Bende izmirliyim de siyasetle bunu nasıl bağdaştırdın anlayamadım muhtemelen siyasetsel durumdan dolayı söyledin bunu yani sen şey mi zannediyorsun sadece tek bir partinin körü körüne oy atan insanları var eğer öyle düşünüyorsan gelip sokaklarda sormanı tavsiye ederim ya da bir süre yaşamanı. Siyaset yapmayan adamlar akıllıdır bu devirde çünkü hangi partiye dönersen dön hepsinden birbirinden beter durumda.
Yemin ederim zekanız beni aşıyor. Bir insan Inançlı diye ve dinini tam anlamıyla yaşıyor diye örümcek kafalı olmaz. Bir başörtü siyasi bir obje değildir. Bunu ne zaman anlayacaksınız? Nerde modernlik? Nerde saygı? Nerde hak? Nerede hukuk? Kardes senin ne haddine bir insanin dinine siyasetine kıyafetine yotum yapıp aşağılamak? Bir şey deyim mi ! Çok hadsizsiniz. Ve sadece kendinizi düşürüyorsunuz.
@LafazanHanım yıllardır kapalı insanları örümcek kafalılar diye aşağıladıklarını bilemeyecek kadar cahil insanlar var senin gibi malesef. Tabi unutmuşum yaşına veriyorum. Görmemişsin de okumamışsın da o dönemleri.
@Pudamsıropge biz ne kadar sesimizi duyurmaya çalışsakta onlar aynı hatsizligi yapmaya devam edecekler. Yazık sadece. Açıkların CHP li dinsiz olduğunu savunan kesim ile Tesetturlülerin AKP li dinci yobaz olduğu kanısına varanlar... iki tarafa da acıyorum sadece. Ikisi de birbirini eleştiriyor ama aynı halt olduklarindan haberleri yok. Tek bir bakışta insanları çözecek kadar düşüncelerini inanışlarını kişiliklerini çözecek kadar müneccim olduklarını sanıyorlar. YAZIK. Toplumca insanların dinlerine görüşlerine saygı duymayı öğrenmedikçe bir adım ileriye gidemeyeceğiz.
Herkesi, her şeyi bir kalıba sokup değerlendirmek bunun sonucunda da olumsuz ön yargılarla yaşamak, akıllı insan işi değildir. At gözlüğüyle yaşamak sınırlandırır yaşamı. Sınırlı yaşamda mutsuz eder insanı. Beynin de çalışıyor her insan gibi, haksızlık etme o beynine lütfen.
Kesinlikle insanları bu ve bunun gibiler kutuplaştırıyor bir insan nasıl böyle bakış açısına sahip olur anlamış degilim. Sevgiyle saygıyla kal güzel insan. Tekrar agzına eline saglık
Gidip te konya ovasına veya rize yaylalarına saklanacak halimiz yok, öyle bir durumda en mantıklı yer İstanbul olurdu malum altıda üstüda labirent ve milyonlarca ev var saklan saklanabildiğine kaç o daireden o daireye :D
Çoruma giderim o kadar dünyanın merkezi felan diyip durdular kıyamet kopmıycak felan eğer zombi istilası olursa büyük ihtimal insanlığın sonu olacağından Çorum iyidir
kesinlikle memleketim olan Adana. TSK dan daha çok silah var şehirde. en azından hangı eve gırsen heleki bazı mahallerde sadece sılahta degıl bırcok muhımmat bulursun.
Adalar olabilir- denize kıyısı olan yerler olabilir- dağlık alanlar olabilir- mekan olarak; hapishaneler- okullar- askeriyeler- konsolosluklar vb. yerler seçilebilir.
En İyi Cevaplar