Bakan: "Delil olmaksızın kadının beyanı yeterlidir” Otobüste, minibüste yanımda, önümde, arkamda bir kadın varsa, mutlaka yer değiştiriyorum ve oradan uzaklaşıyorum. Asansör'de bir kadın varsa asla binmiyorum, kalabalık ya da boş asansörü bekliyorum. Akşam sokakta bir kadın yürüyorsa ya yolumu değiştiriyorum ya da yanımdan geçip gitmesini bekliyorum. Bir kadın yolumu kesip, sökül ula paraları dese, telefonu cüzdanı teslim ederim. Çünkü yargıda "kadının beyanı esastır" çünkü ben cüzdanımı vermediğimde kadın imdat taciz ediyor beni! diye bağırdığında ben gözaltına alınıyorum. Mahkeme diyor ki "kadın beyanı esastır!" bize bu kadını taciz etmediğini kanıtla diyorlar bana. Eğer o sokakta kamera yoksa, şahidim yoksa benim hayatım karartılabiliyor. Bakın "erkeğin beyanı esastır" ifadesine de karşıyım ben. Siz kimsenin hakkını bir genellemeyle bir aidiyetle koruyamazsınız. Feminist bir aile BAKANının, KADEM gibi feminist kurumlarla el ele vererek HUKUK VE ADALET KAVRAMLARI'nı FEMİNİZE ETMELERİNİ İBRETLE SEYREDİYORUZ."
"Kadının beyanı esastır" ilkesi hakkında düşünceleriniz nedir?
peki sizce "kadının beyanı esastır" konusunun siz erkeklerle hiç ilgisi yokmu? erkeklerin bir sürü şey yapıpta, yalancı şahitler ile veya sadece ben yapmadım demesiyle olaylardan kurtulduğu günleri unuttunuzmu? Bu ifade biz kadınları korumak için var. Kadın erkek eşittir lafına inanmam ben. Erkekler yaratılış olarak kadınlardan üstündür. Elbet istisnalar vardır ama bir kadının bir erkeğin gücü ile başa çıkması çok zordur. Bu kadının beyanı ifadesini hakkı ile kullanıp nice kadınlar adaleti sağladı. Elbette istismar edenlerde var. Yok değil. Bu zamana kadar biz kadınlar korktuk halada korkuyoruz, asansörde bir erkekle kaldığımızda, yolda yürürken arkamızda bir erkek takip eder gibi yürüdüğünde. Varın birazda siz erkekler korkun. Bişey olmaz.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Senin o istismar eden erkeklerden ne farkın kaldı o zaman sen de onlar gibisin. Şimdi de erkekler korksun ne demek? Ayrıca yalancı, üç kâğıtcı kadın yok mu? Hepsi mi iyi?
Bu kadin in beyanı esastır olayı yüzünden birçok kişi suçsuz yere acı çekiyor Haftada bir gün kızını görebilen baba, bir süre sonra engellenmeye başladı. Öz kızına tacizde bulunduğu iddiasıyla suçlandı. Mahkeme bu davada Nihat Yörük’ün savunmasını haklı bularak beraat kararı verdi. Ancak baba Yörük, yaşadıklarından dolayı şu anda yasal bir engel olmamasına rağmen kızı ile görüşemiyor.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar zina yapiyo adalet ses etmiyo ben böyle adaletin taaa
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aldattığına delilleri yetersiz deyip geri çeviriyor
onun yuzunden esımden darp görüp. polisi aramama ragmen 3 ay uzaklastırma ben aldım. sayelerınde 5 ay oglumun ne sesını ne kendısını gördm. şiddet uygulamadıgm halde
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçmiş olsun iste canlı şahidi sensin. Kadının yalan beyan ve şiddet gösterme hakkı var maalesef utanıyorum bu durumdan
En İyi Cevaplar