Feminizm sizce nereye gidiyor? Bunlar Kadın-Erkek eşitliğini savunuyorlardı hani?
Ne oldu ya eşitlik diyorlardı? Şimdi "Kadınlar Bir Adım Öne!" demeye başladılar?
Her zaman ve her fırsatta söylüyorum: Bunların böyle bir derdi yok!
Sizce önce kadın peygamberler çıkarıp (Ki böyle bir şey olmadı) sonra da Allah'ın (HAŞA VE KELLA!) bir KADIN olduğunu iddia ederler mi dersiniz? Bence bunu yaparlar..
Bu işin en başından beri anlatıyorum! Bağırıyorum! Haykırıyorum! Feminizmin kadınlarla, eşitlikle uzaktan yakından alakaları yok!
Süslü kelimelerle erkekleri kandıramadıkları için kadınlar üzerinden yürüyorlar! Yani yine kadınları alet ediyorlar! Ve kadınlar kendi rızasıyla buna alet oluyorlar!
Uyanın! Ne oldu ya kadın erkek eşitliğine? Şimdi kadınlar bir adım öne diyorsunuz?#Vesselam
Feminizm sizce nereye gidiyor? Bunlar Kadın-Erkek eşitliğini savunuyorlardı hani?
Yillardir suren ve hâlâ da suregelmekte olan ataerkil bi toplumda kadinlari topluma kazandirmaya calismanin neresi kotu olabilir ki? Tabii ben siz erkekler olarak bunun hosunuza gitmemesini cok iyi anlayabiliyorum. Islam dinini kendinize alet ederek 'erkek kadindan ustundur' algisini en kisa zamanda bir kenara birakmanizi temenni ediyorum. Pozitif ayrimcilik desteklenmesi gereken bi eylemdir. Cunku kadin toplumun bel kemigidir, aynasidir. Umarim mizosinistligi bi kenara birakip olaylara objektif ve empatik bi sekilde bakabilirsiniz. 'Dini' kendinize alet etmeden.
Dini kendimize alet ettiğimiz yok.. Ataerkil mantığını savunan bir yanım da yok.. Benim dinimde kadının değil annenin ayağına Cennet serilir.. Yani cinsiyetin değil vazifenin kutsallığı söz konusudur.. Pozitif ayrımcılık için de cinsiyet değil vazifedir esas olan..
Pekii sizin ne vasfiniz ne liyakatiniz varda 'kadin oldurmekten baska' yillardir bu toplumun en uc noktalarindasiniz? Dini kendine alet etmesen peygamberini allahi katmazdin savundugun gorusun icine.
Dolamışsınız ağzınıza kadın cinayetini sanki her erkek kadın katili Sanki din böyle bir şey emrediyor
Köşeye sıkışınca kendinizi haklı çıkarmak için konuyla uzaktan yakından alakası olmayan ama hassas olan mevzuyu ısıtıp önümüze koyuyorsunuz
Sanki bütün kadınları ben öldürmüşüm gibi.
Kusura bakmayın sırf erkeğim diye bütün erkeklerin günahını suçunu üstlenecek değilim
Vasfımıza gelince "anne" olmaya layık, Allah'a kul olan kadınları Allah'ın emaneti olarak bilmek Allah'ın verdiği gücü kuvveti o emaneti koruyup kollamak..
Buna liyakat göstermeyen erkek de zaten hem insanların hem de Allah'ın gözünde hasereden farksızdır.. Liyakat gostermeyen kadınlar gibi..
Potansiyel olarak evet o gozle bakabiliriz. Din din din. Isimize gelince din.. Her neyse iyi gunler dilerim efenim hemcinsleriniz gibi kabalasmadiginiz ve saldirmadiginiz icinde tesekkurlerimi iletiyorum.
Pozitif ayrımcılık adaletsizlik demektir. Yardım edilmesi gereken kadınlar yok değil elbet ama düzgün erkeklerin haklarının yenebileceği manasına gelemez bu konu.
Sığır! Kadın erkek hakları da bir olamaz cinsiyetleri farklı olup hakları nasıl aynı olabilir? Ben anne olamam mesela ama annelik haklarından yararlanabilir miyim?