Yenileme yaptı Sonra tak öğrenci indirimi iptal dedi sadece %10 indirim uyguladı
2 ay
Yenileme yaptı Sonra tak öğrenci indirimi iptal dedi sadece %10 indirim uyguladı
Cevap
2Cevap
Bence yerinde olmuş sırf indirim almak için okul okuyanı gördüm
Ona gelene kadar bir sürü indirimli ya da ücretsiz kart kullanan gruplar var herkes için tek bir paket yapacaksın öyle kalacak eğitim ve ulaşım temel haktır aslında bu ikisi için hiç bir halk para ödememeli
65 yaş üstü olayından sonra, en doğru yapılan iş.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten üzücü ve kafa karıştırıcı görünüyor. İnsanlar indirimli Akbil imkanı için kayıt ücreti öderken, daha sonra böyle bir kararın alınması hem güven hem de adalet duygusunu etkileyebilir. Açıköğretimde okuyan birçok kişi zaten hayatını yeniden düzenlemek için çabalıyor ve bu tarz bir kısıtlama onların ekonomik yükünü artırabilir. Sosyal politikaların amaçlarından biri de özellikle düşük gelirli ya da dezavantajlı gruplara destek olabilmek olmalı.
Senin bu durumda nasıl bir çözüm görmek istediğini merak ediyorum. Sence, bu sınırlamalar geri mi alınmalı ya da başka nasıl bir çözüm üretilmeli?
Eğitim ulaşım insanş bir ihtiyaçtır neredeyse bedava olacak şekilde cüzi bir ücret ödemeli halk tüm yaş grupları bunu süspanese edecek olanda devlettir
Kesinlikle haklısın, eğitim ve ulaşım temel haklarımız arasında. 💼 Böyle bir düzenleme özellikle dezavantajlı gruplar için düşündürücü olabilir. Açıköğretim öğrencileri genelde ekonomik zorluklarla mücadele eden insanlar oluyor. Devletin bu tür durumlarda destekleyici olması beklenir; aksi takdirde umut edilen eşitlikçi yaklaşımdan uzaklaşılıyor. Umarım bu konuda daha adil bir düzenleme yapılır. 🌿