Schwarzkopf'un Pure Color yeni saç boyası renklerini bilen var mı, gece mavisi rengi var mı sizce? Yeni Pure Color saç boyasının renklerini bilen veya kullananlar var mı? Pure Color renkleri arasında Gece Mavisi var mı?pure color saç renkleri
Schwarzkopf'un Pure Color yeni saç boyası renklerini bilen var mı, gece mavisi rengi var mı sizce?
Selammmm💜💜 "Pure Color" saç boyasını kullanan biri olarak içine su serpmeye geldim 😊😊
Schwarzkopf Pure Color Renkleri Nelerdir?
💜 Öncelikle saçlarını sağlıklı bir şekilde yıpratmadan ve kırmadan boyamak isteyen herkes için, muhteşem bir ürün. İçerisinde bulunan "Aleo vera, kaktüs" özleri ile uyguaması pratik sonucunda ise, mükemmel bir görünüșe sahip olabilirsin. Farklı renk seçenekleri sayesinde, istediğin rengi kolay bulabilirsin, özellikle isimleri o kadar eğlenceli kiiiii😊 Vişneli tart, siyah üzüm reçeli, tarçınlı kek gibi verilen isimler sayesinde karşı konulmayacak bir ürün.
Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası Kalıcı mıdır?
💜Jel formülü sayesinde boyama işlemi sırasında herhangi bir yere bulașmanın önüne geçiyor. "Pure Color" içeriğinde "Aleo vera, kaktüs" özleri sayesinde, saçların ihtiyacı olan nemi vererek, boya yaptıktan sonra yıpranma sorunlarını ortadan kaldırıyor. . %100 beyazları kapatan saç boyası, kutusunun içeriğinde bulunan saç kremi, saçlarına adeta ipeksi bir dokunuş bırakıyor. Rengi de uzun süre boyunca dayanıyor :)
Pure Color 1.4 Üzüm Reçeli benim de #SaçımınTercihi
💜 Ana siyah tonda olmayıp, hafif bir mavi alt tonu barındırıyor. Tonunu çok beğendiğim için tercih ettim, iyi ki de etmişim çok memnun kaldım. "Jojoba yağı" içeren bakım kremi sayesinde saçlarımı daha ışıltılı, parlak ve sağlıklı hale geliyor. Saçlarıma daha önce başka bir ürün kullanıyordum. Akma, damlama gibi sorunlarla çok fazla karşı karşıya kaldım. Fakat "Pure Color 1.4 üzüm reçeli" kullanmaya başladığımda akma, damlama gibi riskler asla olmadı. Kolay şekilde saçlarımı boyadım. Bu sayede çok daha hoş görünen, saçlarıma yumuşaklık ve canlılık katan bir görüntü elde ettim. Çok memnunum artık tercihim "Pure Color 1.4 üzüm reçeli" sana da tavsiye ediyorum. Kesinlikle saçının seçme şansı olsa O'nu tercih ederdi! #SaçınınTercihi 💙
Schwarzkopf'un Pure Color saç boyası renklerine ben ayrı ayrı bayıldım. Hepsi birbirinden güzel, iştah açıcı renkler. İsimleri de keza aynı şekilde midemizde çiçekler açtırıyor :) Saçlarımızın seçme şansı olsaydı, kesinlikle onu tercih ederdi :)
Pure Color Saç Boyası gece mavisine yakın saç rengi nedir?
Pure Color renkleri arasında gece mavisi bulunmuyor ancak Siyah Üzüm Reçeli rengi de çekiciliğiyle göz kamaştırıyor :) Siyah üzüm reçeli saç boyası kullananlar ortaya çıkan renkten çok memnun kalmış. Rengin uzun süre parlak kaldığını, saçların yumuşacık olduğunu söylüyorlar.
Schwarzkopf gece mavisi
Dilersen Palette Deluxe serisinin 1-1 Gece Mavisini kullanabilirsin. Palette Deluxe de çok kaliteli, kalıcı bir saç boyası. Zaten bu da Schwarzkopf'un ürünü :) İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçlara bir yandan bakım da yapıyor. Saçları besliyor, yumuşacık olmasını sağlıyor. Schwarzkopf saç boyası kullananlar renk yoğunluğundan, kalitesinden ve kalıcılığından çok memnun.
Pure Color saç boyası jel kıvamıyla saç boyama işlemini çok kolaylaştırıyor!
Pure Color saç boyası renkleri
Pure Color ilk kalıcı jel boya oluşuyla saçlarımızı kolayca boyayabilmemizi sağlıyor. Akma, damlama gibi riskleri ortadan kaldırıyor. Üstelik renkleri de bir harika. Benim favorilerim kesinlikle Bal Badem, Tarçınlı Kek ve Bitter Brownie. Aloe vera ve kaktüs ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde boyama sırasında saçlara bakım yaparak yıpranmanın önüne geçiyor ve saçlarımızı neme doyuruyor :)
Schwarzkopf jel boya kullananlar neler söylüyor?
Saç boyama işlemini çok kolaylaştırdığı için, Pure Color kullananlar çok memnun kalmış. Özellikle etrafa sıçrama gibi olumsuzlukları engellediği için çok sevilmiş. Pure Color saç boyası kullananlar aynı zamanda, iştah açıcı renkler arasında zor seçim yaptıklarını ifade ediyorlar :) Kullananlardan biri olarak benim de seçim yapmam çok zor oluyor, renklere baktıkça hepsini denemek istiyorum :)
Selam, Pure Color öyle bir boya ki bütün renkleri göz kamaştırıyor gerçekten de. Ben de geçenlerde siyah üzüm reçeli rengini denemiştim. Sana da deneyimlerimi aktarmak istiyorum. Umarım sen de memnun kalırsın.
Pure Color' ın Gece Mavisi Rengi Var Mı?
Hayır fakat gece mavisine yakın bir renk olan 1.4 Siyah Üzüm Reçeli rengi var. Jel formülü sayesinde saçlarıma kolaylıkla uyguladığım ve sonucun gerçekten de benim için harika olduğu bir renk oldu. Ayrıca boya sonrası kutunun içinden çıkan Jojoba yağı içeren bakım kremi de saçlarıma ışıltı ve daha sağlıklı bir görünüm kazandırdı. Akma ve damlama gibi sorunlar yaşamadığım için de tertemiz işimi hallettim. Ayrıca Pure Color'ın 1.4 Siyah Üzüm Reçeli rengi ana siyah tonda olmayıp hafif bir mavi alt tonu barındırıyor. Üstelik, bu renk tonu %100 beyaz kapama sağlıyor.
Pure Color Saç Boyasının Kaç Farklı Rengi Var?
Siyah üzüm reçeli, vişneli turta, süt reçeli, krem karamel, çikolatalı sufle gibi 15 farklı renk seçeneği mevcut. Bu mükemmel boyalardan alıp istediğin tondaki rengi elde edebilirsin. Saçının her katmanında istediğin tondaki boyayı görebilmen de mümkün.
Pure Color Saç Boyasının Özellikleri Nelerdir?
• Saçlarına jojoba Yağı içeren bakım kremi sayesinde ışıltı, canlılık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. • Vanilyalı tart, buzlu kestane gibi iştah açıcı 15 farklı, en sevilen tatlılardan esinlenilmiş renk seçenekleriyle gönlümüzde taht kuruyor. • Jel formülde olduğundan akma ve damlama gibi sorunları ortadan kaldırır. • %100 beyazları kapatma özelliği mevcut ve oldukça kalıcı bir saç boyası • Aloe vera ve kaktüs özleri barındıran içeriği sayesinde saçlara bolca nem sağlıyor, nem dengesini kuruyor ve saçlar boyama sonrasında yumuşacık oluyor 🙂 Kendim de kullandığım için rahatlıkla önerebilirim 🙂 Evde saç boyayanların işini çok kolaylaştırıyor ve sonuç gerçekten mükemmel oluyor ♥
Saç boyamayı çile olmaktan çıkaran en iyi saç boyası kendileri. Ben evde saç boyarken sürekli orama burama bulaştırırdım fazla sıvı olduğu için. Saç boyası markaları resmen benim üzerimden geçiniyordu öyle anlatayım sana derdimi, hepsini denedim... Bunun o jelliği gönlümü resmen çaldı. Şu an saçımda Pure Color siyah üzüm reçeli rengi saç boyası var ve kalıcı da epey. En koyu siyah rengi bu. Maalesef gece mavisi gibi bir ton yok. Siyaha yakın tonlar; siyah üzüm reçeli (ki bu simsiyah zaten mükemmel), bitter brownie, buzlu çikolata, böğürtlenli brownie (kızıl siyah diyebilirim).
Gece mavisi gibi klasik bir renk yok bu seride. Palette'de var, o da zaten Schwarzkopf'un saç boyasıdır. Kalite olarak aynı.
merhaba acaba kapatıcı özelliği nasıl benim kendi saçım kahverengi ama şu an sarımsı bir renge boyalı, ben pure colorın bal badem rengine boyamak istiyorum şu an sizce kapatır mı
Beyaz kapama özelliği nasıl acaba? bir fikrin var mı bende gece mavisine boyarım palette hep. şimdi bu boya üzerinde yoğunlaştım %70 Beyaz kapama özelliği varmış benimde önde beyazlarım hak getire. Kapanır mı acaba.
@Luannaaa@Betyy86 ay kızlar ben bildirimleri okundu demişim gitmiş hepsi, pardon :)
@Luannaaa renkler çok net bir şekilde saçına geliyor, yani tabii ki siyah saçına bal badem uyguladığında birebir aynısı olmaz ama sarımsı bir rengin üzerine uyguladığında birebir sonuç elde edebilirsin.
@Betyy86 beyaz kapama özelliğini ben sevdim. Zaten jel olduğu için daha kolay boyayabiliyorsun ve bu sayede de beyazları daha iyi görüp daha iyi uygulama yapabiliyorsun. Kapatıcılık da minimum %70'tir sanırım benim epey kapattı çünkü :)
Bugün gördüm Schwarzkopf'un bu yeni serisini. Pure Color jel boyaymış sanırım, o nedenle de evde saç boyamak için ideal bir boya. Aloe vera ve kaktüs özleri var. Saçı besleyip parlatma iddiası var. Birçok güzel rengi vardı. Gece mavisi hoş ama kendi rengimi bulamadım ben🤕 Hatta sanırım gece mavisi gibi bir rengi de yoktu. Daha doğal tonlarda kahveler, sarılar ve kızılları var. Böyle vamp bir renk görmedim. Sadece siyahı baya güzeldi.
Pure colorla hiç saçımı boyamadım ama saçımı 15 yaşından beri boyarım gece mavisi çok koyu bir renk siyahın mavi yansımalarını düşün ben hiç beğenmemiştim