100 defa 1000 defa haykıracağım feministlerin bu hâyasız yüzlerini! Şiddet görmüş kadını bile daha da basitleştirerek en büyük darbeyi feministlerin vurduğunu!
Ey feministlere destek veren vicdan sahibi kadınlar! Bu hâyâsızlık ve ahlaksızlık nasıl sizin hakkınızı savunarak daha değerli kılabilir?
Ben bile ar ediyorum bunları paylaşmaya ama onlar gövde gösterisi yapıyorlar..
Ezan okunurken bizim toplumumuz müziğin sesini kısarken, bunlar ezanı protesto ederek yuhladılar!!
İşte feministlerin gerçek yüzleri.. Daha da var da ben utandım paylaşmaya..
Konu sadece feminzm olsa ne âlâ, bu topluluğun içinde futursuzca iğrenç yazıları başörtülu kadınlar da taşıdı amaç son bir kaç yıldır hani sizinle konuştuğumuz o cihet varya onun iş birliğiyle Türkiye'deki aile kavramını bitirip erkeği ki burda çok şey demek isterim saldırıdan korkuyorum erkeği değersiz kilmak. Nasil ki zamanında ev hanimligini anneliği assagiliyarak çocukları yanlız bıraktılar simdi de evlilik mevhumu nu ortadan kaldırmak amaç çok uzattım özür herkezden kanayan yara diyelim vesselam 😥😥
@Halid_Bin_Velid Bakın yoruma foto atamıyorum ama elimde var boş gürültü çıkaracak bir insan değilim değinmek istediğim artık konu feministlikten çıktı bunun farkına varalim 😩
Sadece 2. fotoğraf yeni Diğerleri geçen yıllardaki yürüyüşlerde çekildi Bu yıl eski yürüyüşlere göre daha terbiyeliydi O zamanlar hiç ses çıkarmıyordunuz Yavaş yavaş uyanmaya başladınız
Neden tepki gösteriyorsunuz söyliyim mi? Çünkü ak parti'nin oyları düştü hemen bu yürüyüşü gündem yaptı Ezan falan filan diyerek oy toplama peşinde Çünkü kadınlara taptığını erkekleri ezdiğini herkes biliyor Feminizm'in oy düşürdüğünü anlayınca şimdilik feminizm'e karşıymış gibi rol yapıyorlar Samimi olsalar kadem'i kurmazlardı, madem kurdular kapatırlardı. Ve kadem bu yürüyüşle ilgili hiçbişey paylaşmadı Seçimden sonra yine erkekleri sömürmeye devam edecekler Ak Parti'ye oy vermeyin !
kadının değersizleşmesi dediğiniz şey sizin köleniz olmaması, vücut kadının istediği erkekle istediğini yapar, isterse grup seks yapar, sizi de hiç ilgilendirmez, senin gibi tipler istiyor ki vücuduna ilk ben dokunayım, sadece benimle sevişsin vs. ilk pankart ne güzel mesela, senin zihniyetindekilerin namus kavramına gömmüş lafını.
Böyle böyle kadın beyanı esastır ibaresini aldılar hukukta bu bok çuvalları. Hayasız görünseler de, aslanlar gibi haklarını aldılar, erkekleri iki dudakları arasından çıkacak kelimelerle yargılatma yetkilerini üzerlerinde topladılar az buz iş değil bu..
@Oluştur Yanılıyorsun, hak almadılar, üstünlük aldılar. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Feministler kadın haklarını değil, kadın üstünlüklerini ve erkek düşmanlığını savunur.
Ezanı da ıslıkladılar bu kadarı fazla tamamen yerini kadını değersizleştirmeye bıraktı. Ne yazıkki herkes bu algıya alet oldu kaş yapayım derken göz çıkardılar..
Dün gördüm çıldırdım Bir kadın bir kadını daha nasıl aşağılayabilir adlı çalışma olmuş. Başarılı da olmuş Kadını ticaret malı gösteriyor Algı farklı değişmez bunlar ve gibileri
Ne yaşıyo bunlar? Feminizm'im anlamını biliyorlar mı?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anket mantıksız olmuş, feminizm kadınların başına gelen bir bela değil, erkeklerin başına gelen bir beladır, çünkü feminizm kadın üstünlüğünü ve erkek düşmanlığını savunur.
Böyle düşünüyorsan senin de o feministlerden bir farkın yok demektir. Siz dinciler zaten feminizme karşı falan değilsiniz, direk kadın üstünlüğünü savunuyorsunuz. Ben seninle feministler arasında bir fark görmüyorum. Bence hepiniz erkek düşmanısınız. Akp nin bu kadar kadınlara üstünlük vermesi ve erkekleri ezmesi de bundandır.
Akp ye oy vermenden, dinci olmandan, feminizmin ne olduğunu bilmemenden, feminizme karşı olma nedenin erkek düşmanı bir ideololji olduğun için değil, ahlaksal muhafazakar olduğun için karşı olman. Sen anti feminist değil, sen bir feministsin. Ama bunun sadece farkında değilsin.
En İyi Cevaplar