Arkadaşlar eşimle 11 gündür konuşmuyoruz sebebide eşim pazarcı iç çamaşırı satıyor ve ben yanına uğradım o ara bir kız geldi ondan iç çamaşırı aldı ibandan para attı eşime eşimin de facesi bende baktm öbür gün hemen kızı araştrms adını soyadını yazmış bakmış bende söyledim neden bakiyosun dedim parayı eksik atmıştı dedi tabi yalan bu söylediği ne alaka o zaman faceden neden bakiyosun madem baktn isteseydin yazp dedim niye isteym dedi bilmem ne dedi bende benimle bu saatten sonra muhattap olma dedim tamam dedi sonra gelip benden özür dileme dedi ama bende bittin benim için dedim sen ve şu an çok özlüyorum onu 11 gün oldu onun umrunda değilim ama ben çok özlüyorum napacam nasıl kendimi durduracam onunla konuşmamak için akıl verin bana çok kötüyüm
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
1 yılYaptığımız bazı davranışların sonuçları olur, ikiniz için de geçerli bu. O yüzden kimi kararlar vermeden önce sonuçlarını da göz önüne alarak bunun sorumluluğunu ve ağırlığını taşımak gerekiyor. Eşinin yaklaşımı bariz biçimde soru işaretleri barındırıyor elbette ama söylediği gibi de olabilir, birbirinizi seviyorsanız eğer oturup konuşun, evliliğinizi düzeltin, aranızdaki güven bağını güçlendirin, birbirinize yoğun duygularınız yoksa da ikiniz de acı çekmeyip başka bir şeye yönelin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen bakma millete, kocana değer ver uzatma bu durumu. Yok bir tarafi kalkar bilmem ne, dinleme kimseyi... Ona o kadar değer verki senden başkasına yan bakmaya utanacak hale getir onu. Gözü senden başkasını görmesin... Kolaymi ya boşanmak nasıl da kolay diyorlar..
00 Yorumla
1 yılyaptığı yanlış ama sen bi şans daha ver çek kenara konuş ve kapat akşam da yatağa geçince sarılın bitsin mesele uzatmayın bi hata etmiş. kimler ne hatalar yapıyor
010 Yorumla- 1 yıl
Aynı yatakta bile yatmiyoruz ki
- 1 yıl
orası sende ikna et aklını başından al ben mi öğretiyim cilve işve nası yapılır. bi pasta hazırla özel bir gece hazırla. o alttan alıp yanına gelmiyorsa sen yanına git ne kaybedersin. şu an kaybettiğiniz 11 gün
- 1 yıl
Ama napacam peki ben ne dicem gidip çok sert konustum
- 1 yıl
çok sert konuştuysan alttan almasını da bileceksin yoksa kocanın gönlünü başkaları yapar ki dövünmekle yetinirsin
- 1 yıl
O zaman ne yazim
- 1 yıl
yazma. akşam eve gelmicek mi? güzel bi ambians hazırla
- 1 yıl
Ne yapımki
- 1 yıl
sevdiği şeyleri hazırla pasta falan kıs ışıkları sende bakımlı ol biraz çocukların varsa annene falan gönder biraz aklını başından al işte uzatmayın küslüğü haram
- 1 yıl
Ama o hatalı o neden çaba sarfetmiyo
- 1 yıl
ya o çaba göstermiyor ise sen göster nolcak incilerin mi dökülecek afedersin özür dilerim ama belliki ökzün önde gideni ne diyim şimdi 11 gündür sarf etmeyenden ne bekliyosun. sen bitir bu küslüğü sonra sakin bi dille yaptığı hatayı söyle konuşun anlaşın siz evlisiniz sevgili değil
Gizli Üye(30-35)1 yılŞu bi şans var bilmem ne yap diyenler karıları böyle bir şey yapsa o*ruspuluk yaptı diye yırtınırlar. Sakın gidip barışma o gelsin. Sonra ne olsa her defasında affediyor zaten diye her haltı yer
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla zor bir dönemden geçiyorsun ve bu durum seni çok etkiliyor. Evlilikte böyle anlar elbette olabilir, önemli olan bu kriz anlarını nasıl atlattığın ve ilişkini nasıl koruduğun. Eşinle arandaki bu iletişimsizlik, duygusal olarak seni yıpratmış gibi görünüyor. Belki de birbirinizi anlama yolunda bir adım atmak, bu durumu çözmeye yardımcı olabilir.
Öncelikle, sakin bir ortamda onunla konuşmayı deneyebilirsin. Ona ne hissettiğini ve neden bu şekilde hissettiğini açıkça anlat. İlişkilerde karşılıklı anlayış çok önemli, belki de birbirinizin perspektifini anlamak, çözüme ulaşmanıza yardımcı olabilir. Bunu denerken kendinize küçük bir mola verip, ikinizin de sakin bir kafayla düşünmesine izin vermeniz önemli olabilir. Umarım en kısa sürede aranızdaki bu sorunları çözebilirsiniz 💔✨
Kendini biraz rahatlatmak için neler yapabilirsin? Belki iyi bir arkadaşla bir kahve içmek veya rahatlatıcı bir yürüyüş, düşüncelerini netleştirmene yardımcı olabilir. Nasıl hissettiğini paylaştığın için teşekkür ederim, umarım bu süreçte güç bulursun.03 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim peki şu an eşime yazmak istiyorum yazimmi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yıl💔 Hissediyorum, çok zor bir süreç. Eğer gerçekten yazmak istiyorsan, duygularını sakin ve dürüst bir şekilde paylaşabilirsin. Belki bir adım atmak ilişkiniz için iyi olabilir. Ama önce kendin için netleş. Eşinden gerçek bir özür ve çözüm bekliyorsan bunu da açıkça belirtmeyi unutma. Kocaman bir 💌 var sana! Unutma, bazen mesafeyi biraz azaltmak duyguları hafifletebilir. Kendine çok yüklenme, tamam mı?
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim bunları yazarken bile ağlıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u 1 yıleşinden boşan bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Adam başkalarına yöneliyorsa, baştan atar yapmadan önce bir konuşsaydın. Senden ne istedi de bulamadı? O kızda ne vardı? Belki de bu ilk değildi. ( Ben daha önce de yapmış olduğunu düşünüyorum. Sadece sen bunu farkettin?) 11 gün seni arayıp sormadığına göre, adam halinden memnun. Kocanı karşına alıp uzun uzun ve sakince konuş. Bu durumun iyi olmadığını söyle. Eğer senin hatan olduğunu düşünüyorsa da bunu söylesin yüzüne. Sen de eğer gerçekten hatalıysan kendini düzelteceğini söyle. Onu sevdiğini ve kaybetmek istemediğini anlat.
115 Yorumla- 1 yıl
@0_Nyks_0 Bizde cinsellik bir tabu olduğu için, çoğu çift cinsellikle ilgili hiç bir tecrübesi olmadan evleniyor. Özellikle kadınların çoğu seks yapmayı ayıp olarak görerek yetiştirildiği için, evlendikten sonra da çok sığ kalabiliyor. Bu da cinsel hayatta olumsuz bir durum sergiler. Yani evlendikten sonra aradığını bulacak diye bir durum yok. Tam tersi, aradığını bulmak için evleniyor. Beklentiler karşılanmayınca da başka yöne kayıyor.
- 1 yıl
@0_Nyks_0 Saçmalamış görüşüne katılmıyorum. Benim çevremde sayamayacağım kadar Adam var. Hiçde zannetmiyorum eşlerinin muhteşem bir cinsellik sunduğunu adam olan sadık olur. Ama göre tam tersi böyle şeyler Tabudur tabudur özgürlük özgürlük diye diye aşındırıp yıktıkları için Günahmış yanlışmış ahlaksızlıkmış diye görülmediğinden bu kadar meyil arttı bana göre Bahsettiğim Erkekler yani aldatmayanlar Eski Sistemin adamları en az 40-70 yaş aralığında bir kez olsun eşlerini aldatmamışlar.
- 1 yıl
@Skyquaker bizde aldatırız o zaman sorun yok her şey karşılıklı siz erkeklerde atıp tutuyorsunuz çoğunuz bi kadını boşaltmayı bile bilmiyor boşalınca arkasını dönüp uyuyor oral yapmaktan bile acizsiniz fantezileriniz yok anal diyince dindarlığınız aklınıza geliyor.
Aldatmak yaş meselesi değil karakter meselesidir ama karşımdaki insan değilse ona onun dilinden çok iyi davranırım - 1 yıl
@0_Nyks_0 Diyorum ki "Saçmalamış görüşüNE katılmıyorum."diyerek arkadaşın dediği hipoteze katılmıyorum diyorum 🤣 cinsellik tabu olduğu için bu konuda kadınlar eğitimsiz oluyor buda iyi cinsellik sunamamalarına sebep olduğu için oda gidip aldatıyor demeye getiriyor konuyu bende diyorum ki " tam tersi böyle şeyler Tabudur tabudur özgürlük özgürlük diye diye aşındırıp yıktıkları için Günahmış yanlışmış ahlaksızlıkmış diye görülmediğinden bu kadar meyil arttı bana göre" Eski nesil insanlardanda örnek vererek ekliyorum diyorum ki Bu adamlar niye aldatmıyor o zaman Babam amcalarım dayılarım eniştelerim hiçbirinde aldatma vakasından eser yok. Sorsan yengelerime akıllarına böyle bir ihtimal bile gelmez o derece güveniyorlar. Peki yengelerim efsane derece güzel mi cinsellik sunuyorlardıda aldatmadılar o zaman Eski nesil insanlar için hiç olmadığı kadar Tabuydu cinsellik Ama bak tecrübesizliklerine rağmen aldatmamışlar diyorum.
- 1 yıl
@0_Nyks_0 görüşüNE diyerek zaten atıfda bulundum zaten sanırım yorumla diye en son olduğu için otomatik oldu. Ama vicdan rahatlatma konusunda da aslında haklısın Şöyle ki İnsanlar yaptıkları yanlışların farkında olup vicdanen rahatsız oldukları için Onu rahatlatmak amacıyla zaten böyle argümanlara baş vururlar. Yanlış yanlıştır sonuç değiştirmez. O yüzden aldatma için şunu deriz. Gerekçesizdir gerekçelendirilemez. Çünkü Bir TERCİHTİR Mecbureiyet değidlr. Ancak Erkek ve Kadın doğasını bilen Aynı zamanda Piskoloji bilen az sayıda İnsan Aksine bunun arka planında ne kadar ezikce bir şey olduğunu ve günün sonunda Aldatan kişiyi nasıl hazin bir sonu beklediğini bilir O yüzden rahat ol bu tip insanların Ağır ızdıraplı bir hayat bekliyor GÜNÜM SONUNDA son gülen iyi gülecek. Kendine yaparlar
1 yıladam ilk fırsatta aldatıyor, sende sınırını çiziyor bunu kabul etmeyeceğini söylüyorsun. Anladığım kadarıyla bir güvensizlik var ki stalklıyorsun eşini, adamda öyle rahat ki gizlemeye gerek duymuyor,
burada bir ilişki var mı?
bence yok
özledin mi? geçer sevilmek böyle bir şey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÜzüldüm senin adina ama maalesed bu evlilik bitti
Erkrk hic ugrasmiyor resmen bosancam desende güle güle dicek
Bence sen evden git ayril
Belki de aldatti kim bilir
Evlilik bu degilli karin yokken baska kizlara bakabilirsin demek degil
00 Yorumla Senin gibi kadınlara tav oluyorum kinamiyprum da çünkü pskolojn normal değil terapi görmelisin seni sevmeyen birinin peşinden gitmek aldattığını gördüğün halde umursanmadgin halde assagilikca peşinden gdiorsun bunun için tedavi ol kendine değer ver bu şekilde aldatılma ya mahkumsun
00 YorumlaAdamın umurunda bile değilsin hala özlüyorum diyorsun garip.
02 Yorumla- 1 yıl
Evet değilim biliyorum ama seviyorum
- 1 yıl
Bu kadar iyi niyetli olursan hep kaybedersin kusura bakma
Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Söyle erkekler el üstünde tutuluyor ya ozleniyor ya ne diyeyim ben
06 Yorumla- 1 yıl
Çok seviyorum çünkü biliyorum o beni sevmiuo ama ben seviuorum
- 1 yıl
Evet 11 gün önce atmış baktm
- 1 yıl
Bu gidişle yazarm
Gizli Üye(36-45)1 yılEsin bunu bı çok kere yalmistir. Eğer şu an ayak direyip kendini kabullendirmez de sen onun ayağına gidersen böyle devam edecek hatta daha ileri gidecektir.
02 Yorumla- 1 yıl
Gitmeym degilmi
Cevap sahibi1 yılAsla.
1 yılAynı hareketi kadın yapsa ne tepki verecekti affet yorumu yapan erkekler?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılBittin benim için derken? Sanki evlilik değil de flört.. bence eşine güvenmeyi tercih edebilirsin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Bence sende önüne bak ondan boşan düzgün biriyle ol
00 YorumlaBunun için de tartışılmaz ya merak etmiş bakmış istek falan atmamış ki
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBir şey olmaz barışırsın sende diyon pazarcı ticaret yapıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılGit konuş ya da siz akşama içi halledin o zaman barışırsınız
07 Yorumla- 1 yıl
Ama ben gidersem daha beterlerini yapacak
- 1 yıl
Yok yapmaz seni ne kadar özlediğini ve sevdiğini hatırlayacak
- 1 yıl
Sen gitmezsen daha ne kadar dayanacak adam
- 1 yıl
Napacakki
- 1 yıl
Daha ne kadar sabretsin aldatmadan barışın
- 1 yıl
Aldatrmi peki
- 1 yıl
B Elli olmaz
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİç çamaşır işini bende yaptım birebir olçü aldığım günler aklıma geldi 😁
00 Yorumla
1 yılYakınlaş biraz yakın ol ve özür dilet başkasına gitmesin
00 Yorumla
1 yılArada hatırlat sürekli kendine
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle yapıyorum ama çok özlüyorum çok seviyorum onu
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yıl11 gün nasıl idare etin ihtiyacini
04 Yorumla- 1 yıl
Sadece sorun bu mu gerçekten her şey bumu
- 1 yıl
Zaten sen haklısınki kızı beğenmiş bence kızda bilerek IBAN demiş adı soyadı çikiyo diye iş atmis kocanA
- 1 yıl
Ama abi falan dedi
- 1 yıl
Der tabi böyle ortalik yerde açık vericek halı yok ya
1 yılHem suçlu hem güçlü yani
09 Yorumla- 1 yıl
Evet çok kötüyüm yani benim napmam lazm
- 1 yıl
Diren o gelene kadar. Sen gidersen daha da gtü kalkar daha açık alenen yapmaya başlar
- 1 yıl
Nasıl durduracam kendimi bilmiyorum ağlıyorum yemin ederim çok seviyorum onu
- 1 yıl
Ne kadardır evlisiniz ki
- 1 yıl
6 yıl ben 17 yaşımda evlendim onunla
- 1 yıl
Tut kendini. Gidersen kaybedersin. O illa susayıp gelecek yanına
- 1 yıl
11 gündür gelmedi dahada gelmez
- 1 yıl
Gelir yazsana bi bans
- 1 yıl
Tamam
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendini frenle biraz
00 Yorumlaİyi yaptın. Aldat onu sen'de hemen. Hak etti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılçok kötü aşdatmaya yer arıyor en kötüsü
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılbelki daha önce de yaptı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOda özlüyodur merak etme
04 Yorumla- 1 yıl
Ama nasıl duruyor o zaman
Cevap sahibi1 yılSen nasıl duruyosan oda öyle
Sen en azından derdini anlatabiliyorsun
O kime anlatcak 😉- 1 yıl
Beni seviyormudur
Cevap sahibi1 yılDur bi bakim
Gizli Üye(18-24)1 yılKiz nasil biriydi ki güzel mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyninin kullanmadıysan biz neyapalım abla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılFazla uzamis
11 Yorumla- 1 yıl
Hemde çok
kendini tatmin etmeye devam et
00 Yorumla
1 yılBoşan gitsin
02 Yorumla- 1 yıl
Ailem istemiyo beni
- 1 yıl
Ben napim
1 yılTehlikeli meslek
05 Yorumla- 1 yıl