Evde nargile nedir ya? Kadın öğretmenmiş, 5 yıllık evliler ve kocası sürekli yemek seçer, kadını bulaştırmış. Nargileyle evi boğmayı da başarınca yemin davayı.
Hakaretlerden de bıkan kadın, hem çocuklarının velayetini istiyor hem de bu adamdan kurtulmak. evde nargile içen eşe boşanma davası Sizce mahkeme davayı kim kazanmalı?
Evde sürekli nargile içen eşine 100 Bin TL'lik tazminat davası açan kadını nasıl buldunuz?
Çevresine zararı olan kötü alışkanlıkları olanlara özel bir yer yapmalılar ve onları orada hapsetmeliler. Arınma bölgesi ki ne kök yediğini anlayabilsinler. Mesela açık alanda sigar içmek serbest olmamalı, bunları kapalı bir yere koyup bir birlerini zehirlemeleri görmek lazım (YES AY EM SADİST TİS TOPİK) ;)
Kadın haklı evde nargile nedir çocuklar ve kadın pasif icici olarak zehirleniyor ayrica çocukları da özendirici olur kocaman duman çıkarmak onlarin ilgisini çeker ve erken yaşta özenip sogara veya nargileyw başlama ihtimalleri yüksek olur hakim bunları göz önüne almalı mutlaka
Belli ki konu sadece nargile değil.. eşimde nargile içer ve her gün nargilesini ben hazırlarım, Bu sorun olucak bir durum değil bilakis sohbet muhabbet için ortam güzel..
@sekkiz bıraktırmak istediğimde evde değiş dışarda cafede içmeme başladı.. Bence bu ihtimali sürekli yaşamaktan ise, evde hazırlayıp birlikte vakit geçirmek daha mâkul bir seçenek Elbette zararının farkındayım fakat alışılmış bir şey be terletmek istemeyen bir partnerim var, açık kapk olsa onu aralayacak bir yapım var fakat yok
Bilmediğimiz daha farklı şeyler olaylar olabilir. Bir kadın böyle bir karar aldıysa bence vardır bir bildiği. Durduk yere kimse çocuklarının babasını, hayat eşini bırakıp gitmez. Artık neler olduysa kadın bunalmış belli ki. Bir de bu açıdan bakmak lazım arkadaşlar suçlamadan önce kadını.
kamusal alanlarda tütün kullanımı yasak olduğuna göre ev de bir kamusal alan sayıldığından ve çocukların (zararlı alışkanlıklar edinmesinin önüne geçilmesi) korunması kanunu kapsamında velayeti anneye verilmeli ve kadının davası haklı görülüp boşanma gerçekleştirilmelidir.
Evlenmeden önce bilmiyor muydu nargile içtiğini? iyice tanıyıp soruştursaymış kötü alışkanlığı var mı diye, evlenip çocuk yaptıktan sonra mı kafasına dank etti madem katlanamıycağın bişeydi?
Edit: Bence hakim benim yaptığım yorumu söyleyip bu saçma evlilikle hem mahkemeyi hem de zamanında belediyeyi meşgul ettikleri için para cezasına çarptırmalı çocuğun velayetini de devlet almalı ama masrafları bu 2si karşılasın. Beyin yok ne de olsa bunlarda para var anca
Bir insanı aynı evde kalmadan tanıyamazsın huyunu suyunu bilemezsin. Niye belki sonradan başladı ve her gün içiyor eşini rahatsız ediyorsa bilip bilmeden yorum yapman yok önceden bilmiyor muydu demen saçma. Belki farklı kötü huyları da vardı ve dayanamayıp 5 yılın ardından bitirdi. Kimse kimseyi aynı evin içinde kalmadan tanıyamaz
@mutsuzhatun18 aynı evde yaşamadan bilemeyiz tabi konuda gördüğüm kadarına konu altında yorum yapıyorum, adamla aynı evde kalıcak halim de yok zaten kusura bakma 18 yaşındaki teyzecim :D ffklsd
Bu adam sigarayı beş paket içiyor ev duman altı ile eş değer bilemem ne sonuç çıkar ama biliyordur muhakkak çok içiyorsa kadının da amacı ne anlamadım tek sebep nargile zevki de değilmiş tabi
Evde hiç nargile içmedim ama evlendiğimde kendime bir şark odası yapmayı düşünüyorum. Nargileyi severim bu kadın bahane aramış ya da erkek anlayışsız davranmış olabilir sonuçta aile içinde sağlıklı değil hele çocuk varsa
En İyi Cevaplar