Kızlar Bir Adım Öne Kadınlar hem kariyer yapıp hem de iyi bir anne/eş olamaz mı? (Sayfa 2) _Eycey_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kadınlar hem kariyer yapıp hem de iyi bir anne/eş olamaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Pisi-cik2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl İnsan isterse her şeyi başarabilir ama cidden zor 1 0 Yorumla
Amakafamıznassıgüzel Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Devir birlik devri 😏 saçmalamış andaval 1 0 Yorumla
ISpectra07 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Valla ben kadınları arkadaşım olarak görüyorum. 1 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 537 cevap paylaştı. ikisi bir arada zor :) 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11b cevap paylaştı. Her türlü olurlar 1 0 Yorumla
peteninejdergası Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Kadından başkan mı olur ya gitsin çocuk baksın. 2 1 Yorumla Pisi-cik2 +1 yıl Aman allahım cop kovası konuştu 😱 Yorumla
CarlosFrancisco Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Zor. 0 1 Yorumla _Eycey_ +1 yıl Hayatta kolay olan bir şey var mı? Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,5b cevap paylaştı. Olamaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
İstedikleri zaman her şeyi yaparlar.
Yapar ama çok zor ua
Ne boş beleş insanlar var
İnsan isterse her şeyi başarabilir ama cidden zor
Kadın istesin yeter ki be 💪🏼
Olabilirler. Çok güzel örnekleri var
Kadın abi bu isterse yapar yeterki istesin
Kadın isterse herşey yapar
Devir birlik devri 😏 saçmalamış andaval
Çok zahmetli bir iş o
Valla ben kadınları arkadaşım olarak görüyorum.
Olabilir olur yeterki istesinler
Hem karıyer hem ilgili bir anne olunamaz
ikisi bir arada zor :)
Prof. Dr. derken bir de bu zihniyet 🤔
Her türlü olurlar
Olur tabiki
Olurlar :)
Doğru söylemiş. Tebrik ederim.
Bu yobaz din sowcusunu göreve atayan utansin
Kadından başkan mı olur ya gitsin çocuk baksın.
Aman allahım cop kovası konuştu 😱
Herkes beceremeyebilir
Ve bu kişi dekan
Bence birisni seçmeli
Mantıklı
Boş bos konuşmus
Olur
Olur tâbi
Adam saçmalamış
İsterlerse olurlar
Hangi kadınlar?
Olur