AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
368Cevap
Ben aldattigimi soyledim gecen yil sonra beni terketti saka olduğunu bile diyemedim
za
Ne saçma bir gündür şu 1 Nisan önce 14şubat , sonra Mart , sonra 1 Nisan sevgililisi olmayanlara küfür gibi :D
Şimdiki kız arkadaşın eski sevgilinin ismini biliyorsa mesela ''zeynep evet şu an ilişkim var ama ben hala aynı xy'yim. istediğin zaman görüşebiliriz yardımcı olurum'' diye sevgiline mesaj atcaksın. güya yanlışlıkla ona gitmiş olcak :Dbenimki bana bu şakayı yapmıştı ama ben tekrer mesajla cevap vermiştim ''canın sıkılıyor yapacak şaka arıyorsun'' diye. anında tlf geldi seni cadı diye :D tabi aranızdaki güven zedelencekse o ayrı
Kremalı rondo al. arası aç. kremayı temizle. diş macunu sür ve gerikapat. sonra ikramet:D
Yaratıcı :D :D
ben yapmıştım da diş macnu yemek zehirliyormuş yapmayın bende yaptıktan sonra öğrendim :D
Galiba hiç şaka yapılacak bir durumda değiliz dünya olarak...
Ama biraz olsun yüzümüz gülsün yapın bugün 1 Nisan 😂
Eski sevgilimle öpüştük sürtüştük dedi. Kalbim bir an 230 km hıza çıktı sonra aşkım bu günün tarihi ne dedi 1 Nisan dedim şakaa diye bağırdı salak 😅😂
ben kanserim felan drdim buluşurdum o sırada böyle öksürürken felan kan gtirtirdim sonra bir bayılırdım felan ama bay iyi bir organızasyon ister
En sevdiği arkadaşını eve çağır sizi yatakta basmasını sağla sonra heh hehehe keh keh keh şakaydı de tabi şaka ayağına fırsata da çevirebilirsin
Güzel fikir.
Şaka yapmamak 😈
Beklesin dursun akşama kadar şaka yapacak diye.
Paranoyak olsun, herşey de şaka arasın 😂
Ahaha :D değil sevgilim kimse şaka yapamadı :D beni tanıyorlar feciiiii şekilde cıkarırdım acısını :D
kızın mahallesindeki trafoya kedi at karanlıkta kalsın. sonra arayıp şaka değil çok ciddiyim trafoya kedi girdi de adsfdasfasd :D
😄😉 ah şu günlerdeki kedilerin trafo sevgileri 😂
1 nisanı bitirmeden babam ilişkimizi öğrendi ayrılmazsan okuldan alırım diyo dedim üzgünüm ayrılmak zorundayız babamın evinde ona ihanet edemem dedim
ama üzülür diye de kıyamıyorum şakam 3 dakka sürerse şaşmayın :D
benim sevgilim seni aldattım çok pişmanın affet falan demişti çok kötü bir şakaydı yüreğim ağzıma geldi :D
one şöle bir mesaj at atıyorum ismi aslı.Aslı sana bişi itiraf etmem lazım ben aslında gizli gay ım ve insanlardan bu gerçeği gizlemek için senle çıkıyorum
kıza evlenme teklif et yüzük te al ama sonra Nisan 1 de :DDDDDDDDD
bence olmaz ardına tekmeyı yersın bole bı saka essek sakası olur :)
:DDD demi
Sıfır kilometre yeni bir araba alırım
Mahallede kızlara, ben havamı atarım
Sağ çek, sol çek, bir caka atarım
Gözlüğümü takar birden gaza basarım
Ver anam ben anasını satarım
Aman her yeri toz dumana katarım
Yollar tıklım olsa ne yazar?
Söyle yavrum, beni kim tutar?
Vay anam! Ben belalıyım be!
Vay anam! Gözlerim toz pembe!
Direksiyonu çeviriyorum bir sağ, bir sol
Hey anam! Tekerim fır dönüyor
Hey anam! (Aha) Bak kızlar bakıyor
Çekilin yoldan, bir bela geliyor
Bas gaza! Bas gaza!
Bas gaza aşkım bas gaza
Kim tutar seni? Bas gaza
Yollar senin hiç durma
Hadi uçur beni burdan
Bas gaza aşkım bas gaza
Kim tutar seni? Bas gaza
Yollar senin hiç durma
Hadi uçur beni burdan
Bir fıstık görsem, frene basarım
Şaka yapmak için önce sevgilimin olması lazımdı. Tühh yine birgün daha sap geçti hahahah
bence sevgiliye şaka yapmayın. bokunu çıkartıyorsunuz, sonra kıçınıza tekmeyi yiyorsunuz.
1 Nisan , müslümanların, kandırılıp öldürüldüğü tarihtir...
Kadınların seviyormuş gibi görünmesi tüm erkek ırkının ezelden beri kandığı en eski şaka değil midir zaten?
Şaka falan yapmayın.
Karakterin basitliğidir.
Millete 1 Nisan ayağına kalp kırıyor
Yani 1 Nisan için herhangi bir şaka yapıyor olmam bundan dolayı 1 Nisan şakalarında çok önem vermem zaten sevgilim de yok
En eşek şakası şey olur sanırım, senden ayrılıyorum bitti demek.
Arkadaşıma mesaj attırarak pentin seni aldattı dedirtmek :(
eğer bir gün ciddi birini bulursam duştan çıktığında saç kurutma makinesini saklarım saçlarımı kurutcam diye ararken birden üzülür felan derim Nisan 1 şakası yaptım bende :D
Masum 😂
😂😂
Kiyamam ya bn 🤨
kızı kaçırttır bro kaçırsınlar falan aralarında sen de ol vs var işte youtube da da benzer şeyler bak ordan feyz al yap işte
hafif şakalar tercih edilmedilir. fazla ağır şaka kötü son ile bitebilir ama dikkat. şakayı kaka yapmayalım...
Ben geçen sene beni istemeye geleceklermiş bugün kim olduklarını bilmiyorum ailem olumlu bakıyor dedim😄 büyük tartışma çıktı tabi😳😄
hastahanede ölüm dösegindeyim son kez seninle konusmama izin verdiler sevgilim son dakikalarimi yasiyorum yetisebilecekmisin.
abla hadi ordan * koyim ya
Toplum genel olarak sevgiliyi aldatmaya yönelik şakalar önermiş. ANCAK GENEL BIR SORUNDUR ALDATMAK VE ALDATILMAK
en yakın bayan arkadaşımın ismini erkek ismi yapıp, mesaj atmasını isterim. sürekli arkadaşımla mesajlaşan biriyim zaten. mesajlarımı okumasını sağlarım erkek arkadaşımın aldattığını sanır:)
ayrıldık bitti dersn. kız arkasını dönüp gidince, arkasndan koşar kucaklarsn. bn snden ayrılabilir miyim dersn
Az önce odun kesiyodum bir karışıklık oldu pipimi kestim de.
Senden ayrılmazsa 10 numero hatundur
Ayrılırsa 1 nisaaan de bir an önce gömçürmeye bak
kız arkadaşınız var ise onun sevgilisi ile bir şaka hazırlayın .birlikte olduğunuzu göstermeye çalışın .el ele yürüyün sizi görsün .
Sonu kötü olmasın sonra çaka yerine ...
hahhaaa 3. dünya savaşı nedeni bebegim :)
yok be kız önce bir afallar sonra anlar durumu .
hahaha olabillir bebegim :)
Bana göre en güzeli hiç şaka yapmamak ;) Bu günün 1 Nisan olduğunun farkındaysa sen onu kafalayım derken o seni kafalar görürsün gününü :D
Sevgili bir nev-i nimettir.
Nimetle oyun şaka yapılmaz...
Nokta!.
böyle üstüne su falan dök terleme numarası yap sonra sınıfın ortasında şak diye bayıl gözlerin altını da morart biraz psikopata benze arada travesti gülüşü yapmayı unutma lütfen. :D
bu arada 1 nisandan önce mutlu paskalyalar.
hamile olduğunu söylemek yalnız sonucu iki taraf için de büyük olay çıkarabilir.
Keşke benden ayrılan sevgilim gelse her şey şakaydı dese.
Klasik ayrılık şakası :d dermişim la kalp kaldırmaz Allah korusun
Nisan 1'e gerek yok. Bu hayatta her şey şaka gibi zaten!
Aldatıyomus gibi yaparken aldatıp şaka yaparken kendimi tutamadım demek
1 Nisan'da şaka olsun diye eşini aldatmak nasıl fikir? ↗
@Meymenetli şerefsizim aklıma gelmişti diyosun :D
😂😂😂
Aşkım ailem beni başkasıyla evlendirecek. Yakında istemeye geliyorlar.
Pardon istemeye gidiyoruz.
Şaka yapmasan daha iyi olur
Sonuçta sonunda kötü şeylerde olabilir
Sen gercktwn 35 yasindamisn yoksa 1 Nisan sakasimisin yaa?
Senden ayrılıyorum. Sana 28900 kere mektup yazdım. Hepsini evinin bir köşesine tek tek sakladım. Eğer çok merak ediyosan neden ayrıldım? Ayrılığın nedenini bu mektuplardan birine yazdım. Kolay gelsin. Hoşçakal.
aynen hangi enayi de buna inanacaksa baya zekiceymis aptal bacım seni
Ayrılık şakası ya da bir başkasını seviyorum şakası. Ama ben yapmam. Sevgilimin yüreğine iner.😂🙈😏💕 @Desuyonee
Yapma tabi D: D: :'( :'(
@Desuyonee yapmam bitanem♥
@RedDawnn ayrildiniz mi
acil bu bilgiye ihtiyacim var
@keciabi 2017'de
Birisi yazmıştı site de hoşuma gitmişti benim de erkekse gayliğe merak saldığını;kızsa lezbiyenliğe merak saldığını söylesin
evlenme teklifi et. kabul etmezse zaten saka yapmistim dersin.
en iyisi eşek şakası:p
şaka şaka. ağır birşey yapmazsin inşallah derdini çekmek var sonra ağır olursa
Ayrılık şakasıı.sevgılım benı terkettı şakamı yapıyor acaba:)
Ahahaha :D
@Kizlarsorar kizlarsormaz
Kadinlarimizin cogu 'ayrilalim sıkıldım' diye saka yapma fikri vermis.. yahu bunun sakasi mi olur? Sizin iliskiniz de anca bu saka kadar basit bisi olabilir😊
Başkalarına yapmak eğlenceli evet. Hatta sevgiliyle birlikte aileye de şaka yapılabilir. Ama sevgiliye yapınca asla. Ben olsam güvenim zedelenirdi sanırım :/
Bana seni aldattım dedi ben de dedim ben de seni aldatıyorum sonra bu sinirlendi ciddiye aldı anlayacağın ava giderken avlandı bebeğim :)
şaka lafta olmasın icraatte olsun
mesela bir hediye kutusu al içini böcek doldur açsın zavallım heyecanla
veya kremalı bisküvilerin içini boşalt diş macunu sık ikram et
1 Nisan'ı boşverinde, 2 Nisanda şaka yapıp
1 Nisaaaan diyenlere tahammülüm yok.
bir şaka olmalı erkek ve kankaya yapılmalı ama ne?
Verirmiş gibi yap ama verme
Ben evli olsam karımın bana hakaret etmesi aşağılaması ezmesi hoşuma gider. Bu sözler beni heyecanlandırır. Bu sözleri ettikten sonra dudaklarımdan ateşli biçimde öpmesi heyecanımı daha da artırır. Öperken arada kulağıma hakaret fısıldamalı ve öpmeye devam etmeli. Heyecanım doruklara çıkar böylece.
@asder1 ne diyon amca😀
@mavihuzurr hakaret etsin öpsün dudaklarımdan heyecanım doruğa çıkar diyorum.
Türkçeyi nereye çekmiş.. hediye verirmiş gibi yapsın vermesin diyoruz bunlar ne anlatıyor
Ben artık hemcinsimle beraber olmak istiyorum. Ya sen cinsiyet değiş ya ben sjsjjs
Ohaa bu cok fenaa
@Keremcan2021 deneme sakın. Aman aman ifşalarınız olur sjsjjs
Ben bukadrina csarrt edemem herlde yoksa vibrator alir bnmki :)
4 yıl önceki soru bugün günün sorusu mu seçildi 😲 ben şok a. mk
Benimki aradı hamile kalmışım dedi tabi ben 1 Nisan'ı unutmuşum daha önce böyle yusuf yusuf olmamıştım
Hastanedeyim ameliyata gircegim gel goruselim dua et bana asfgh
bize en büyük şakayı sabri reyis yaptı oda gününü tutturamadı :)
benimle evlenirmisin de. evet dediginde de 1 nisaaannn dersin süpr olur
dofıgjdılgojdoereghdh
kafana ne varsa yemen garantı:)
hatunda hayır deyip onu dumur ettikten sonra 1 nisaannn derse ne halt yicek :D
;))