Feministlerin getirdiği erkek düşmanı kanunlar erkekleri ne hale soktu. Erkekler ne zaman bilinçlenecek?

Feministlerin getirdiği erkek düşmanı kanunlar erkekleri ne hale soktu. Erkekler ne zaman bilinçlenecek?

Feministlerin erkek düşmanlığı yapmasından bıktım sıkıldım artık. Sürekli erkek düşmanı kanunları savunuyorlar, erkekleri ne hale soktular. Erkekler kendinize gelin, illa başınıza bir olay gelmesi mi lazım erkek haklarını savunmanız için. Erkek haklarını savunan sayfalar açın, konular açın, erkek haklarını savunun her açıdan. Nafaka, kadın beyanı esastır, askerlik konusundaki eşitsizlik, taciz, tecavüz iftiraları vs bunların hepsini eleştirin, haklarınızı savunun.

#erkekhakları #meninizm #antifeminizm
Güncellemeler
+1 yıl

" Konudaki görselleri twitter, facebook gibi yerlerden alıntıladım, bunun gibi binlerce var. Kişilerin de isimlerini karaladım. O kadar çok mağdur erkek var ki, feministler erkekleri her açıdan mağdur ediyor. Feministlerden nefret ediyorum. "