AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
368Cevap
sevgilim bugün YGS'ye girdi. Ona en büyük şaka bu zaten
benim evlilik yıl dönüm sendde git yıldırım nikahını bas alsana en kral şakaaaaa
telefonun arkasından sahte ambulans sesi ile onu arayıp cok büyük bir kaza geçirdim demen ya da başkasına dedirtmen
1 nisan şakaları
Ayrildik sevgilim, her sey buraya kadarmiss. Kendine iyi bak. En sinunda daaa iki nisanda gorusuruuuz
en güzel 1 nisan şakaları
Arkadaşın senin yanında onu arasın ve örneğin adın ömer se "ömer trafik kazası geçirdi durumu kritik vs" desin aglasin telaş yapsin arkadasin
Ben başkasına aşığım sen den sıkıldım , beni boğuyorsun. Yeni sevgilim senin gibi cadı değil çok tatlı kız , de
hepınız 1 nısanın şaka gunu olduğunu bıldıgınız halde nasıl şaka yapacaksınız :D :)) Çok merak edıyorum :D:
teşekkür
bır gunluk ömrüm kaldı 1 günunu benimle her istedğmı yaparmısn (bundan sonrası senın hayal gucune kalms ne yapmak ıstersen yap hadi eyw ;) )
bence sakın "ayırlıyoruz" veya "başka biri var" gibisinden şeyler yapma..para konusunda olabilir mesela battık dersiniz falan..,:/
Bencede ayrılıyoruz felan deme kalp krizinden ölmek istemiyorum battık dersende önemli değil aşkım yanıma yerleşirsin derim <3
ben sana şaka yapsam Dave Mustaine ölmüş derim ya da gitarın telleri koptu derim..:D
Telefonla ara baskasi konussun arkadasiniz kaza yapti falan durumu cok agir ailesibe ulasmaya calisiyoruz ama ulasamiyoruz desin
bu şaka dan çok kaka ya benziyor :)
ben bi mesaj atacayim arik seni sevmiorum defol git hayatimdan cok bunaltdin beni falan filan )) diee heheh hemnceikde inancak
;))
:))
Nisan 1 şakası diye birşey yok hristiyanlarin yahudilerin günü bugün
Al işte. Nato kafa nato mermer... Aşın kardeşim bu bağnaz düşünceleri... Yobazlar...
Valla ben diyimde kafirlere kafir olmayin
Ya kardeşim kime göre ve neye göre kafir oluyoruz? ya da Hristiyanlar , Müslümanlıktan başka dini seçenler cennete gidemicek mi? Neden Allah adına karar veriyorsunuz? Kaldı ki, size ne? Bu Allah ile kul arasındadır. Haddinize değildir...
Neyse bence araştırma yapın ona göre konuşun böyle şeyleri yaymayin derim hepimiz yapardık ama yanlış mis yemin ettiriyor lar bu günde kafirler bu yüzden eskiden kalma usuller böyle bişey yokki ama ben diyimde siz brisiniz
Ben araştırmacı gazeteciyim zaten... Siz araştırma yapın bence... Sene 2018... Yani eski devirleri geçtik...
Peh gazeteciymis okumakla adam olunmaz sen dinden haber ver karakterinden haber ver ama belli ki imandan zayıfsıniz anlaşılan okuduğunuz sizi yükseklere çıkarmaz çünkü insanların gözünden düşersiniz bu gidişle insan olun ve dininize inanın eski diyorsunuz sizde ne büyük başarı kafir le kafir oluyorsunuz 👏👏
Ben bildiğimi söylüyorum inanmak inanmamk size kalmış iyi günler
İşte sizin tek bildiğiniz bu. Dar kalıptan bakıyorsunuz dünyadan. Sizin benim imanımdan size ne? Siz kimsiniz? Beni neye göre yargılıyorsunuz? ya da bu hakkı kendinizde nasıl buluyorsunuz... Cehalet damarlarınıza kadar işlemiş.. Daha yazmayın lütfen...
Cehalet size işlemiş ben insanlık yapıp yazdım siz geçip ben oyum şuyum diyorsunuz bu arada ne olduğunuza bakmayıniz ne olacağınıza bakiniz hadi iyi günler
Yürü git... İnsanı dinden soğutursunuz.. Hatta soğuttunuz bile... iyi günler
Dinden soğuyan sizsiniz sizin içinizdeki olan şeytandır ben değil siz isteyerek sogudunuz ben bişey yapmadım
Bak işte yine Allah adına karar verdiniz... Sizin zihniyetiniz bu...
Ne diyon sen ya kafiri munafik seni
Inanmayan sensin bak hala inkar ediyorsun hadi sizi bırakiyorum kendi halinize bu lafinizla hem bana iftira ettiniz hem de şirke girdiniz
Ya neye göre kafir , münafık olduğumu söylüyosun? Daha yazma lütfen. LÜTFEN!!!
Eyvah şirke girdin suanda bu sozunle yandin sen
Allahin adını vererek konuştun beni yargıladin suanda
Ya sabah sabah sinirlerimi bozdun... Git yoluna ya nerden çıktın karşıma... Hay okumaz olaydım yorumlara :))))
Kusura bakma ya o söz için ama şuanda o lafınla çok kötü oldum 😢😢
Deminden beri sen şirke giriyonya zırcahil:))) Nato kafa nato mermer işte :))
İyi günler
Dalga geçme benimle... İyi günler...
Senn yazdığın sözle benim ksii aynı değil
Amaa
Sen bana allahin adına karar veriyor sun dedin haşa ben kimimki karar veriyim
Nasıl aynı değil bacım? Deminden beri beni münafıklıkla kafirlikle suçluyosun...
Sen yıl 2018 dedin eski deviri salladin ondan dedim
Ben size hakkımı helal etmiyorum... Suçlusunuz benim gözümde...
Neyse anlamadin sen boşver 😊anlamayanla isim olaz
Bende sana hakkimi helal etmiyorum şuna bak
Sallamadım.. Sadece yıl ve zaman farkı var dedim. Misal Hz Muhammed zamanında araba olsaydı kendisi arabayla gidip gelirdi...
Sende benim gözümde bu lafinla suçlusun sütten çıkma akkasik değilsinizya bu lafınızı sirke girdiniz zaten ne hakkindan bahsediyoesunuz
Geçip te bana insanlık taslama allah biliyor kimin ne düşündüğünü sorun yok içim rahat
Deminden beri şaka yapıyorum bacım. Olurmu öyle şey. Elbette hakkımı helal ediyorum... Bunun için hak haram edilmez... Sende hakkını helal et bacım.. Abarttık biraz..
Yapma bana şaka tamam neyse helal olsun iyi günler
İyi günler... Bende helal ettim...
İnsanlık bizde kalsın oldu Br hata
Aynen.. Kendimi nasıl affettirebilirim. Gerçekten vicdan azabı çekiyorum şu an...
Bende aynen sorun yok helal ettik geçti bitti hem Allah bizi affetsin :(
Aynıyız ha içim çok kötü oldu keşke yazmasaydim
Amin...
Aynen valla... Seninde kalbini kırdım... :( Canım ya off :(
Bende seni kırdım :( ama geçti olur Böyle tartışmalar önemli olan anlamak
Yok ya bundan sonra karışmam kim naparsa yapsın 😀
Doğru söylüyosun... Bu arada çok iyisin... Yani vicdan azabı ve pişmanlık yaşıyosa bir insan çok iyidir... Sende çok iyisin...
Aynen kim naparsa yapsın bende karışmıcam. Belki bu Allahın bir işaretiydi...
Teşekkür ederim canım benim sende çok iyisin
Olabilir :)
Teşekkür ederim :)
Arkadaş olalım mı? Yani tabii istersen... Sohbet etmeyi çok isterim seninle..
Yurumek icin iyi taktik 😂
@LaVie1 Hayır , alakası bile yok. Sadece sohbeti hoşuma gitti..
git oldur kendini maloc seni her gun 3 tane 2.5 litre kola bitiriyorum daha fazla bomba atilsin filistine diye
sevgilinin saçının renginde bir peruk alıp makasla arkadan onun saçını kesmiş gibi yapmak..bunun vine'ı vardı :)))
Çok sevdiğim bi dostum saçma bi şaka yaptı mesaj üzerinden rezil ettim
İnan artık seni hiç, sevmiyorum demiş Rafet El Roman.
Şaka gibi yıldayız zaten yakında gökten taş yağacak
Sevgilimin doğum günü bugün saka gibi cocuksun demek yeterli olmuştur ona jdjsjjsjsjs
abi herkes uynaık şaka yapauyım derken şakalanmayalım da
Evlenme teklifi etmek kabul ederse cok pis bozulur etmezse ben bozulurum.
FETÖ'den içeri alındım ve senin adını vereceğim de.
Akrabalarından 2 3 yaşında bir çoçuk bul. Tanımadığı fotoğrafını sevgiline at
Bence çılqınca bişiy olsun isdiyosan yarın buluşalım vaktimiz yok konuşmalıyız söyle sonra illa kurcalıycakdır ve sende yarın ülkeden ayrılıcağını ve bir kaç yıl dönemiyiceyini söylersin peşinde birileri varmış gibisinden (abartmadan yap bence)😂
yapma kardeşim bu kızlara valla soz anlatamazsın sonrada inanmaz gelde çek onları
Ben ayrılık mesajı yazacaktım ki anladı ve sakın öyle bir şey yapma dedi 😂
1. Ayrılık şakası
2. Ben eşcinselim şakası
3. Aldatma şakası
4. Tecavüze uğradım.
Komik değil ileri zeklaı
İntihar videosu çek ona son konusmanı yap son sözlerini söyle ve o videoyu at
ayrılalım ben başkasını seviyorum deee ;) ben yaptım çünküüü ;))
böyle dıyınce kendımı ypmak zorunda gibi hıssettım :)
bende sorunca pis pis şaka düşünmeye başladım :)
ben yapmam ama gereskız görüyorum:)
bazen yapmak gerek :D
Teşekür ederim eig için; )
saçma
Kızlar hamileyim desin :)) Yok ya aklı gider adamın :))
evet o sakayi yap mistim ben
sonrasında ?
Bundan sonra dunya ahiret bacimsin diyip karsi tarafin tip tip bakmasi saka lan saka bugun 1 Nisan denmesi
kız arkadaşına senden ayrılmak istediğini söyle ve yaında bir kız götür ama rolüne fazla kaptırma yoksa kötü şeyler olabilir
Ayriliyorum de sonra belki ciddi ciddi ayrilirsiniz mesul degilim xd
haha aptaloc
Ayrılık şakası yapma da ne yaparsan yap :D Ayrılığın şakası olmaz
Ciddiye mi alir dersin
@Glcn5353 Ciddiye alabilir veya şaka olduğunu bilse bile ince düşünen bir insansa ''ya bu bunun şakasını yaptı ama gerçekten içten içe istiyor da söyleyemiyor olabilir mi?'' düşüncesine kapılabilir.
senden ayrılmak istiyorum yeni birini buldum kusura bakma sana elveda diyorum de bakalım neler olacak :D
Ayrılık şakası tehlikelidie sadece ona bulaşmayın derim
Ayrılık şakası yapılabilcek tek şakadır da 1 yıllık soru nasıl günün sorusu oluyor lan
ayrılma ya da güncel olarak corona şakası yapılabilir bence
Vercem deyip yanına çağırıp 1 nisaaaannn saka yaptim demek
Güvenin sarsilmasini istemiyosan saka yapmicaksin arkadaş
1nisanin anlamını bilsen böyle soru sormassin aptal
Ayrılalım.
Çünkü bu sadece şaka olmalı gerceği cok can yakıyor :(((
Ayrılalım diyip karşı tarafın gerçek hissini öğrenebiliriz
En kötü şaka bana yapıldı pazar pazar işe gidecem 🤔🤔😥
şişli etfale şıçan annemdi de bakalım terk edecekmi :)
hahahahah çok güldüm ya :)
ya geçmiş gün dedim vazgeçtim..ama hala yarım saat var:)))yorumları okuyp yapcam..ama bir fikrim yok
Bence şey yapmalısın şey işte şey gibi olsun ama tabi şeyde olabilir sana kalmış nasıl şeydersen
Bence ilişkiyi bu gibi saçmalıklarla kirletmeyelim.
Yapmayın artık şu şakaları ya geçen sene arkadaşın burnunu kırıyodum sinirden
relax bebegim ne gerek var :)
Neyse ki kırılmadı.
:))
sevgilim olur musun ciddiyim 2 tane sorun olmaz gezeriz senle
Askm de efendim diyerek sana dönünce yapıştır suratına pastayı ahjaahhaah
ya da saçını kes. d. d
Altındayken en yakın arkadaşının bana çaktığını hayal ediyorum..
Hamileyim falan denmesi herhalde ilişki bitiyormuş sjmssjlsl
özür dilerim normalde herkesin sorusuna cevap vermeye çalışırırım ama inan bana sevgiliye bağlı olan hiç bir şey için cevap veremem bilmiyorum çünkü ama eminim yorumlarda güzel şeyler çıkar :')
Onu eve davet etKapıyı açık bırakŞişme bebek ile seks yapıyormuş gibi numara yap. Sizi bassın. O zaman nasıl bir insan olduğunu anlarsın. Hem de şakanın kralını yaparaın.🤣
Ayrılma şakası yapacakken iş ailesine döndü şu an şok geçiriyor benden tırsttı galiba 😕
Bana eski sevgilim mesaj attı diye şaka yapmıştı pis :D
Bugun evde yalnizim, komsular taziyeye gidiyor kizlarini bize birakiyolar 😂
Ayrılık yapıyor herkes.