Rus/Ukraynalı kızlardan nefret ediyorum.. Nedir bu merak?

Hani davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya öyle bir şey sanırım. Ben Ukrayna'da üniversite okuyorum. Ve Türk erkeklerinin 'Rus kız' merakına da bir türlü anlam veremiyorum. 'Neymiş Türk kızları çok havalıymış da,kendilerini bir şey sanıyorlarmış da falan.' Buradaki kızları görünce Türk kızlarımızı özlüyorum gerçekten.Bizim kızlarımız akıllı,ahlaklı,samimi.Tamam bizde de Avrupalılaşmaya özenen kişiliksiz kız sayısı gün geçtikçe artıyor ama yine de Ukraynalılar bu konuda bizim kızlarımızın eline su dökemez. Ukraynalı veya Rus kızlar güzel deniyor. Evet güzeller ama Türkiye'de de o kadar güzel kız yok demek aptallık olur. Sadece şöyle bir fark var Ukrayna'da güzel kız oranı yüksek. Yani Türkiye'de 1 tane mükemmel kız varsa burada 10 tane vardır. Ama bunun dışında da hiçbir özellikleri yok. Para için yapmayacakları şey yok. Dışarıdan bakınca ne kadar sıcak kanlılar ne kadar samimiler diye düşünüyor insan ama işin aslı öyle değil. Çok iyi rol yapıyorlar ve rol yapmak onların hayatlarının bir parçası. Bir zengin bulsam da kapak atsam diye sürekli arayış içindeler. Erkekleri sırf daha yukarılara çıkabilmek için basamak olarak görüyorlar. Kimse yanında bir Rus kızı var diye kendisini özel hissetmesin. Ve siz siz olun hiçbir zaman 'Lan taş gibi kızların yanında kro kro erkekler oluyor.O adamların bile Rus sevgilisi var ben yalnızım.' diye düşünmeyin. İşte o adamlar kişiliksiz insanlar.(Sadece parasıyla kendini kral zannedenlerden bahsediyorum.) Hee bir Rusla evlenip çok mutlu olan insanlar,aynı şekilde evine çok sadık olan Rus gelinler yok mu var. Ama parmakla sayılacak kadar az. Sadece çok iyi rol yaptıkları için siz onların sayısını fazla görüyorsunuz o kadar. Evet sorum şu: Nedir bu erkeklerimizdeki yabancı kız merakı?
Rus/Ukraynalı kızlardan nefret ediyorum.. Nedir bu merak?