Aile & Toplum 8 gü Türkiye'nin en güvenli şehri neresidir? aysesevcen Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Türkiye'nin en güvenli şehri neresidir? Cevapla 67 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 38 , eic 83% 8 gü Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karşıyaka.Keşke ilçe olarak kalmamış olsa.Seviyorum semtimi.Yaşadıktan sonra kararı siz verin.Ne anlatsam boş. 1 0 Yorumla
Bihteeerrr Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 6 gü Hiçbir yer. Yurt dışı ekonomik açıdan daha güvenilir. 0 0 Yorumla
yavşağım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% 7 gü kenar mahallesi olan büyükşehirler güvensiz maalesef 0 2 Yorumla yavşağım 7 gü küçük şehirler daha güvenli oluyor Yorumla yavşağım 7 gü güvenli olan çok şehir söylerim Bolu mesela Yalova falan Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 99 , eic 96% 8 gü Aile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı. Kriminal olay açısından en güvenli ilimiz Amasya diye biliyorum. 0 2 Yorumla safak005 7 gü Sendemi amasyadasin Yorumla SwordOfDemocles 7 gü @safak005 hayır. Kardeşim orada yaşıyor Yorumla
tuana9703 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 , eic 100% 8 gü Trabzonlu degilim ama Trabzon geldi aklima guvenli deyince 0 1 Yorumla Tomjerry31 8 gü Olabilir Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 gü Türkiye her yerinde cinayet deprem fakirlik ayrımcılık yaşıyor güven ve rahatlık için sınır dışına çıkabilirsinn 🤝 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 39 7 gü Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. İzmir derim tabi bazı muhitler kötü oluyor her yer aynı değil. 0 0 Yorumla
ben_enayiyim Takip Et Xper 3 Yaş: 18 8 gü valla internetteki arkadaşlarıma göre Bolu çünkü onların yaşadığı yerlerde hep olay oluyo bir tek bizim ilde olmuyor :lBelki başka bir yerdir bilmiyorum 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 40 8 gü Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı. En çok yeşillikli şehir en güvenli şehirdir 0 0 Yorumla
asdasdas285 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 7 gü Bence en olaysız, haberlerde en az gördüğünüz şehirler ya da görmedikleriniz, en güvenlileridir. 0 0 Yorumla
darkin25 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 7 gü Güvenli şehirden ziyade şehirlerin de güvenli yerleri var. Zengin mahallesinden ev alırım dersen güvenlidir genel olarak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 gü Bizim orası sakin şehir diye geçer isim vermem akin ediyorlar mk türk te suriyeli de Arap da istemiyoruz 0 0 Yorumla
Chelios34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 8 gü Yok kanka sanırım ya eskiden eskişehirdiŞimdi yok 😂 heryer sığınmacı mülteci dolu 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 98% 6 gü Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üzgünüm ama yok 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 95% 7 gü Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Her yeri tehlikeli bana göre. 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 66% 8 gü İzmir bi tık daha güvenli gibi sankl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Karşıyaka.
Keşke ilçe olarak kalmamış olsa.
Seviyorum semtimi.
Yaşadıktan sonra kararı siz verin.
Ne anlatsam boş.
Yozgat.
Hiçbir yer. Yurt dışı ekonomik açıdan daha güvenilir.
kenar mahallesi olan büyükşehirler güvensiz maalesef
küçük şehirler daha güvenli oluyor
güvenli olan çok şehir söylerim
Bolu mesela Yalova falan
Kriminal olay açısından en güvenli ilimiz Amasya diye biliyorum.
Sendemi amasyadasin
@safak005 hayır. Kardeşim orada yaşıyor
Trabzonlu degilim ama Trabzon geldi aklima guvenli deyince
Olabilir
Türkiye her yerinde cinayet deprem fakirlik ayrımcılık yaşıyor güven ve rahatlık için sınır dışına çıkabilirsinn 🤝
İzmir derim tabi bazı muhitler kötü oluyor her yer aynı değil.
valla internetteki arkadaşlarıma göre Bolu çünkü onların yaşadığı yerlerde hep olay oluyo bir tek bizim ilde olmuyor :l
Belki başka bir yerdir bilmiyorum
En çok yeşillikli şehir en güvenli şehirdir
Bence en olaysız, haberlerde en az gördüğünüz şehirler ya da görmedikleriniz, en güvenlileridir.
Güvenli şehirden ziyade şehirlerin de güvenli yerleri var. Zengin mahallesinden ev alırım dersen güvenlidir genel olarak.
Bizim orası sakin şehir diye geçer isim vermem akin ediyorlar mk türk te suriyeli de Arap da istemiyoruz
Yok kanka sanırım ya eskiden eskişehirdi
Şimdi yok 😂 heryer sığınmacı mülteci dolu
Kastamonu. Sadece ayılara dikkat edin😅
Üzgünüm ama yok
Bana göre Balıkesir.
Her yeri tehlikeli bana göre.
İzmir bi tık daha güvenli gibi sankl
Bartın. Çevirme bile çok nadir xd