Evet arkadaşlar soru çok açık sizce sempatik olmak nasıl bir şey herkes bana çok sempatiksin diyor sempatiklik ne demek?
Sizce sempatik birine mi benziyorum yoksa yakışıklı birine mi?
Sizce sempatik birine mi benziyorum yoksa yakışıklı birine mi?
Kural 1: aşırı derece sempatik sakın olma zaten senın yaptıgın esprılere kızlar guluyordur bunu asırıya kacırırsan kızları da kaybederseın...
Kural 2: esprileri yeri geldiğinde yapacaksın.
Kural 3: espri yaparken sırf mılleti güldürmek için yapmıyacaksın yeri geldiğinde guzel espriler yapıcaksın.
Kural 4:İllaki karşındakini güldürmek için kız sesi gibi falan sesler cıkarma düzgün türkçeyle erkeksi sesinle az konusup öz konusarak esprileri yap.
Kural 5:espri yaptığında kendi esprine gülmeyeceksin ve istifini bozmayacaksın...
Bunları yaptıktan sonra gerisi gelir :D
Tipi kaymış sadece sempatikliği kalmış güzel espri yapmaktan başka yeteneği olmayanlara denir
cayırt
Bence sempatiklik yakışıklı olmayan ama çekici olan erkeklere denir hani espiri anlayışı güzel parfümü hoş kokan erkekler falan :D yani ben öyle derim
evet
biz arkiler arasında sempatiği çirkin erkeler arasında kullanırız. çirkindir ama ruhu güzeldir, sempatik deriz :)
nerden bilem :D
bir şey belli olmuyorki çok kara
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar