Gazetede Aylık 480 Tl Olarak Yazıyor.
Okul Açılalı 2 Buçuk Ay Geçti Ve Biz 1 Tl Bile Almadık.
Konu Hakkında Bilgisi Olan kişiler Cevap Yazabilir mi?

Oncelikle merhaba. Bende stajyerim. Her ay sonu maasim yatiyor lakin bu sene 480 olarak belirlenmedi 435 vermek zorunda. Vermiyosa bile devletin yatirdigini vermek zorunda. İnsaat teknolojisi yapi mimari ressamligi bolumu okuyorum lisede. Setcard’im (aylik yemek karti) bile var her ay sonu yukleyip maasimi yatirirlar. O gittigin yerin belesciliginden kaynakli.
Yattı Sorun Çözüldü Teşekkür Ederim. Toplam 611 Tl
Ay Sonunda 435 Tl Daha Alacağım Var :D
Kriz var kriz
Geçen Senedemi Vardı Kriz? Geçen Senede Stajyerler Aç Kalmış :D
Lise 3'e giderken bende almamıştım. Lise 4'te 240 lira veriyorlardı ayda :D
Stajyer Paraları Sadece 12. Sınıfta Veriliyor. Meslek Liselerinde.
Regular Show'daki stajyer Thomas'in park elemanlari maaslar konusunda mudurleri ile tartisirken 'Aa, siz maas mi aliyorsunuz?' diye sorusu geldi aklima birden.
Nereden Nereye :D
hahahahahaaahhaahahahha :D :D :D lan olum ayıkmısın sen
stajyer adam para mı alır iş yerinin insiyatfine kalmıs bu durum
Devlet Bize Kredi Kartı Açtırdı Hesapda 1 Tl Bile Yok. :D Amelemiyik neyik anlamadım ücretsiz köleyiz yaşasın bedava işçilik :D
Cevap
2Cevap
Kolay kolay stajyere para vermezler. Ben stajyerken bütün sene boyunca parasiz ac staj gördüm.
Toplam Kaç TL Almıştın?
Çok Şükür En Azından Yemek Sıkıntı Değil, Ama Yol Parası Ay'da 15 Tl'ye Denk Geliyor.
Yatar
Ne Zaman Yatar Acaba? Devlet Stajyer Ücretini 2015'de 1100 Tl Olarak Belirlemişti. Ama 1 Tl Bile Alamadık. Esek Gibi Çalışıyok Para Almıyoruz. Adalet Olsa Biraz Keşke Değil mi?
Halimiz İtten perişan :D :D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar