Şu yaşıma geldim kadınlar konusunda çok çekingenim hala ...Hiç kimseyle konuşamıyorum...Bende istiyorum sahilde parkda bahçede sevgilimle dolaşmak gezmek tozmak...Olmuyor...Olmuyor... KS de bile kimse beni listesine eklemiyorum...Çoooookkkk mağdurum...Ne yapabilriim...Ne olur yardımcı olun ...İntahar ediciim kendimi =P
Cevabın nedir?
Kac yasindasiniz siz? yukarda (Yas 30-35) yaziyor ama ben merak ettim? Ynai hic mi kiz arkadasiniz olmadi? Yoksa bugun ne yazacaginizi bilemediniz ve boyle birsey ortaya atayim mi dediniz? ben bunu cok merak ettim dogrusu... Ben yinede iyi niyetle, gercekten bu konuda mgdur oldugunuz var sayarak, cevap vericem size. Her kadin ya da bir kadin ; guzel sozlerden, ilgiden, alakdan, iltifattan hoslanir, ama inandirici olmayan, o kiside hic olmayan ozelliklerden bahsederek ona iltifat etmeye kalkarsaniz bu onunla dalga gectiginizi dusunmesine sebep olabilir. Yani kadinlar aptal degildir, soylediklerinize inandirabilmeniz icin samimi oldugunuzu hissettirmelisiniz. gerisi sizin becerinize ve sozleri kullanma sanatiniza kalmis. Basarilar :)
10 Yorumla
+1 yılBenim de annem bakire Froz :(
17 Yorumla- +1 yıl
Milf seviyorlar canim ya, pismeyi dene :(
Ders -1: Kadınlar çiçektir. Sırf kadın olduğu için değerlidir. Bebeğine eziyet etmesi, hayvanlara işkencesi etmesi, geri zekalı biri olması bu gerçeği değiştirmez.
Ders -2: Seviyosan konuş aga dfsdf
bir nesil böyle kandırıldı m-k sdfdsf15 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsan gibi konuşamayınca hayvan gibi arkalarından yaklaşıp totolarını koklayım dedim. O da olmadı, o da olmadı... Çok zor durumdayız Kamil abi.
46 Yorumla- +1 yıl
El atayim mi hot?
- +1 yıl
Zor durumdaymissin ya asist lazim mi la rus kuzenlerim var. 2 tane de Iskandinav kirmasi valla sen bilin.
- +1 yıl
Babasi ciddiyse gelsin yoksa vaktimizi harcamasin diyor. N'apsak ki?
By the way, denedin mi bilmiyorum ama olmeca fusion dark chocolate ictim dun, accaayiippti oneririm bibisim. - +1 yıl
Dalga, sinus egrisi bunlar senin en sevdiklerinden degil mi kuzu? :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
5Cevap
+1 yılKadınlarla iletişim kurmak için düzgün ve seviyeli bir şekilde konuşman gerekir. Espri anlayışının iyi olması gerekir şahsen ben buna çok önem veririm küfür eden erkekler çok itici gelir her zaman bana erkek dediğin bana göre bakımlı olmalı hemde saçından tırnağına kadar ilk önce böyle dikkat çekmelisin sıkıcı sorular sorarsan kaçırırsın elinden farklı konular bul makaleler oku bunlarla ilgili arkadaşlarından yardım al bir arkadaşın ve sevgiliyle dışarı çık onunla nasıl iletişim kurduğuna dikkat et Her şeyi güzel bir merhaba ile başlayabilir. Kim bilir belki sonra neler olur:)
11 Yorumla
+1 yılbıyıklarım var diye erkek muamelesi yapamazsın bana fro ):
14 Yorumla- +1 yıl
mala :(
- +1 yıl
ebet ^^
kırıklarını da alırım , baş döndüren dolgun ve de olgun bıyıklarım taliplerini bekliyor asdnfşfk
Bende erkeklerle iletişim kuramıyorum. 45 yaşıma geldim evde kaldım elime erkek eli değmedi :/
11 Yorumla
+1 yılKadınlar bu kadar ilahlaştırılmaya laik değiller.Hemcinslerimin g*tünü kaldırıyosunuz böyle yok utangacım yok çekiniyorum diye :))
23 Yorumla- +1 yıl
iyi halt etmişsin :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşa kadar kendini geliştiremediysen bundan sonra osbir çek bence
12 Yorumla- +1 yıl
bir şartla
o zaman sen bizi kadından saymıyon?
nerde bir pempeli görsem senin kankan be13 Yorumlaseytan tüyünde mi yok abicim?
14 Yorumla
+1 yılÇekingenmisin?
Yürü abartma elllam :D12 Yorumla- +1 yıl
:D
Bırak bu ayakları:))))
11 YorumlaYazık çok üzüldüm :/
11 YorumlaAhahahah
13 Yorumlasusmak kardeşim susacaksın
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin yüz karası seni:)
10 YorumlaHı öyle yani :/
12 Yorumla