Feministlerin iki yüzlülüğüne örnekler buldum. Halen daha feminizmi (kadın üstünlüğünü) eşitlik zannedenler kaldı mı?

Konuda iki tane feministin nasıl iki yüzlüce davrandığını göstermeye çalışıcam. Bunun gibi yüzlercesi var aslında ama hiçbir zaman bunları göstermemiştim. Artık insanlar farketsin diye arada sırada göstereceğim. 2 tane feminist kızın iki yüzlülüğü var bu konuda. İkisinin de profil resimlerini ve profil isimlerini tamamen siyahladım.
Feministlerin iki yüzlülüğüne örnekler buldum. Halen daha feminizmi (kadın üstünlüğünü) eşitlik zannedenler kaldı mı?

Erkekler neden bu kadar feminizmden nefret ediyor zannediyorsunuz. Feminizm erkekleri köle olarak gören, kadınları ise yücelten ve üstün gören bir ideolojidir.
Feminist misiniz sorusuna, feministim cevabını vermiş. Finansal köle hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna da "finansal kölelerim oldu ve hala var, daha da arayıştayım" diyor. Femdomu ve findomu kim çıkardı, feministler çıkardı. Erkekleri köle olarak görüyorlar. Açık ve net bir şekilde, erkeklere yaptıkları muamele bu işte.
Yukarıdaki foto iki yüzlü feministe örnek 1. Bu profilindeki yaptığı yorumları gösteren ana sayfası. Siyah bir şekilde yuvarlak olarak çizdiğim yerlere dikkat edin. Başkalarının sorduğu sorulara verdiği cevaplar bunlar. Konuya girip ordan da okudum yaptığı yorumları.
Bu üstteki foto da bir başka iki yüzlü feminist. Feminizm kadın üstünlüğü değil, eşitliktir demiş yalancı ve manipülasyoncu bir feminist. Sonra konuyu açan feminist kız demiş ki "ben de bu şekilde düşünüyorum ama anlayan yok ki"
Evet bu üstteki fotoda da, feminist bir kız anaerkilliği savunuyorum demiş. Anaerkillik kadın egemen sistem. Yani şu an dünyanın bir çok ülkesinde ve Türkiye'de de var olan anaerkil (kadın egemen) , kadınları üstün gören sistem. Feminist bir kız anaerkilliği savunuyorum demiş. Konuyu açan aynı feminist kız yorumu beğenmiş, bir de like işareti koymuş. Yani kadın egemenliğini, kadın üstünlüğünü savunduğunu matriarchy yi savunduğunu çok açıkça göstermiş.

#meninizm #erkekhakları #maskülizm #erkekköledeğildir #erkekcinselobjedeğildir
Güncellemeler
+1 yıl
Feminizm in amacı zaten şu anda var olan matriarchy (anaerkil) sistemi daha da arttırarak erkekleri tamamen pasif köleler haline getirmek.
Ama feminizm (kadın üstünlüğü) kaybedecek. Erkek hakları güçlenecek, erkek ve kadın eşitliği sağlanacak. İyi kalpli, çıkarcı olmayan kadınlar da erkekleri destekliyor ve feminizme karşı çıkıyor. İyi kalpli, faşizme karşı olan erkekler ve kadınlar el ele feminizmi yenecekler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel