Neden artistler neden havalılar? Sanki bulunmaz hind kumaşı merhaba demeye gelmiyor hemen yüz şekilleri değişiyor insana karşı bir ön yargıyla yaklaşıyorlar. Sonra yalnızız sevgilimiz yok, bize değer veren yok diye saymaya başlıyorlar...
Cevabın nedir?
Türkiyede Kadın erkek ilişkisi neredeyse yoktur. Tv de yığınla yapılan evlendirme programları bunun ispatıdır Cidden çok büyük bir sorun olduğunu göstermektedir
Kadın Erkek ilişkisi olmamasının nedeni bence kadındır. Ülkemizdeki kadınlar genelde bazı yerleri şişirilmiş ve özünü kaybetmiş bir topluluktur Genelde binlerce erkekten teklif alır ve hepsini reddeder arada gerçekten onu sevebilicek erkeklerde kaynar Ve sevgiliyi hak eden erkekler yalnız kalır bu erkekler kızlardan soğur ve onlara teklif etmemeye başlar kızlarda ona teklif etmeyince Bu iş bir çıkmaza döner ve arada ilişki oluşmaz Bunun sorumlusu kendine göre iyiyi seçemeyen kadındır Ve karşındaki erkeğe ona sulanan bir sülük gibi görüp Onu tanımayan kadındır Yanlış seçim yapan kadın terk edilicektir Terk edilen kadında belli bir yaşa geldikten sonra uslanacaktır fakat yaş büyüdükçe bir çok kez reddedilen erkek Çıkma teklifi etmemeye karar verecektir erkek ve çıkma teklifi almaktan şımaran ve kimsenin ayağına gitmeyi egosuna yediremeyen kadın yalnızlığa sürüklenecektir. Erkekler cinselliği genelde parayla tecrübe ediyorlar.
Buda kadın erkek ilişkimizdeki en büyük sorundur Cinsellik kadın için eziyet olduğu için bunu ancak para karşılığı ile yapabiliyor Normal bir cinsel hayatı olan erkek ülkemizde pek yok genelde parayı veren düdüğü çalıyor. Ülkemizdeki kadınlar kendi gibi olmak yerine taktik ve stratejilerle ilişki kuruyor. Diğer ülkelerin kızları kendi gibi olurken ve türk erkeğinin gönlünde taht kurmuşken ülkemizin kadınları genelde belirli taktiklerle ya arkadaşlarından aldıkları taktiklerle ya da bir yerden okudukları ya da ilişkiler yaşaya yaşaya zamanla tecrübe ettikleri taktiklerle erkeğe yaklaşıyorlar belkide o erkeği elde etmek için ama türk erkekleri taktiği sevmez bir kız şöyle demişti bana erkeklerin en sevmediğim yanı Başta soğuk davranınca daha ilişkiyi kesiyorlar zorlamıyorlar türk erkeği zor olmaya çalışan ve kendi gibi olmayan kız için çaba sarf etmez türk kızı bunu aklına soksun...30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş çoğu konuda sana hak veriyorum ama yapacak bişe yok halk tabiri ile öyle cazgırlarına denk geldiğinde sıvışmak lazım ortamdan belki böyle bir süre idare edebiliriz. En azından muhattap olmak zorunda kalmazsın sıvışırsan :D
Diğer yandan genelleme yapma kafana göre birini bulursun bir gün sende ruh eşi mi ne o işte sen de bir gün bulursun umudunu yitirme , hem şuda var bazıları biraz kendini fazla abartıyor olabilir onlara yapacak bişe yok elden bir şey gelmez.11 Yorumla
Soran+1 yıl+1 :)
+1 yılhayir simdi soyle bir olay var. senin karsilastigin kizlar sana oyle davranmis olabilir ama onlarin sana oyle davranmasi sana o kizlari digerleriyle genelleyebilme hakki vermez. her seyi soyle genellemeyin gercekten. oyle kizlar da var evet ama oyle olmayanlar da var. onlari begenmiyorsan illa laf atman gerekmez. gider begendigin birini bulursun bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılBiz de sizin gibilerden nefret ediyoruz. Bir tarafları tavan yapmış kızlardan sert tepki alınca her yerde Türk kızlarını kötülüyorsunuz. Sonra başka ırklardaki hatunlar kıymetli oluyor filan. Sonra gidip Türk kızların evlenmeniz de ayrı bir olay. Komedi yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHayat bu yapacak birsey yok. s
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmkanın varsa turizm de çalış manken gibi hatunlar ile çok rahat iletişim kurabilir, samim, içten sohbet edip arkadaşlıklar kurabilirsin.
