Hepsi aynı boyları 1.50-1.65 arası tipler aynı saçları boyalı konuşma stilleri ses tonları bile aynı tiktokta canlı yayın izledim türk kızları hala ergen gibi stilleride dikkatimi çekmiyor keko stili giyiniyorlar
Ya nasıl desem Rusya'da 1.65 kız da var ama 2 metre kızda var hepsinin yüzü narin çekici güzel türk kızları gibi ezik Silik değiller aynı şekilde Kore Japonya burada da fiziği çok güzel kızlar var ama türk kızları mallesef hep bir vasatlık var Justin Bieber bile türk kızları kokuyor ve çirkin demiş düşünün bana çok ergen popüler kültür kölesi kezban serseri erkek sevdalı sı birbirinin aynısı tipler geliyor geneli böyle yüzde 98 i soğudum hepsinden cidden yabancı kızlarla türk kızları farklı evrenden gibi türk kızları birde erken çöküyor 1 sene önce güzel gelen kız 1 sene sonra cadıya benziyor birde hepsi makyajlı doğal güzel türk kızıda yok ben galba hepsinden nefret ediyorum zorunluluktan iletişim kurmak zorunda kalıyorum o kadar zaten hayatımda hiç bir türk kızına aşık olmadım Türkiye deki tüm kızları diyorum bu arada coğrafya danmı genetikdenmi bilinmez bu memlekette doğan kızlar sıradan silik ezik tipli oliyor birde egolu oluyor gidin bir rusyaya ne çekici kızlar var Türkiye'de ki en asosyal erkek bile Rusya'da bülbül gibi öter konuşur bu kadarını diyim sizcede haklımıyım türk kızları karakter tip zeka hepsinde sınıfta kalıyor mallesef hepsi gözüme çirkin geliyor yazık birtane kendini geliştirmişi yok o derece durum kötü İstanbul da en azından böyle sizce neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir kişinin nefreti kimseye ağır gelmez bu bir 😂
İkincisi genelleme yapmak yerine uzak dur 😂
Üçüncüsü ise bundan sanane 😂
WQGNKQA
Rusya'ya neden gitmiyorsun?
birikim yapıp gidicem zaten yaşım 18 daha okuyorum ne bekliyorsun para kazanmamı falanmı ayrıca parada kazanıyorum ama henüz yeterli birikime ulaşmadı
Tamam Rus kızları para sever biliyorsun dimi sen biriktir git oraya istediğin hayatı yaşa. Ama iyi bir mesleğin olmadığı sürece gitmen zor olabilir
Ben öyle değilim