşmeyi uygun bulmadığı da var.
Sonuçta, tek bir kişi değil yani evlilikten sonra, iki kişi oluyor.
Öyle olması gerekir bekar ve evli kişilerin dünyaları farklı, bekar birisi manita peşinde koşar evli kişi ekmeğinin derdine düşer, bekar cafeye gider, evli kisi aile çay bahçesine vs vs vs , ,😆😆😆 bağlantıyı sen kur
Artık zamanı nı geçireceği bir ailesi olduğundan olabilir mi? Acaba. Tamam irtibatı koparmamalı ama sorumluluklarının da bilincinde olmalı. Karşı taraf aynı şeyi yapsa (eski sıklıkta görüşmeye devam etse) ben kızarım. Sonuçta gün 24 saat. İş, aile ve arkadaşlar.
Hiç sorma ya sanki yanlış yola sokacakmışız gibi evlenmeden önce yemediği nane kalmayıp evlendikten sonra dünyanın en doğru adamıymış gibi davrananını da gördüm. Can dostluğundan ödün vermeden hem evini idare eden hemde arkadaşlarını ihmal etmeyeninide gördüm.
Ortamları değişiyor çünkü ister istemez eskisi gibi rahat çıkamıyorlar ben de eskiden haftada bir görüştüğüm arkadaşlarımla evlendiklerinden sonra ayda bir falan görüşmeye başladım ve bunu normal karşılıyorum kocasının izin günü kendisinin izin günü misafiri kaynanası osu busu bir sürü faktör var, bunu koca buldu değişti gibi değerlendirme, karakterleri değil sorumlulukları değişiyor bence bunu bekar biri olarak söylüyorum ☺
Cünkü artik hayati 180 derece degismistir. Sorumluluklari artmistir ayrica evli olan ciftlerin evli ciftlerle daha cok görüsmek istemesi gayet dogal. Ben evli arkadaslarima hic alinmiyorum bile. Herkes mutlu oldugu sekilde yasasin <3
Eşim benim kankam benim arkadaşım ailem herşeyim olacağı için aynı özeni ondan da beklerim ben o yüzden kendimde onun yanından ayrılmam görüşmeyi azaltırım belki ama kesmem sonuçta başka bir hayata adım attık değişik şeyler olmak zorunda
Çok normal. Eşine karşı sorumlulukları oluyo. Hem bekar bekar takılınca tanımadığın bir kız falan girebiliyo ortama, e bu da kadını rahatsız edebiliyo. Örnekler çoğaltılır😌
Bu biraz aile olmanın verdiği bir durum evli olunca bekar gibi istediğin şeyi yapma şansın yok herkesi her arkadaşı evine davet edemez sin ailen var sonuçta o farklı bişey evlenince benimle muhabbetini azaltan arkadaşlarıma kızmıyorum o yüzden
çünkü biz onların eşlerine göre, sabahlara kadar gezen, grup seks yapan, hayatta tek gayemiz, o arkadaşımızı yoldan çıkarmak hatta ayırmak olan insanlarız..
Evlilik insanı değiştiriyor çünkü. burda çok ciddi bir azaltmadan bahsetmek doğru olmasa da bekarken yapılan aktiviteler evli insanların yaptıklarından daha farklı oluyor. daha sorumluluk sahibi olmak gerekiyor.
En İyi Cevaplar