Yani kendi adıma ben bunu bazı Türk kızları ile de yapabiliyourm ama dediğin gibi çok zorlar çünkü güvenmiyorlar, e bizim erkeklerimiz de aç hali ile bizim kızlar kendilerine duvar örüyorlar, bütün erkekler bu duvarı aşmak istiyor bizim kızlarda bakıyor çok ilgi var hali ile bir özgüven, yükseliş ve karşındaki hoşuna gitmeyenlere karşı mesafe de var. Çünkü ilgi çok. Sayfaya bir kız soru sorsun ardına tıkır tıkır tıkır erkeklerden gelen mesajları görüyorsun. Bu kadar ilgi bizim erkeklere olsa sen nasıl olurdun?
Bir yer var Moldova mı neresiydi ! Ülkede erkek yok. Dört kadına bir erkek mi ne düşüyor. Öyle bir yerde yaşasan ne olurdu senin halin? Aşağı yukarı bizim kızlar gibi olurdun. Bir erkek olarak seni anlıyorum, hakta veriyorum, bizim kızlar gerçekten çok zor ama arz talep meselesi kızları bu hale sokuyor.
Nasıl aşarsın bu durumu?
İyi niyetli ol, kültürlü ol , bilgili ol, dürüst ol, güvenilir ol o ördükleri duvarı aşarsın ama iş burada da bitmiyor ki sıkma, kaba olma , itici davranma, küfür etme, nazik ol, düşüncelerini paylaş, fikirlerini al, yardımcı ol, koruyucu kollayıcı ol, ilgi duyarsan ilgini göster, karşılık verirse yine niyetini bozmadan o aştığın duvardan sonraki halini bozma, karşılık vermezse ısrar etme, arkadaş olarak kal, yine niyetini bozma kaba, hakaret tarz söyleme, takıntı haline getirip zorlama, boğma, sıkma ama ilgi varsa güzel bir ilişki olabilir.
Bunun da belirli kuralları var.
Buraya kadar cinsellikle alakalı bir şey var mı?
Yok.
Ama bizim erkeklere bak en sondaki şeyi başa getirdiklerinden dolayı oluyor bunlar.
Sonuca odaklılar.
Ve bu hem kızlar, hem erkekler, hem toplumsal olarak ilişki, iletişim her şeyi alt üst ediyor.
Bir kitap yazılmalı ya da ders verilmeli bu konu da.
Yoksa herkes yalnız, herkes mutsuz, herkes güvensiz.20 Yorumla
+1 yılKızlar yazmış buraya 'Türk kızları' diye genelleme yapma diye. Evet haklılar genelleme yapması doğru değil ama bazı kızlar da ( bakın genelleme yapmadım) 'Türk erkeği' eşek öküz kro diyorlar ve kimse bunu konuşmuyor. Bu ülke de böyle şeyler olduğu sürece bunlar çok yaşanacak. Ben seni çok iyi anladım kardeşim takma kafaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnefes alsın yeter diyen abazalar yüzündn kardeş hepsi bu bunlar yüzünden her kız kendini afrodit zannediyor bu abazalar ağzının suyu akar gibi bakınca kız kendini podyumda zannediyor bir havalara kendini diğer insanlardan üstün görme düşüncesi içine giriyor çoğu. bir resim görmüştüm sade sandalye vardı resimde adam off çok tatlısın yazmıştı var mı böyle bişey ya sade sandalye var resimde
03 Yorumla
Soran+1 yılOha :D nasıl bir yokluktur arkadaş nasıl bir abazalık tır böyle :D
Cevap sahibi+1 yıldurum bu olunca çoğu kız afralı tafralı havalı oluyor ister istemez bir erkek olarak biri seni beğense egon tavan yapmazmı biraz havaya girmezmisin girersin onlarda öyle işte sonrada klasik olan uff sanane be slk ya da buna benzer cevaplar alman gayet normaldir
- +1 yıl
Siz olsanız sizde havaya girersiniz ldndprvroe ama abazaları cidden sevmiyorum
+1 yılBelkide dogru duzgun konusamadiginiz icindir. Tamam bende tersliyorum cogu erkekleri ama sirf terbiyesiz bir sekilde veya abaza bir sekilde konustuklari icin. Sonra ister istemez genelleme yapiyor insan, hepiniz aynisiniz gibisine.
13 Yorumla
Soran+1 yıl@pinkkk35 anca birbirinize katılın siz..
- +1 yıl
tabikideee
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapmak ne kadar doğru ama bazı kişilerde aynen dediğin gibi oluyor. Aşk istiyorum, uzun süreli bir birliktelik istiyorum diyorlar. Bunları demelerine rağmen kendilerine aşık olanlara, kendileri için herşeyi yapabilecek kişilere sırt çeviriyorlar. Sonra da serseri diye nitelendirilebilecek kişilerle ilişki kuruyor iki üç günde ayrılıyorlar.
00 YorumlaYa o değilde şu rus kızları yok mu bizim ülkedekiler rusyaya gitse rusyadakiler bize gelse )))
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ya :D
+1 yılOnlara ön yargılı diyeceğine birazda kendine bak yazdıklarının ana fikiri ön yargı zaten ve hiçbir zaman "Türk kızları" diye genelleme yapma
24 Yorumla
Soran+1 yılSiz bize öküz diye insandan ayırıp hayvan sınıfına koyunca iyi biz size Türk kızı diyince mi kötü?
- +1 yıl
Ben hiçbir zaman öyle demedim aksine bazı kızlar italyan erkekleri şöyle böyle türk erkekleri abaza derken sizi savundum genelleme yapma diye daha ne kadar sòyleyecegim
- +1 yıl
Ben türkümde sorun ırkla alakalı değil o bir huydur ve sadece türk olan kızlarda olacak birşey degil
Kişi eger kendi degersizse etrafindakileri öyle görmeye baslar. Sadece kizlar degil Turk milleti olarak kendimizi gelistirmeye , degistirmeye ve kemdimiz için guzel seyler yapmaya ihtiyacimiz var. Bu tripler havalar hepsi boşluktan
00 Yorumlasonra kızlar.. küçük kızlar gibi haberlere çıkalım.. siz erkek musfettelri hergun haberlerde çıkıyo!!! gıt ruslar daha ılımlı herkeze ılmlılar hatta memnun kalırsın sana bayılıyoruz hepimiz...
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ne diyorum sen ne diyorsun..
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. guven problemi olabilir mi? herkes sewmek sewilmek ister
04 Yorumla
Soran+1 yılGüvenle alakası yok abla. Hepsi bir havalı bir havalı bu nedir ya hepimiz insan değil miyiz? Kız gün boyunca seni kesiyor yanına gidip tanışmak istiyorsun hemen havalara giriyor sanki akşam kadar ben onu kestim.
Soran+1 yılKarşılarında sanki özürlü yarım akıllı biri var mış gibi konuşuyorlar. Naz böyle mi yapılır?
+1 yılErkekler Türk kızlarının peşinden koşarlar köpek gibi sonra gelirler Türk kızları neden böyle neden şöyle diye.. E sizin yüzünüzden tabi.. Sen kişisel algılama ama durum bu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHep bu apaciler kekolar ve abazalar yüzünden :((
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. ''Hind'' kumaşı ''Hint'' kumaşının yeni versiyonu galiba...
13 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler sizi türk dil kurumuna tayin ediyoruz
Soran+1 yılTamam
neden biliyo musun bu abaza türk erkekleri yüzünden kız görmemiş gibii davranmaları yüzünden
12 Yorumla
Soran+1 yılSonra olan bizlere oluyor :(
belki de kosullar bu duruma getirmiştir kim bilir :D
10 Yorumla
+1 yılnefes alsa yeter diyen bir erkek jenerasyonu var ülkemizde. işte bu yüzden bizim kızlarımızın çoğu böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılO pezevenkler yüzünden adımız abazaya çıktı :((
+1 yılDedigin gibi kızlar cok. Ama genelleme yapmak zor umarım kendine gore cok iyi biri ile karşılaşırsın :)
08 Yorumla
Soran+1 yılO bahsettiğin iyi kızlardan çok az kaldı kalanında sevgilisi var :)
- +1 yıl
Haha olmayanlari varr sıkma canını :)
Soran+1 yılAdres o zaman nerede bunlar :( o kadar arıyorum ama yok yok yok :((
- +1 yıl
Düzgün bakk etrafına ^^
Soran+1 yılDüzgün bakmakla olaydı evliydim şimdi ben :))
- +1 yıl
Senin sanssizligin olmus bosver :) er ya da grc bulacaksin
Soran+1 yılYaw hehe. s. s. :D
- +1 yıl
:P :))
çünkü kızlar çabuk güvenmez. kendini güvendirmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılSenin sülalende türk kizi yokmu? :-)
Neden genelleme yapiyorsunki. Önce hepsini tani.. Önyargili olma bence.01 Yorumla
Soran+1 yılBaşladık yine annanda Türk değilmi... hep aynı yerdesiniz :)
Rus türk karşılaştırması sandım bir an cevabim hazırdı ama dur bakiyim ben Türk değilim cevap veremiyicem galiba :/ :)
015 Yorumla
Soran+1 yılİyiki de değilsin
Soran+1 yılSen nesin ki? Rus'um demede :D
Soran+1 yılOuais, ouais, je crois en moi
Soran+1 yılGoogle çeviri kullanmasaydın keşke :D
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBende seni anlıyorum :))
Soran+1 yılUzun cümleler kur anlamakta zorluk cekeyim :D
Soran+1 yılOlur çek gönder bana :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek olsam Türk kızıyla evlenmek istemezdim.
not:evet yurtdışında yaşadım21 Yorumla
Soran+1 yılAblaların gülü :)
+1 yıltam tersi olm türk kızları aşırı sosyal dışa açıktır bence sende bir sorun var ha batıda olsan belki o zamanda bu kızlar neden soğuk ilgisiz dersin...
00 Yorumla
+1 yılmk Türk kızı derken 2 kez düşün onlar da sana bayılıyolar. kaç milletten kız tanıdın da Türk kızlarından nefret ediyosun?
03 Yorumla
Soran+1 yılKüfür etme adam gibi konuş!
- +1 yıl
sen düzgün konuş asıl. Türk kızlaraına laf atıp sonra bulgar falan mı almayı düşünüyosun? yoksa annen rus mu?
- 1 yıl
Hollandada 3 ay kaldım. Kızları daha güzel sarışın renkli gözlü ve uzun boylu cogunun boy 1.75+ zaten. Ben 1.88im. ve hepsi bakımlı sivilceleri yok cips kola felan cok yemiyorlar her gün spor yapıyorlar güzel bir fiziğe sahipler ve %90ı ingilizceyi akıcı konusuyor egitimliler felan. Konusmaya calisinca gayet açık anlaşılır ve samimi yaklaşıyorlar ve seni terslemiyorlar
+1 yılEvt bazi kizlarimiz gicik olabilir ama bu genelleme yapmani gerektirmio
00 Yorumla
+1 yılKac kere diycem GENELLEME YAPMAYIN herkes bir değil
00 Yorumla
+1 yılEe ama sizde yavşaksınız. Biz size bir şey diyor muyuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyle dinliyorum?
+1 yılarz talep yüksek old. için bir tarafları kalkıyor normaldir kafana takma bul kendine bir yabancı hatun düşünme gerisini.
00 Yorumlagidin yabancı bir kız bulun o zaman bugünden beri aynı şey bıktım.
024 Yorumla
Soran+1 yılSende git italyan erkegi bul o zaman..
Soran+1 yılSende istersin merak etme
Soran+1 yılKıllı göbekli :D erkek mi istiyon :D
Soran+1 yılTabi tabi :D işten gelsin alsın kumandayı evine bir eli burnunda diğer elin bacağında zort zort osursun :D al sana değer fazla bile :D :D
Soran+1 yılBen kendimden değil senin evleneceğin o grubu söyledim sana :D göreceksin işte sonra gelip buraya kocam osuruyor ayrılmak istiyorum diyeceksin :D
Soran+1 yılsöyle :D
Soran+1 yılSöyle merak ettim :)
Soran+1 yılOha okumadan mı yazdın :D cicden merak ettim lütfen yaz
Soran+1 yılSen yaz çok merak ettim ne yazıcaksın :D
Soran+1 yılAllah aşkına ya lütfen çok merak ettim :D
Soran+1 yılBari mesaj olarak at lütfen çok merak ettim :(
Soran+1 yılAnlatacaksan açıyım kendimi?
Sen şimdi bir soruyu Türk kızlarının kullandığı Kızlar soruyor sitesine mi soruyorsun? :d
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSensin o gereksiz insan söyleyecek birşey bulamadın tabi :D
Soran+1 yılRahatsız
Soran+1 yılolanların canı cehenneme :D
Hahaha çoğu öyle knks git rusyaya her erkege 2 3 kiz dusuyor :)
03 Yorumla- +1 yıl
Rusyanın erkek kız nufus oranı neredeyse birbirine yakındır. Bunu biliyorum çünkü rusum. Yanlış bilgiler vermeyelim malum bu tür abazalar Rusyaya gelmeye kalkar ve dımdızlak kalır ortada
Soran+1 yıl@ateistbirkız Sen sus ateist pislik :D
+1 yılHepsi ayni degil be :D ben buldum da o istemiyor büyük ihtimalle :]
02 Yorumla
Soran+1 yılSende bizdensin kardeş o zaman :D
- +1 yıl
Yok böyle bir inat :D
Kanka sevgilim var yani bu kadar kasma sevmek zorunda değilsin hem.:D
09 Yorumla
Soran+1 yılSenin sevgilinden bana ben slk. s. s :D
Soran+1 yılKlavyenin azizliğine uğradım :D
Soran+1 yılSizi baş başa bırakıyorum yiyin birbirinizi
@kurabiye_ @@mutsuz02
Soran+1 yılTamam dersem gider misin?
Çok yanls düşünüyosun hepsi değil bence yani ben değilim..
00 Yorumla
+1 yılyaklaşımını değiştirmelisin belki de o zaman farklı bir sonuç alabilirsin hıı?
00 Yorumla
+1 yılCok tripli ama hepsi değil yuzde 80 i tanistigim rus ve alman kizlari daha cana yakin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılevet çok haklısın.. (öf reddetmiş bunu biri kesin)
30 Yorumla
+1 yılBelki yaklaşmasını bilmiyorsundur?
03 Yorumla
Soran+1 yılAklına gelemilecek her türde yaklaşmaya çalıştım kızlara ama yok o rüyalarındaki kaslı yakışıklı erkekleri bekliyorlar herhalde
- +1 yıl
Bırak beklesinler o zaman neden böyle bir şey yazmaya gerek duydun ki herkesin beğendiği yakışıklı bulduğu kendinedir. Seninle konuşmak isteyen kızlar vardır istemeyen kızlar vardır istemeyenleri görünce böyle sitem edip kötü şeyler yazmamalısın bence.
- +1 yıl
Türkiyede Kadın erkek ilişkisi neredeyse yoktur
Tv de yığınla yapılan evlendirme programları bunun ispatıdır Cidden çok büyük bir sorun olduğunu göstermektedir
Ülkemizdeki kadınlar genelde bazı yerleri şişirilmiş ve özünü kaybetmiş bir topluluktur
Genelde binlerce erkekten teklif alır ve hepsini reddeder arada gerçekten onu sevebilicek erkeklerde kaynar
Ve sevgiliyi hak eden erkekler yalnız kalır bu erkekler kızlardan soğur ve onlara teklif etmemeye başlar kızlarda ona teklif etmeyince
Bu iş bir çıkmaza döner ve arada ilişki oluşmaz Bunun sorumlusu kendine göre iyiyi seçemeyen kadındır Ve karşındaki erkeğe ona sulanan bir sülük gibi görüp
Onu tanımayan kadındır Yanlış seçim yapan kadın terk edilicektir Terk edilen kadında belli bir yaşa geldikten sonra uslanacaktır fakat yaş büyüdükçe bir çok kez reddedilen erkek
Çıkma teklifi etmemeye karar verecektir erkek ve çıkma teklifi almaktan şımaran ve kimsenin ayağına gitmeyi egosuna yediremeyen kadın yalnızlığa sürüklenecektir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarda sana bayılıyorlardı zanet beğenmeyen rusyaya gitsin kardişim
06 Yorumla
Soran+1 yılKızlardan prim yapmaya çalışma Çabaları vol22192919219291
- +1 yıl
ya şimdi kanka? beni bu sitede herkes bilir böyle bir amacım olmadığını.
- +1 yıl
Forever Türk kızı <3
Soran+1 yılEminim öyledir :D
- +1 yıl
Ulan rus kızı rus kızı diye haykırıyorsunuz sonra gidip türkle evleniyorsunuz ne olucak abi yine sonunda birbirimize kalıcaz. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer hesabı
- +1 yıl
Primini yap yap 😂😂😂 antalyadym ruslari biliyorum inan ne egolari var ne kibirleri guzellikleri zaten bizimkilerin cok çok üstlerinde ama ego sıfır 😂😂😂
+1 yılAz p*rno izle kanks geçer.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir genelleme yapmak doğru değil :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes de senin gibi değil :D
+1 yılBizde sna bayılıyoduk sankiiiiii
01 Yorumla
Soran+1 yılBacım sen git Allah aşkına :D
Adam haklı dağılın:p :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:d :d
+1 yılanan rus heralde?
31 Yorumla
Soran+1 yılSen bir sus Allah aşkına
aboo hakaret ediyor bize
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanki anan alman gerizekalı.
04 Yorumla
Soran+1 yılBir kezban daha bulundu işte
Cevap sahibi+1 yılkezbanmış sen önce kızlara karşı davranışına çeki düzen ver sonra şikayetçi ol
Soran+1 yılÖğret o zaman ne yapayım?
Cevap sahibi+1 yılbirincisi o bilmiş kızlardan bende hoşlanmıyorum onlardan uzak dur boşuna sinirini bozmasınlar baktın sana insan gibi muamele veriyorlar kibarca konuş
Genelleme yapman dışında haklısın
00 Yorumla
+1 yılHic oyle bisey olmadi bende
00 Yorumla
+1 yılYanındayım..
03 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah abi :)
- +1 yıl
amca demediğine sevindim... abi ne ya :D
Soran+1 yıl20 yaşındayım ben sen en azında 5 yaş büyüksün benden :D
+1 yılBence abartma :)
019 Yorumla
Soran+1 yılNeyi apartma? :)
- +1 yıl
Az önce bir soru vardı ''erkekler neden kızları eğlenilcek ve evlenilcek olarak ikiye ayırır'' diye. Erkekler cevap vermiş; zor kız isterim diye.
Sonra sizin gibi erkekler kızlar neden zor diye soruyorsunuz.
Türkiyede iç savaş var iç farkında değilsiniz.
Türkiyenin tam ortada olması iç savaş çıkarıyor ortaya
Soran+1 yılNe iç savaşı?
- +1 yıl
erkekler ikiye bölünmüş biri islama göre davransınlar diğeri batılı olalım sonuç kızlar ne yapacağını şaşırdı
Soran+1 yılHiç bir erkek batılı olamya çalışmaz. Sevgilisin karısının orasını burasını açmasını istemez... sen nereden geliyorsun bilmiyorum ama biz erkekleri hiç anlamamışsın
- +1 yıl
Emin misin sorulara bak bakalım, kızlar neden güzel giyinmiyor neden çirkinler neden çirkinler bile yüz vermiyor. Ben çok iyi anladım Bütün türkler aynı değil
ayrıca batı=orasını burasını açmak değil, açık fikirli olmak demektir - +1 yıl
Bazı erkekler zor kız istiyor bazılarıda çok zorlar neden kezbanlar gibi şeyler diyorsunuz. Sonra kızlara bırakıyorsunuz işi
Sende bunlardan birisin kızlar teklifini kabul etsin istiyorsun ama başka erkeklerde zor kızı beğeniyor
hala mı anlamadın yuhhh - +1 yıl
İngilizce çevireyim mi türkçen kıt belli
Soran+1 yılÇevir sana zahmet ateist
- +1 yıl
The Turkish people go into division. Some turkish boys want to hard girls, and The hard girls shouldnt accepts any offer. Whereas some turkish boys want to simple girls and they have to open to everthing. I mean to seks to kiss and touching (elleşmek)
Soran+1 yılŞaka yaptım gerçekten çevirdin mi :D Ben İngilizce bilmiyorum şimdi bunu sana zahmet Türkçeye çevir
- +1 yıl
Abartma :) ruscaya cevireyim mi birde
Soran+1 yılOlur :D Rusca biliyorum
- +1 yıl
Turetskiye lyudi idut v divizione. Nekotoryye turetskiye mal'chiki khotyat zhestkikh devochek, i Zhestkiye devushki ne dolzhny prinimayet predlozheniye. V to vremya kak nekotoryye turetskiye mal'chiki khotyat prostykh devusek
- +1 yıl
oni dolzhny otkryt' v vsem, v chem. YA
- +1 yıl
imeyu v vidu, chtoby SEKS tselovat' i trogatel'no
Soran+1 yılsen işsiz misin? :D
- +1 yıl
rusça çevir dedin anlayabileceğin kadar basit cümleler kurdum
Soran+1 yılKedi kesiyor musun? :D
+1 yılO hind değil
11 Yorumla
Soran+1 yılNe?
+1 yılYa bir bitmediniz