Selamlar.. İnsanları anlamak ve onların hissettiklerine ortak olmak konusunda iyi misin, kabiliyetsiz mi? Keyifli günler.. ✨🤘

Selamlar.. İnsanları anlamak ve onların hissettiklerine ortak olmak konusunda iyi misin, kabiliyetsiz mi? Keyifli günler.. ✨🤘
İnsanlara karşı empati kurmuyorum yapılan bir ihanet ya da kırıcı bir hareket karşısında empati kurmam önce karşıdaki kişi kursun ben böyle yapsam acaba o nasıl hisseder diye. Kötü bir durum içine düşme, çaresizlik gibi konularda empati yeteneğim arşa çıkmış değil henüz. Hayatım boyunca çok empati kuran ya da ben yaşasam nasıl olurdu acaba diye düşüncelere fazla girmiş birisi değilim.
Empati kurma konusunda başarılı olduğumu düşünüyorum. Eskiden kızmış olduğum bazı kişileri anlamaya başladım. Hayat şartları onları o hale getirmiş o düşüncelere sevk etmiş olabilir
İyiyimdir. Halden fazlasıyla anlarım. Zor durumdaki bir insanı görünce ilk yaptığım ya ben o durumda olsaydım empatisidir. Vicdan, empati çok önemli şeyler bu hayatta. Varsın hiçbir şeyim olmasın ama vicdanımı ve empati yeteneğimi asla kaybetmeyeyim. Boks antrenörümün çok güzel bir sözü var:"Hiçbir zorluğa boyun eğmeyecek kadar güçlü, bir karıncayı bile incitmeyecek kadar duyarlı ol."
Saygı, nezaket ve empati.
İnsanlara her defasında bu üç şey ile yaklaşıyorum. Çünkü, üçünün de bu hayatta bir gereksinim olduğuna inanıyorum.
Ama ne yazık ki, empati yeteneği fazlasıyla deforme olmuş bir milletiz. Saygıyı bazen kullanıyoruz, nezaketi de işimize geldiği gibi veriyoruz. Fakat söz konusu empati olduğunda hep sınıfta kalıyoruz.
Cevap
30Cevap
Empati yeteneği yüksek biriyim ancak karşıdan bunu görmediğim zaman karşımda biri dahi olduğunu unutarak hareket ederim
İyi olduğumu düşünüyorum..
Efsaneyim legend of world the People xd
Ben iyiyim empati konusunda
Empati kurmaktan kendime hakaret ettiğimi düşünmeye başladım.
4 yıl boyunca empati yüzünden acı çekip psikoloğa gidecek kadar mükoyum ajxnwhdhd
Dedi incinmişsin 😂😂 ahsha
Aynen ajdjwjs
Empati kurarım ama bazı salaakça şeylere empati kurduğum halde anlam veremiyorum. Yapıma ve katakterime ve mantığıma ters durumlarda empati falan işe yaramıyor.
İyiyimdir. Empati kurmadan yaklaşmanın karşımızdakini anlamaya çalışmaktan çok uzak olduğuna inanan biriyim. Çocukken ailemin bana aşıladığı en güzel yön diyebilirim.
Bu konuda gayet kabiliyetli olduğumu düşünüyorum, hatta bazen film izlerken bile istemsizce yaptığım oluyor, o derece 🙂
İnsan evladı insanlara herzaman empati yaparım ama birde kendini bir şey sanan b*k böcekleri var, bunlara empati yaparak kendime hakaret etmem.
Yapabildiğim en iyi şeydir. Bu yüzden fazla hassas bir yapıya sahibim.
İyiyimdir ama artık yoruldum. Biri de çıkıp beni düşünsün yaaa 😂😂
iyi satılırım ama gözümden kaçan noktalar da oluyor elbette.
iyi değilim bencil biriyim o yüzden empati merhamet falan yok bende
Yakın hissettiklerimi evet, diğerlerine hayır... Birde garip görünce dayanamıyorum.
Düşünmek benim işim.
İşime geldiğinde empati kuruyorum.
Fazlaca kuruyorum hatta bu kendime saygısızlık dediğim yerde bıraktım artık
Bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum, sadece öfkeli olduğum anlarda maalesef yapamıyorum.
Çok iyiyim. O yüzden uzun zamandır mutlu değilim tam anlamıyla
İstemezsem de yapıyorum ama bu biraz tehlikeli çünkü fazla fedekarlık kendini hiçe sayma oluyor
Artık bıraktım kimse haketmiyor.
Empati kurana kurarım.
Aşırı empaticiyim nefret etmeye başladım ama bundan
Mükemmel değilim ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Empati kuruyorum ama bu karşımdaki kişiler yapmıyor benciller cunki
Empati kurma konusunda çok iyi olduğumu düşünüyorum
Artık, değmeyecek insanlar için üzülmek istemiyorum, ama üzülüyorum.
Empati kurabilmek ruhsal ve duygusal zenginliktir.
Fazla empati yapıyorsun denir mi bir insana….. deniyor bana
Kısmen iyiyim
Keşke empati konusunda kabiliyetsiz olsam, bilmemek mutluluktur, başkalarının dertlerini sırtlanmaktan hayatı yaşayamıyorum...
İyiyimdir ama empati kurmak başka kararda etkili olması başka
Bi ara aşırı kuruyodum bi faydasını görmedim bıraktım
İyiyim
İyiyim.. bu konuda ihtisas yaptım
Yok empati duygusu artık
Fazla iyiyim. Bu da benim lanetim.
Empati igretiye döndü artık bende
Başarılıyım sanırsam..
Aksi olmak çok isterdim.
Kendime güvenirim bu konuda
Genelde iyiyimdir. Ama kötü oldgm zamanlarda oldu
bazen zamanlama hatası yapıyorum farkındayım