2 yıl önce büyük bir hevesle kapandım sonra vesveseler kabul edilmemeler dışlanmalar yaşadığım dönem isteksiz kapanmalar ve arkası açılmak oldu ilk iki hafta rahatlamış sözde huzura ermiş hissine kapıldım neyim varsa dağıttım yeni bir iş buldum şimdi ise kahredercesine ağlıyorum çok pişmanım kapalılara imrenerek bakıyorum şu an çalıştığım yerde herkes fazlasıyla açık bu işe ihtiyacım var İnan’ın bir liramın bile hesabıyla geçiniyorum hamdolsun yine tekrar kapanma isteğim var ama beni orda istemeyebilirler ailem oyuncak ettin diyebilir belki yıllar sonra yine yapamadım hissi gelirse diyorum nolur bana yardım edin tekrar aynı hislere kapılırsam insanlara ben yapamadım deme yüzüm olmaz şimdi böyle bir karar verirsem destek çıkan bile olur mu bilmiyorum günlerdir her gece ağlıyorum yaptığım hata için ama şaşırdım nolur bana yardım edin ben yaptığımı kendime yakıştıramıyorum ama içinden de çıkamıyorum 🥺
Cevabın nedir?
+1 yılHatalar insanlar içindir. Olabilir. Yine tövbe eder kapanırsın. İnsanların dediğini fazla takıyorsun. Önce bu sorununu çözmelisin. Ne derlerse desinler sen bilmelisin ki bunu Allah için yapıyorsun. Yani onları da yaratan için. Kapanırken hep kendine diyeceksin doğru olanı ben yapıyorum onlar yanlışı savunuyor diye fikrimi değiştirmeyeceğim. Hem böyle yargılayan insanları da sevmiyorum isteyen mini etekle gezer isteyen kapanır. Niye böyle insanlar da kıyafete göre yargılama var. Kimseyi ilgilendirmez ki bu. Öylesini umursama.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aileme açmalıyım konuyu ama iş yerim ne der bilmiyorum istemeyebilirler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbin kapalı olsun bacım benim Taksim'de Beyoğlu'nda gezen kapalı arkadaşım da vardı dövmeli pircingli camide namaza gittiğim arkadaşta davranışların önemli gösterdiğin degil
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle hakkını vermek gerek yapılan işin önce kalben kapanmak gerek
Sen insanlar için mi açılıyorsun onlar için mi kapanıyorsun? Bu sadece seni ilgilendiren bir durum. Çok fazla takıyorsun insanları.
01 Yorumla
Soran+1 yılDin de oyuncak değil ki bununla yargılanmak istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBnde kapalıydım , açıldım 3 aydır..
04 Yorumla
Soran+1 yılHislerin nasıl? Pişman mısın açıldığına
Cevap sahibi+1 yıl3 aydır pişman olmadım
Neden diye soracak olursan ben ruh hastası bir babanın zorla kapattırması sonucu kapandım
Tesettür hakkında hiçbir bilgi vermeden
Saçlarımı çok severdim , aynı zamanda dinine de çok bağlı bir insanım hatta şimdi diledigimi özgürce yaptıgım için dine daha çok bağlandım diyebilirim
Ama yine de şunu diyorum keşke zorla değil de isteyerek kapansaydım da tesettürden nefret etmeseydim diyorum..
Soran+1 yılAh güzelim keşke doğrusu hayırlısı neyse onu yaşarsın umarım
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden agliyorsun kapalıyken neden yapamamistin?
06 Yorumla
Soran+1 yılDışlanıyordum devamlı insanlar sen kapalısın yanlış anlama ama kapalılar vs va bilirsiniz böyle böyle giderken böyle eski halime özenmeler başladı psikolojik destek aldığım berbat bir dönemdi yeni yeni toparladım bıkkınlık gelerek kapanıyordum
Cevap sahibi+1 yılEe istememissin şimdi neden tekrar o döneme gitmek istiyorsun ki
Soran+1 yılBunlarınkiyle hangisi Allah rızasının önüne geçti diyorum
Soran+1 yılDua bile edemiyorum
Soran+1 yılUtanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBir sinifa ait değilsin ki ibadetini yapan açık olan bayanlar da var açık olmak ille götunu başını sonuna kadar acacaksin anlamına gelmiyor ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılkararlarının arkasında dur pişmanlık duyma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPekı sevgılın var mı o ne dıyor bu duruma?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılpekı eklesene
+1 yılTekrar kapan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği