Şu an dizimde uyuyor, gecenin bir körü benim ve onun rehberinde bulunmayan bir numaradan "Ben Selin, seni ve yaşadığımız o mükemmel ilişkiyi, bana bakışını unutamıyorum. Bir hafta önce görüştüğümüzde sana aynı bakışlarla bakıyordum, fark ettiğini biliyorum." başlangıçlı bir mesaj gelecek. Sabah uyandığında dolabın kapağı açık, içinde bana ait olan hiçbir eşya yokken hele de bir mesajla telefonuna gelen mesajı gördüğümü, uzaklaşmak istediğimi ve sakinleşip onu dinleyecek seviyeye gelene kadar konuşmamamız gerektiğini okuyacak. Ben de tüm gün evinin asla kullanmadığı odasında onu dinleyecek, dışarı çıktığında takip edeceğim. Eğlenceli dakikalar geliyor diyorum!
Eğer 1 Nisan olduğunu farkederse ya da arkadaşlarıyla senle bunun muhabbetini yaptıysa %80 anlar ama konuşulmadıysa farkına varmazsa o zaman çok hüsrana uğrayabilir😁
Bunu yapmayı düşünüyorsan kesinlikle eve kamera koymalısın 😉 hatta arabası varsa arabaya bile koyabilirsin anlamazsa arabaya binip seni aramaya çıkıcaktır büyük ihtimalle
@Keno007 Kesinlikle aramaya çıkacak, kapıma dayanacak, evde bulamayınca en yakın arkadaşımı da arayacak. Ve arkadaşım gece onu arayıp çok ağladığımı, kendisi şehir dışında olduğundan yanımda olamadığını, nerede olduğumu bilmediğini söyleyecek. Kamera işi çoktan halledildi ama cidden yapıp yapmama konusunda kararsızım.
Güzel kesinlikle yapmalısısın bence de. Öteki taraf diye film vardı Özcan Deniz, Aslı Enver, Meryem Uzerli oluyo orda da benzer konu vardı. Güzel filmdi tavsiye ederim. Esinlenildiği orjinal filmi de izledim, orjinalimden güzel. :) Kolay gelsin sana yap yap. Seni kaybetmekten ne kadar korktuğunu ve ne kadar sevdiğini hatırlar. Arada korkutmak lazım sonra sıradanlaşınca sıkılınıp bitiyo ilişkiler. Renk katarsın.
@Morpandi Yaptım ve aşırı eğlendim, başta numarayı aradı, ulaşılamayınca ne diye kapalı bu nası bir hâl falan diye acayip sinirlendi. Sonra durdu biraz düşündü falan kızım sanki öyle bir şey yapmıycağımı bilmiyomuşsun gibi davranıyosun diye falan bağırdı, aldı anahtarı çıktı. Arabasındaki kamerayı izledim, yol boyunca da aynı sinir devam etti. Evime ulaştı, beni evde bulamadı. Ben bir alt katta onu dinliyordum. Arkadaşımı aradı, arkadaşım anlaştığımız gibi sevgilime dün gece kendisini arayıp çok ağladığımı, kötü hissettiğimi ve kafamı toplayacağımı, ne yapacağımı bilmediğimi söylediğimi söyledi. Yavrum oturdu kapının önüne öyle mazlum mazlum durdu, baktım bir ara çaktırmadan dizini kendine çekmiş kafasını duvara yaslamış. Çok yakışıklı duruyodu kıyamadım gittim yanına. Şaka olduğunu söyledim yine sinirlendi ama geldi sarıldı, sakinleşmem için geçen sürede ondan nefret etmemden ne kadar korktuğunu söyledi. Ben baya güldüm, bir daha onu neden sevdiğimi anladığımı söyledim. Tatlıya bağlandı.
@asdert1 Bugün baya renkliydi. Kardeşim lisede okuyor ve veli olarak benim de telefon numaram var. Annemi görüntülü aradım, ayrı yaşıyoruz, dedim ki disiplin almış beni aradılar. Size söylemesini istemişler, cuma gunü okula gitmeniz gerekiyomuş ama gitmemişsiniz. Pazartesi günü gitmeniz gerekiyo. Annemin suratının halini unutamıyorum, gözleri fırlıycaktı yerinden. Kardeşime seslendi elinde terlikle. Kardeşim geldi valla bir şey yapmadım falan dedi terliği görünce, bir terlik yedi sonra şaka oldugunu söyledim. Annemi bir gülme aldı falan.
şimdiki kız arkadaşın eski sevgilinin ismini biliyorsa mesela ''zeynep evet şu an ilişkim var ama ben hala aynı xy'yim. istediğin zaman görüşebiliriz yardımcı olurum'' diye sevgiline mesaj atcaksın. güya yanlışlıkla ona gitmiş olcak :D
benimki bana bu şakayı yapmıştı ama ben tekrer mesajla cevap vermiştim ''canın sıkılıyor yapacak şaka arıyorsun'' diye. anında tlf geldi seni cadı diye :D tabi aranızdaki güven zedelencekse o ayrı
@nickeelodeon 1 Nisan günü mesela karım beni sık sık azarlayıp bana hakaretler edebilir. Beni aşağılayabilir. Sonra beni öpmeye başlar sevişirken kulağıma hakaret etmeye devam eder. Bu benim heyecanımı çok artırır.
@nickeelodeon Gün boyu hakaret ediyor bana. Bu benim kalp atışlarımı biraz hızlandırıyor. Karım beni eziyor bu da ona olan hayranlığımı artırıyor. Akşama doğru benimle konuşurken hakaretleri daha da artıyor ve aniden dudaklarımdan öpmeye başlıyor. Uzun öpücüklerle nefesimi kesiyor. Arada kulağıma hakaret kelimeleri fısıldıyor. Sonra tekrar öpmeye başlıyor. Kalp atışlarım daha da artıyor. Karım beni ezdikce heyecanım doruğa çıkıyor. Ona daha fazla ait oluyorum. Ona daha çok aşık oluyorum.
bir paket rondo bisküvi alın. birkaç tanesini yedikten sonra birisinin arasını açıp kremasını sıyırın. yerine diş macunu sürün ve tekrar eskisi gibi yapıştırın. şuna özellikle dikkat edin en üstte o sahte rondo olmasın, orijinalinden bir tane koyun. üsttekini alın siz onu afiyetle yerken sıradakini arkadaşınıza ikram edin. geçmiş olsun.
İlk olarak sevgiliye romantik bir sürpriz hazırladığımız yalanı atılır. Bizden böyle bir şeyi ilk kez görecek olan sevgili heyecanlanır ve mutluluktan uçar.😂Sonra yer tarif edilir, çok uzak olmamalı ancak biraz tenha ve ıssız olmalı saat 9,10 suları sevgili oraya gelir ama bizi göremez sonra bir mesaj atılır o sırada aşkım işim çıktı 30 dakikaya oradayım. Bu esnada maske, eldiven takılır ve sevgili arkadan kucaklanır, kız korkar ve ağlar o sırada maske çıkarılır ve ''eheheh 1 nisannnnnn'' denilir.
@zehrabimi zaten saçmalamak amaçlı yazdım eşşek şakası gibi 50 ıqlu duygusal zeka geliştirmemiş maymun sürüsü ciddiye alıp cevap yazıyor bundan düşünen bir kavim için ibretler vardır. yıllar önce yazdığım şeyi okuyup tetikleniyor mankafalar dafdgfheh
Bu şakayı bilmeyen birini bulursanız uygulayabilirsiniz. Bir borunun ağız kısmi siyaha boyanır. Uygulama alanında kendiniz gözünüze değdirmeden bakarsınız. AA! Ne enteresan bir de sen baksana şundan dersiniz. O kişi alır bakar “ebe ne olmuş bir şey yok ki” der fakat gözünün etrafındaki halkadan habersizdir. Bu sakayı birde reçel sürerek deneyin isterseniz o da çok hoş olur.
1 nisanda eski sevgilimin evine maskeli hırsız gibi girip onu 1-2 saat rehin aldıktan sonra maskeyi çıkardıktan sonra sövmeleri hala kulaklarımı çınlatıyor.. En komik şakalar için: https://www.kizlarsoruyor.com/ara?q=1+nisan
Boşanmak ve özgür bir kadın olmak istiyorum kızımız sana emanet diye bir mektup yazıp baş ucuna bıraktım şimdi alışverişe gidiyorum paçaları tutuşsun ahahahhhh 😂
gozlerimi kapatinca seni seviyorum acinca sevemeyorum, mantik olarak seni seviyorum ama fiziksel olarak sevemiyorum.. tamam dis guzeligin bir onemi yok, ama yapamiyorum iste.. bitti buraya kdr yasananlar her guzel sey icin tessekurler de :) ben yapcam bu sakayi yarinda beraberiz zaten :) hihihhi
geçen sene işteki bir kız arkadaşın telefonuyla hatunun numarayı aradık. o kız aradı - ben muratın kız arkadaşıyım sevgilimin peşini bırak dedi. kavga ettiler küfür ettiler birbirine. aslında onuda uyardım sana 1 nisanda sana çok pis şaka yapacam demiştim. yap ben anlarım yalanı dedi. teli kapattıktan sonra saatlerce aradı beni. bende inandırıcılığı olsun diye cevap vermedim.
yalnız akşam kıyamet koptu. 1 nisanda sana şaka yapacam dedim. valla bu kız işten aramızda bişey yok dedim. çok zor ikna ettim. bir daha yapmam ama.
Hiçbirini ne yapmaya kiyabilirim. Ne de risk alıp cesaret edebilirim. Ağır şakalar yazmışsınız. Bence şaka olarak pekte özgün bişi yok. 300 yorum var ama içerik 0. Sevgilinizi tanıyorsunuzdur sonunda beraber güleceğiniz bişi olsun. Örneğin; Mum ışığında harika bir sofra kurmak ama yemekler asla yemediği şeyler olabilir. Böylece fena hayal kırıklığı olur. Sonra arkadan sevdiği yemeği çıkarıp 1 Nisan diyebilirsiniz!
İnsan sevdiğine eşek şakası yapmaya utanmalı ve kıyamamalı fikrimce.1 Nisan kafasına muhalif biriyim. Kimse kimseyi aptal yerine koymamalı, zeki insanlar espri, ahmaklar ise şaka yapar. Tasvip etmiyorum, ben espriden tarafım.
Şu an sevgilinizin telefonundan size yazıyorum ben acil tıp teknisyeniyim sevgilinize araba çarptı şu an acilde bu mesajı size atmakla birlikte herkese attık bilginize diye mesaj atmıştım sevgilime şaka yaptığımı öğrendi ağzıma sıçtı siz siz olun şaka yapmayın skdpeöeğğe
Lütfen sevgilinize salak saçma aptal aptal güldürmeyen can sıkıcı şakalar yapmayın. Yok aldattım seni yok eski sevgilime mesaj atarken yanlışlıkla yolladım vs vs Bunlar mı şaka? Yapmayın Allah aşkına ya şaka dediğiniz güldürür.
Seni çok seviyordum de. Sonra 1 nisaan de 🤣 o da yaa falan diyip kızınca "hahaha şakaydıı. Seni çok çok çok çok seviyorum, doğrusu bu" de ve "işte tam bu kadar seviyorum" diyip uzun uzun öp yanağından veya başından. 🤣🤣 Teşekkürler gerek yok, rica ederim 😜🖖
Ben dünden başladım şakamın daha inandırıcı olması için boğazım ağrıyor halsizim biraz ateşim var sanki falan dedi biraz telaşlandı hastaneye git falan dedi yok hayır o kadar değil falan dedim ve birazdan beni aradığımda annem açısal telefonu ve onu hastaneye götürdüler corona virüsü bellirtileri var test yapıcaklar diyecek. Umarım ağlamaz geçen 1 nisanda ağlamıştı sonra çok üzüldüm bende ama napıyım bu gün 1 Nisan oda inanmasın 😷😅
Başka bir şehire taşınıcaz bende dün öğrendim sana söyleyemedim üzülme diye ama sen de gel aşkım ben senden ayrılamam de ama elin boş olmasın çiçekle git bu çiçek eğer gelemezsen benimle hatıram olarak kalsın de seni asla unutmuycam de ve sarıl sonra gidiyor gibi yap ve dön 1 nisa. De :D
Anladim, siz herhalde bir esek sakasi duymak istiyorsunuz? Duymak istediginiz sey nedir bilmiyorum, ama ben sahsen pek surprizleri e sakalari sevmem:( Ayrica bugun benim erkek arkadasimin dogum gunu, yani anlayacaginiz, ona hediye vermeyi:) ve ne verceegimi dusunmek:) varken,şu ankafamda, hic bir saka dusunemiyorum :))
benim sevgilim yanıma geldi eve git teline bak çok kötü şeyler oldu die ama suratı o kadar kötüydü ki bende gercekten bişey oldu sandım ne oldu diyorum sölemiyo sölesene ne oldu duorum attıgı mesaj şu seni seviyorum aşkmm 1 Nisan ne olacak bu dedi.Annem ögrendi sandım ömrümden ömür gitti ama :)
- Bakire değilim (bakireyim gerçekte) - Ayrılmak istiyorum - Hayatımda başkası var - Seninle ilişkiye girmek istiyorum (bunu yazarsam erkeğin aklına şaka filan gelmez unutur gider :D) - Otobüste biri tarafından rahatsız edildim (t**iz, ell*me vs. üstüne ağlama numarası inandırıcı olsun) - Grup yapmak istiyorum - Bana laf atanlar oldu - Bize görücü gelecek - Komşumun çocuğu beni banyoda gördü
Vallahi suanda sevgili degiliz ama sevgili olmaya ramak kaldi diyebilirim :) beni istemeye geliyorlar dedim agliyorum şu an annemlerle kavga ettik daha yasim kac basim kac dedim ben sevmedigim biriyle evlenmek. istemiyorum dedim :D inandi sanirim birazdan cevap verir muhakkak
Benim salak sevgilim bugün rahatsızdı ve okullarımız ayrı olduğu için arkadaşlarıyla bir plan yapmışlar. Bana mesaj attılar. İbrahim elif bayıldı yarım saattir ayılmıyo falan dediler. Bende 1 Nisan olduğunu bildiğim halde inandım çünkü daha önce de bayılmıştı hastayken. Okuldan çıktım yanına gidiyodum koşarak. Yoldayken söylediler 1 Nisan diye. Sınavdan çıkmıştım hatta
Bir arkadaşıyla anlaşıp ortak plan yapıp yanına başka bir kız arkadaşını alıp bir kafeye çay içmeye gideceksin. Sonra anlaştığın arkadaş da sevgiline gel biraz dertleşelim sıkıntılarım var deyip aynı kafeye getirecek. Derken orada karşılaşacaksınız! İşte kral gibi şaka.
Aynı evde yaşıyoruz şu an dışarda sabaha karşı gelecek işi nedeniyle ve geldiğinde en yakın arkadaşıyla beni aynı yatakta görecek üstelik kıyafetlerimizi ( yedek kıyafetlerimizi) kapıdan odaya gidene kadar yere bırakacağız 😄 cinayet çıkmazsa sabah tepkileri yorum olarak atarım çok asabi bir insan korkmuyorum degil valla 😂
Nerden biliyorsun olmadığını senin şaka olarak gösterdiğin iğrençlikten başka bişey değil ayrıca senin de onun arkadaşına meylin var demek ki bu yola başvurmuşsun şaka adı altında
Yaw sen ne boş insansın be yetersiz bakiye 😄 aklını kullan sende şaka yap allah allah sanane milletin şakasından sana giren ne haa pardon sana çok girmiş çıkamadığı için bu feryadın oky 😜😘
kendi telefonundan sevgiline biricik kardeşimiz sevgili dostumuz (adın ne ise) hakkın rahmetine kavuşmuştur. cenazesine bekleriz diye mesaj at. yanında en güvendiğin dostun yada kardeşin olsun.eğer sevgilin seni ararsa telefonu o açsın ve mesajı doğrulasın. 1-2 saat bekle sonrada 1-nisan de.
iPhone kutusuna seni seviyorum yazıp paket yaptırmak.😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
“Şakadan bile olsa, yalan söylemeyen kimseye cennetin ortasında bir köşk verileceğine kefilim. Ahlakını güzelleştiren kişiye de cennetin en üstünde bir köşk verileceğine kefîlim.” (Ebû Dâvûd, Edeb, 7/4800; Tirmizî, Birr, 58/1993; İbn-i Mâce, Mukaddime, 7)
Şakalarıniza yalan bulaştırmayın dostlar :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kağıdı kurşun kalmle boyayıp gözümün oraya sürdüm mor göz kalemi ilede üstüne sürüp dağıttım düşmüş havası oldu akşam eşim geldiğinde ayagım takıldı düştüm dedim çok iyi davranıyo şimdi abisi gillerin yanında herkese onu anlatıyo akşam eve gelince 1 Nisan oldugunu söylicem ama şaka olanlar gerçek olmaz ümidiyle:D şaka şaka yapmaz öyle şey ama on numara olcak :D
1 Nisan hristiyanların müslümanları hile ile katletmesinin günü olrak kutlanır hristiyanlar o yüzden bugünün böyle şeylerle geçirilmesi benim açımdan sakıncalı
Benim sevgilime yapacağım, 1nisan şakası, araba kiralayıp onunla pikniğe, giderim ve anahtarı ona teslim ederim, derim ki sana araba aldım, artık bu araba senin, anahtarı veririm evine gittiği zaman anahtarı benzeri ile değiştirip, mesaj atarim, bir nisan😂😂😂
Bi video izlemiştim.Adam sevgilisinin yanında aşağı atlıyo.Aşağıda da şişme yatak var."Will U Marry me?" yazıyor.Kız hemen çığlık atıp aşağı bakıyor :)) Böylece evlenme teklifini görüyor işte :))
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tanışalı 2 ay olmuş flört dönemindeydik daha beni seviyo mu sevmiyo mu tam bilmiyorum ben de ölçmek için beni istemeye geliyolar biliyo musun benim babamda tutucudur sormadan verir demiştim hemen paniklemişti. Şimdi 4 yıllık sevgiliyiz
Aşk gerçek değil kendiniz kandırıyorsunuz bu yüzden herhalde ayrıldığınızda harcadığınız para ve zaman ile dımdızlak kalıcaksınız o yüzden bence bu işleri bıra hayatta yeni işlere yelken aç ve 1 Nisan da saçma bir gündür tamamen aaman kaybıdır.
De ki ; Sevgilim benim kuş bozuldu ötmüyor artık. Veya Sag-Sol cebini yırt kuşun kafasını yırtık yerden çıkar elini çamura Sıva ve sevgiline de ki şu cebimden selpak verir misin 😂 Ortalık savaş alanına dönsün de akşam TV'de izleyek.😂😂😂
Ben olsam bir arkadaşıma telefon numarasını verir arattırırdım. Hastaneye kaldırdık numarası filan. Veya senin kendi telefonundan yine bir arkadaşın konuşabilir.
