arkadaşlar soruyu başlıkta sordum, mimarlık değince benim aklıma ilk İstanbul teknik üniversitesi, odtü gelir. mimarların işsiz kalma riski olduğunu duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum ama itü mezunu olması ona bir ayrıcalık verir mi?
Cevabın nedir?
Ne zaman işsiz kalırsın biliyor musun? Mesleğin ne olursa olsun o alanda kendini geliştirmezsen ve girişken olmazsan ..ve bu yüzden umutsuzluk içinde olmuyor beceremiyorum dersen yani pes edersen ozaman kaybedersin.. Şu filmi izlemelisin eğer izlemediysen ..- umudunu kaybetme-
30 Yorumla
+1 yılMimar hiç bir zaman işsiz kalmaz arkadaşım ben harita teknikeriyim sadece mimarın parayı begenmedigi icin işsiz kaldıgını gordum dahada bugune kadar iş hayatımda 2 yurt dışında calıstım dahada bugune gormedım.
11 Yorumla- +1 yıl
Mimarlik okuyup o cileyi cekip 2000 tl ye mi calissinlar bazi mimarlar 40 kazaniyor ortalama bir mimar yine 15 kazaniyor mezunlar neden kullaniliyor
+1 yılAkrabamız var mimarlık mezunu iş bulamadı şimdi resim öğretmenliği yapıyo :D mimarlık falan okuma benden tavsiye
10 Yorumla
+1 yılİTÜ mezunu olmanın kesin artısı vardır.
Benim tanıdık ordan mezun mimar, ama yurtdışında. :D10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
üniversite insana iş kazandırmaz herşey kişide biter. eşşei bağlasan yine bitirir orayı :D kendini geliştir işsiz kalmazsın
10 Yorumlaiyi bir üniden mezun olmak sadece iş hayatına giriş yaparken sana bazı kolaylıklar sunar ama sonra herşey sende biter.
NOT: iyi güzel meslek fakat illa bişeye imzamı atacam diye bizide bitirmeyin be bacım10 Yorumlaarkadasımız dogru bır cevap verms cok buyuk ıstısnalar olmazsa kalmaz
10 Yorumla
+1 yılIsini birazcik kolaylastirir ama senin gelismene bagli.
00 Yorumla
+1 yılEşeğe altından semer vursanda eşek yinede eşektir.
10 YorumlaSerbest piyasada istersen Oxford mezunu ol boş ...
00 Yorumla
+1 yılkalır insan mal olunca başına herşey gelebilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası