Annemle hic anlasamiyoruz tehdit ediyor

Merhaba 18 yaşındayım benim sorunum su annemle hic anlasamiyoruz surekli bir tartisma bagiris haklı taraf genelde ben oluyorum ve artik dayanamiyorum kendime cok zarar veriyorum ister istemez kafamı duvarlara vurdugum oluyor elimi kolumu kestigim o an ne varsa yanimda bu yasima geldim hala bana el kaldırıyor cocuk gibi azalıyor babamla tehdit ediyor evliliklerini ben bitirecekmisim isinden edecekmisim babam sehir disinda calisiyor o gelsin seni dovdurtecem saygisizliklarini soykicem vs daha bir cok sey simdi size soruyorum kim bunlar karsisinda sessiz kalabilir bende koskoca insanim üniversite ye hazirlaniyorum cocuk gibi bu yapilanlar zoruma gidiyor sozlu olarak cevap veriyorum bende evdeki herseyin benim uzerime yüklenmesi beni cileden cikariyor inanin babam gelsin istemiyorum bu yuzden cok zoruma gidiyor sinir hastasi oldum odamdan cikmiyorum selam sabah yok kucuk kardesimle cok iyiler sürekli beni azarlar laf soyler kucuk kardesiminde bana hic saygisi yoktur abla yerine koymaz bir laf soylerim oflar sinirlenir ona bir laf soylerim yine benle kavga eder annem hep kendi haklidir ama dusunmuyorki ben ne yapiyorum da bana boyle davraniyor diye kim olursa olsun ben bana bu yapilanlara gelemiyorum disarda cok farkli biriyim eve gelince farkli artik yoruldum ne yapim ben bana bir akil verin
Annemle hic anlasamiyoruz tehdit ediyor