Geçen sene yapmıstık biz okulda :D.. Akşamdan meneme hazırla yanına gıderken götür o menemeni. Sonra kusuyormus gıbı yapıp masaya vs. dök onu sonra ekmek alıp ban :DD
Sevgilin kızsa: "Ben gayim. Seni sadece kadınlarla olabilir miyim diye denemek için kullandım. İşe yaramadı." Sevgilin erkekse: "Ben düzüm. Seni ne kadar kandırabilirim diye arkadaşlarla iddiaya girdim, sazan gibi kandın."
Eve kız/erkek atıp yanlışlıkla fotoğraf atın 😂 (kuzeninizle evde çekilmiş herhangi bir fotoğraf olabilir mesela) fotoğraf açıklamasına da “kanka ahmetle/ayşeyle evdeyiz sonra yazarım ben sana” yazıp sevgilinize yollayabilirsiniz 😂
Yapmamak bence. En güzel şaka şaka yapmamak. Bütün gün bişey yapmanı bekliyorlar, sürekli diken üstündeler. Arada görürsün sen gibisinden de imalarda bulunup hiç bişey yapmicaksın mis !
Acaba yarın, arkadan sinsice yaklaşıp enseme tokat atan ve ben bir hışımla geri döndüğümde ''bir nisaaaan!' diye anıran kaç tane hıyarağası ile kavga edeceğim, çok merak ediyorum..
aşkım bişey itiraf edicem de onu aldattığını pişman olduğunu söyle sonra ben bu acıyla yaşayamam de boğazına bıçağı daya bakalım napcak dur aşkım falan derse 1 Nisan dersin yemezse harbiden kes :D
Bende yaptım ama bişi olmadı ben dedim ki ona "mert ben senden ayrılmak istiyorum" ama hala cevap vermedi sanırım şu an şokta .Veya mesaj ı görmemişte olabilir.
Şaka bilmem ben. illa öneri istersen güzel bir yemeğe çıkar kardeşim sevdiğini. Boş işlere vakit harcama
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seviştiğinin sabahı yanında uyurken adamın elini bacak arana götüreceksin orada da takma penislerden bağlayacaksın beline üzerine de geceliğini giyeceksin avuçlasın dursun ya da uyurken arkadan değdireceksin 😂😂😂
Melemen yapıp poşede çantana atacaksın, bakmadığı bir anda böğğk diye üstüne döküceksin, tepkisini de ölçersin 😄 ben büyük ihtimalle yalatırım o döktüğünü
en yakın arkadaşına aşık oldum diyeceksin. ama onun bir şeyden haberi yok tüm suç benim falan yapacaksın öyle işte sonra da bir nisan diye bir mesaj göndereceksin ondan sonra söver herhalde :)
En son yaptığım şaka klasik ayrılık şakasıydı, baktım durumu baya ciddiye aldı ağladı uzatamadım şaka olduğunu söyledim ama intikamı fena olmuştu tabii
Sana bir şey itiraf etmek istiyorum benim hayatımda başka biri var hatta kendiside geliyor gel hayatım mucuk mucuk erğol bak bu burcu, burcu buda erğol
Valla ben eski sevgilimin çayının içine tuz koymuştum o görmeden😂 sonra götürdüm kendisi de şeker koydu bir de onu içti😂 en son kusuyordu sanirim cjdxkjfjdsnfk
Eğer uzak mesafeli bir ilişkiyse bilet aldığını söyleyip hatta almadan önce ekran görüntüsü alıp atabilir. Sonra 1 Nisan'ı patlatır. Üzer ama 1 Nisanlık işte. 1 Nisan'da baya insan üzülecek. Jsjs
5 aylık oğlum var. Aşırı uykususuz. Eşime yine hamileyim aşkım ya dedim. Inandı şaka deyince sen görürsün gününü dedi az daha yüreğime iniyordu dedi. :))
En İyi Cevaplar