Yani Türk erkeklerinin 100/80 i Kendi kadınını beğenirken
Türk kadınlarının 100/80 i yabancı erkek hayranlığı içerisinde.

Söyle bir gercekci olalim, neyini begenicez?
siddeti mi? hergün kadin cinayeti koca dayagi mansetleri süslüyor egolarini mi? yok ben erkegim yaparim kendilerini 5 metre havadan bize bakmalarini mi? kiskancliklarini mi? devamli, sunu giyme bunu yapma vs. sanki malliyiz! gözlerinin devamli disda olmalarimi mi? ona bakar, suna bakar, bakarda bakar firsati ver gider aldatir! oyun ya da icki merakli olmalarimi? cocuk gibi ya bilgisayar kagit vs oyunda, eve bakmaz! icer icer huzur kacirir! özenti oluslarini mi? paragöz oluslarini mi? ciddi söylüyorum iliski ve tanima asimalarinda, illa bir para muhabetti gecer, yok evim var kattim var, bana ne! karekter var mı bana ondan haber ver! genelinde de yokdu! ev isi bilmez, yemek zaten bilmez, eve bakmaz, ya bazisi ise zor gidiyor Ablam be, sonrada kadin calisacak ama neden kendileri, kendilerini kullanmis olarak hissediyor... ciddi ve realist olalim cogu cekilecek dert degil!
say say bitmez, tiplerini yazmadim zira o Allahdan gelen birsey.. onlar der cünkü bizim babalar yapanci ya sanki!
Şiddetini mi diyorsun ama gözü morarmis hala aşığım vursun diyen kızlar degilmi? Erkek yaparım ederim diyorsa onu yetiştiren anası erkek yapar der kızlar erkektir yapar der prim verir erkeğin totosu kalkar. Evim katım var diyen adam da haklı kızların erkekte aradığı şey ya para ya tip e erkekte baştan söylüyor param var diye. issiz tembel erkekle seviyorum diye kaçıp evlenen kadınlar yokmu? Bu devirde karaktere bakan kız yok ama sözde karakter diyen cok
halen zorla babalari tarafindan evlendiren kizlar var! kac kiz var öyle? geneli maddi özgürlügü yok, mecburen kaliyor, neden, babalari kiz okumadada olur dedigi icin! eger ki sadece Anne yetisdiriyorsa senin tezine göre, daha fena cünkü ozaman bizim erkekler süs erkegi, ki evet öyleleri var! evim katim var diyende hakli😂 onunla sadece para avcisi kiz tavlarsan, sonrada böyle aglarsiniz iste! hem parayi seven hem tembel erkek seven kadin🙄 mantiken uyusmuyor! asil sorun karektere bakan erkek yok, kendi egosunu takmin eden es ariyolar.. neyse tartismaya acik olan bir durumda yok burada sabit düsüncelerim iyi günler!
Şey aslında bu yoruma kızamam gördüğüm evli erkekler genellikle böyle. Bu tür evliliklerde kadın genelde ev kadını oluyor. Ve karı koca cahil oluyorlar. Beynimizim gücü sadece karısına yetiyor kendi sıkıntısını bile kadından biliyor.
Ama her türlü pi@sliklere katillere bile bile gidiyosunuz
Komşunun horozu komşuya tavus kuşu gorunur
Türk erkekleri türk kızlarını mı beğeniyormuş :D Yabancı kontenjanı kullanılırsa rusya, ukrayna, moldova, iskandinav ülkeleri daha bir çok ülke kızları Türk kızlarından açık ara daha güzeller de siz hangi ara kapıldınız bu Türk erkeği türk kızı sever algısına :D
Bizimkilerin Rus sevgisi lafta zaten. Gidip türk tercih ederler ama kızlar öyle değil.
Gidip 160 boyundaki İspanyol kekosuna bile verme potansiyeli güderken sen 180 olsan yine sana bakmazlar.
Cevap
95Cevap
Pardon. Rus ve ukraynalılara göz diken türk erkekleri değil mi? Ben mi yanlış anladım?
Bu güne kadar hiçbir kızdan başka ülkenin erkekleriyle alakalı bir şey duymadım.
Hadi ordan türk kadınlarını begeniyorlarmiş. O yüzden mi rus kadınları diye inliyolar? O yüzden mi türk kadınlarına çirkin, bakımsız , kezban ve egoist diyorlar? O yüzden mi yabancı kadınlara bakarken ağızlarının suyu akıyor?
Türk kadınlarına gelecek olursak. Beğendikleri yabancı adamlar oluyor evet. Ama hiçbir zaman cikip ta türk erkeklerini asagilamiyorlar. Veya yabancı erkekler hakkında olmayacak hayaller kurmuyolar. Çoğu da zaten türk erkeklerini beğeniyor. Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlülere hayranlıkla izliyorlar hatta.
Onu yapan erkekler bir grup sadece ya çoğu öyle ama bu grup sosyal medyada sürekli Rus kızı falan yazınca herkes öyle gibi geliyor size Türk kızları en iyisidir yine
Valla bence de haklısın bir dışarı çıkıyorsun meymenetsiz meynetsiz tipler, fizik zaten yok, anlayış yok, saç sakal birbirine girenide epey mevcut, giyim zevkleri zaten yok, cinsel ilişkide de yetersizler, evlilik sürecinde de sorumluluk sahibi insanlar degiller, eşine türlü işkenceler yapanı da mevcut daha sayayım mı? Türk kadınlarının diğer kadınlardan o kadar çok artı yönü var ki tek farkı bakımlı olmaması buda müslüman bir ülkede herkesin makyaj yapamaması erkeğin dikkatini çekecek şekilde giyinememesi sebep bnce yatın kalkın kıçınızın üzerine oturup Türk kızlarına kurban olun yoksa hergün başka birisinden boynuz yerdiniz.!
Çok iddialı konuştun
Eğer konu Sadakat ise Japon kızlarından Sadık başka kızlar yoktur dünyada
Erkeklerde sadık olanlar Karadeniz erkeğidir
@SecretMusicClip karadeniz erkegi mi karadenizde üniversite okuyan bir kız olarak konuşuyorum evli erkeklerin bizim pesimizden koştuğu kadar bekar erkek kosmadı hep alabildiğine içiyorlar hem alabildiğine sınıra gidip karı kız hayatı
O konuda haklısın Karadeniz erkeği derken Karadeniz'de yaşamayan bozulmayan erkeklerden bahsediyorum Evet memlekete gidince ben de şaşırıyorum
İyi ki de memlekette yaşayamıyoruz yoksa biz de onlar gibi olacaktık
@SecretMusicClip nereden tutarsanız orası elinizde kalır
Zaten neden kendimi genellemenin içine alıyorsam Siz benim hakkımda ne düşünüyorsanız düşünün umrumda bile değil ne haliniz varsa görün
@SecretMusicClip Japon kızlarının sadık olduğunu nerden biliyorsun kardeş?
Japon kültürünü araştırdım
@SecretMusicClip ben Japonlarla bizzat birlikte bulundum öyle düşündüğün gibi değil hepsi sevgilisini aldatma eğiliminde olan çok kız vardı
Evrenin çekim yasası tıkır tıkır işliyor demek
Hangi tür insanları istiyorsan onları hayatına çekersin
Beni tanımadan konuşma bu Japonlar benim sınıf arkadaşlarımdı hiçbirisiyle de bir şey yaşamadım ama bir kız benim arkadaşımı gece vakti evine çağırdı falan böyle şeyler oldu yani bizzat arkadaşımın Japon kız arkadaşı var onda da pek güçlü bir sadakat göremiyorum
Her milletin içinden anormaller çıkar kötü örnekleri genele maletmemek gerek
Fakat çoğunluğu iyi ahlakı önemseyen insanlar bir kere kul hakkı yemez hile bilmezler
Adamlar yaptığı işin hakkını veremeyince harakiri yapıyo
Var mı daha ötesi
Ben sadece gördüğümü söyledim ama bazı yaptıkları şeyler bana şov gibi geliyor yok Japonlar hiç geç kalmaz dakiktir yolculukta sürekli kitap okurlar falan bu kadar değil yani
Peki sence hangi millet genel olarak iyi
Genel olarak sorarsan ben yine Japonlar derim ama abartıldığı kadar değil sadece bunu söylemek istedim
Ben de abartmamıştım zaten ama abartanlar çok
Tabi diğer milketlerle kıyaslayınca abartı normal karşılanabilir
@SecretMusicClip neyse arkadaşlar bosverelim artk
Kapadokyayı falan temizliyorlar ya onların hepsi şov bana sorarsan 🙂 ama asla bir şey çalmazlar bunu söyleyebilirim yani bir şeyini unutsan Japonlsrın olduğu yerde bir hafta sonra gider alırsın aynı yerden
Aynen öyle
Neyse kardeşim görüşürüz
Görüşürüz kardeş
Lan dünyanın bütün kızları türk erkekleri için geberiyor türk erkeleride türk kozlarını beyeniyor diye birşey yok canım olanla yetiniyor boş boş konuşma istersen türk erkekleri rus kızlarını beyenir elimde olsa varya türk kızlarına illada senin gibilerine erkekleri yasak ederim işallah gider bir rus erkegi bulursun. Sana kapının iti gibi davranınca ozaman anlarsın türk erkeklerinin kıymetini
Sanırım Türk kadınlarının bir kısmı duygularından daha ziyada, statüyü, sosyal konumu ve maddiyatı önemsiyorlar. Duygularını gizliyorlar. Gelecek korkusu taşıyorlar. Yani iki gönül bir olunca, samanlık seyran olur, demiyorlar.
Sorunuzun güncel şekline cevap vermek gerekirse, Türk erkeklerinin bir kısmının hoyratlığı ve kabalığı doğru cevap olabilir mi? Unutmayın ! Bu erkekleri de siz; Türk hanımları yetiştiriyorsunuz.
Çok doğru yazdın. Çocuklarımızı sevgi ile büyütmek gerekirken erkektir diye yetiştirip erkeklere söyleniyoruz
Ekonomik olarak kendini rahata kavuşturmak için yabancı sermayeye güven duyan kadınlarımız olunca normal ve bırakın evlensinler belki katkı yaparlar :D rus kızlarının zamanında bize geldikleri gibi :D ama sanmıyorum yabancıların da hemen hemen evlenmek isteyeceklerini :)
Türk erkekleri yabancı erkeklerden çirkin mi yani? Çok komik geliyor ya has dilinini dinini huyunu suyunu bildiğin aynı sazdan çaldığın türk erkeği varken neden gidip yabancıya hayranlık duyarsın. Bunların hepsi özenti net..
Türk erkeklerinin rus kadınlarına olan ilgi ve alakası ile türk kadının başka erkeklere ilgi duyması dogru orantılı bunda yadsınacak birsey yok ki yabancı erkekler insan bizim ülkemizin şiddet yanlısı karısını öldüren erkeklere insan bile diyemiyoruz ondan sonrası ne insanliga ne dine nede huy göz önüne alınır
Kadına şiddet bütün dünyada var. Bilmediğimiz görmediğimiz medyaya yansımayan dünyanın bir çok ülkesinde var kadına şiddeti millete veya ırka mâl etmek yanlış olur. Türk erkeğinin rus kadınlarına hayranlığına gelince bu sadece türk erkeğinin değil bütün milletlerin yaptığı bişey Rus kadınlarının güzel olduğu bir gerçek bunu tartışamayız zaten ama dil din konusunda haklısın şiddetin dili dini ırkı olmaz her türlüsü yanlış.
Bir Türk kadınını yabancı erkekle görünce kan beynime sıçrıyor bence çok utanç verici Allah'ım sen gösterme yarabbi
Tam tersi yahu, rus kızı diye akılları gidiyor.
Hergun bin tane rusları soruyorlar
Türk kadınlarının 100de 80 yabancı erkek hayranlığı varsa, erkeklerde bu durum 100de 100.
Pardon da türk erkeklerinin çoğu yabancı özentisi, Rus görünce uzaylı görmüş masum köylüye dönüşüyor ve Türk kızlarını "Kezban" diye nitelendiriyor bu durumda türk kızları ne yapsın?
Bence tam tersi, imkanlari olsa hepsi rusyaya kacar evlenmek icin asıl turk kadini turk erkegini begenir. Kendi ulkemin insani dururken sahsen yabancı biriyle evlenmem.
Manken veya oyuncu fotolarına bakıp genelleme yapıyorlar yabancılar da zihinsel geri kızlarımız. Ayrıca ben Türk kadınlarını beğenmem sadece senin gibi terörist severleri zorla askere alınıp korumak sıkıntı yoksa Türk kızların canı cehenneme.
Ya şimdi o kadar açık uçlu bir soru kişi
Kadir İnanır da Türk erkeği, bizim bakkal Muhittin de. Türkan Şoray da Türk kadını ben de. Arada dağlar var , dağlar.
Türk erkeklerinin de türk kadınlarına bayıldığını zannetmiyorum açıkçası.
Bazı Türk erkekleri hala damacana, eşeklere v. s. meyilli
Türk erkeklerinde aynaya bakacak özgüven yok. Bu olmadığı gibi aynaya bakmadiklari için kendileri bulunmaz hiç kumaşı sanıp çok yakışıklı vs hissettikleri için olabilir 😂😂
Türk kadınlarını beğenen erkekleri pek görmedim. Çoğu genellikle Rus kızlarına taktığı için..
Nedense benim yabancı erkeklere karşı zaafım yok. Beğenmiyorum bile..
Degişik bir soru
Erkek aynı erkek ablacım, sadece yabancılar aldatmaz bir kez sevdi mi bırakmaz evlenir ve kedi gibi olurlar sanıyor... YAZIK.
Bu düşünceden kurtulduklarında herşey daha güzel olacak.
Yani şimdi herkes begeniyor sorun orda değil sorun karakter kisilik ile alakalı erkekler kizlari o yuzden begenmiyor kizlar erkekleri begenmiyor sadece şu Merve sevilmez mi ya Murat ne mall adam çıktı
Isteyen istedigini begensin. Sonucta dönüp dolasıp cogu kisi Türk insanıyla evlenecek. Yani erkegini veya kadinini begenmeyen begenmesin. Bana göre Türk kızları cok iyi. Sadece egolarıni yenmeleri lazim bir kısmının
Kim, kimi beğenir bilinmez ama sonuç olarak Türk kadını, Türk erkekle evlenir.
Görsel olarak ünlüleri de beğeniyorsunuz ama onunla bir gelecek kurmuyorsunuz.
Ne sacmaliyorsunuz ya hangi arastirmaya gore bunu diyorsun kendi dusunceni bir gercek olarak iletmen cok sacma
Görüyorum duyuyorum sürekli kendi erkeklerimizi eleştirip duruyoruz ama bir Slav erkeği ile karşılaştırdığında erkeklerimiz mücevher gibi.
Keza bu bazı erkekler içinde geçerli Rus, İngiliz, Arap kadınları erkeklerin kölesi olup objeleşmişken namuslu kadınlarımız var.
Ama genel itibari ile erkeklerden şikayet eden kadınlar çoğunluk
Yanlış sordun galiba?
Tam tersi o, sorularda rusları övecem derken kendi kadınını gömen bir zihniyetteler kendileri..
Öyle erkekler de var ama çoğunluk Türk kadınından yana.
Ve genel itibari ile çoğu erkek Rus kadını ile eğlenip yine kendi kadını ile evleni yuva kurar sever.
Kim kimi beğenirse onunla çıksın Türk yabancı takılmayın
İsteyen istediğini begensin istemeyen beğenmesin bezdim şu sorulardan yaa !!
Bezdum da bezdum 😂
28 GR 34
Soruya Burak Özçiviti koyarsan tabi beğenirsin sıkıyosa Ali Ağaoğlunu beğen 😂
bir dediğini ilk defa duydum. Benim bildiğim Türk erkekleri yabancı kız yabancı kız diye ortalıkta dolaşır.
Güzel olduktan sonra Arap kadınını bile beğenirim, böyle bir genellemem yok. Fotoğraftakilerin ikisi de mükemmel ✩
Genelleme yapmanin bir anlami yok ama turkiyede kadinin da erkegin de kendine bakma orani baya dusuk kadinlar bakimi makyajdan ibaret goruyo erkekler abazaliktan gereksik kadinlari pohpohluyo ortaya manyak bir kısır döngü çıkiyo
Türk erkeklerin %60 lik bir kısmı Rus kadınları beğenir Türk erkeklerinin bir çoğu kadınları beğenmene sebebi olarak çok fazla trip ve kendini beğenmişligi örnek gösterir egoistlik Türk kadının da cekememezlik Türk kadının da neyini begenecez?
Öyle deme bu özelliğe sahip olmayan çok güzel hanım kızlarımız var
@filmdizinevarsa zaten büyün kadınları bir tuam ama genelde bu şekilde değil mi? Kadın olarak söyle bunu hep bir ego tripkar ne bilim hep bir sorun kiskandirm çabaları falan filan
Tam yersi olmasın o? turk erkekleri rus ukrayna kadinlarina bayilir. neyinizi beğenmiş. ben sahsen beğenmiyorum törk-işi
Türk erkeğini ve türk kadınını beğenmeyen bir zahmet gitsin başka ülkede yaşasin.
kızlarımız çıtayı yükseltme peşinde... davulcuyla zurnacı ların nesli tükencek daş yağacak başımıza daşşş
erkeklerinde beğendiğini sanmıyorum ne bu ego Allah aşkına 😂
not=güncellemeyi gördüm her yerde genelleme heeeerr yerdeeee
Karadeniz aşiretiyim kendi ülkemin kızlarını beğenmiyom sebebi saygısız başımı belaya sokmalarını istemem
En güzeli bekarlık.
Türk erkekleri türk kadınlarını beğenir derken? Emin misin son kararın mı
Tabi ki çoğunluk olarak Türk erkekleri Türk kadını beğenir. Ama nedense kadınlarımızın gözü hep dışarıda
Hepsinin görüşü değil ki sevdiğimin görüşü önemli olacak yani, o zaman zaten diğerlerinin cenaze namazını kılmış olurum diğerlerinin
Türk kadının beğenmeyen Türk erkekleride var. O beğenmeyen kadınlarin yabancı erkek diye kastettikleri filmlerde gördükleri sanırım..
Yaş ve buna göre özgürlük, konfor ve görsel beklentilerinin, hayallerinin karşılanma meselesi.
Vücudun belirli 1 bölgesinden sallama 1 tespit bence.
Bu soyledigin genel bisey erkeklerin begenmeyenleri kizlarin da begenenleri illa vardir
Türk kizlarida türk erkekleri de birbirlerini beğenmiyor ama yinede bulamayınca çocuk sahibi olmak isteyince birbirleriyle evleniyorlar herşey karşılıklı yani
Rus kızları ile Türk kızları arasında ki fark Votka ile Rakı gibi.. Votka yı parasını verir içersin, ama Rakı su istiyor buz istiyor meze istiyor vs vs 😁
turk erkeklerı rusmu sevıyo turkmu sevıyo bir karar verın artık aq*
Turk erkekleri Turk kadinlarini mi begeniyor? Oyle bir olay yok
Bence bu tersi Türk erkekleri kadınları beğenmez. Rus ister hepsi :)
Yoo erkeklerin de bir çoğu rus düşkünü görüyoruz :)
bilmiyorum çok değişikler sonunda bize kalacaklar haberleri yok gözleri hep korelide falan
Vallahi turk erkeklerinin yuzde yuzu rus kadinlarini begendigi asikar turk kizlari begenmesin bakalim bizleri🤣🤣
Biz erkekleri heba ettiniz heba bir hic ugruna alacaginiz olsun gozunuz doysun emi tuu size 😂
Ben bile beni beğenmiyorken biri beni neden beğensin 😂😂
Beğeniyorlar malmısınız abi, burak özçiviti murat bozu justin bieberi ünlü yapan bizim kızlarımız
Kimmiş beğenmeyen o beğenmeyenlerde gün gelecek bir türkle evlenecekler isteselerde istemeselerde :)
Türk kadınlarını beğendiğimizi nereden çıkarttın onu anlamadım
Türk erkeklerinin 100/80 i kendi kadınına düşkün olur.
Gözlemlenip ispatlanmış :D
Sadece fiziksel mana da değil, her anlam da erkeklerimiz düzgün kadınına düşkündür
Türk erkeği Abazadır. Kadınına düşkün değildir. O bütün güzel kadınlara düşkündür genel olarak
Sonunda dönüp dolaşıp geldiği yer namuslu kendine ait olan kadınıdır.
Ki ben erkeklerimizin Abaza olduğunu düşünmüyorum:)
Ponçik bir penguen yavrusu kadar masumsun. Ah canım 😂
Kardeş o tam tersi değil mi be? Yanlış anlama her gün burada ağlayan kızlar görüyoruz başka milletler de ne buluyorsunuz diye. Soruyu yanlış sormuşsun yani 😃
Yok ya sen siteyi bırak çevremden de biliyorum erkekler kadınlarına düşkün kadınlar Başka erkek peşinde
Sen çok yanlış anlamışsın daha bugün bir abimizin 17 sene iki eşli bir hayat sürdüğünü konuştuk hem de iki kadın birbirinden bağımsız ve habersiz o olay tam tersi yani. Türk kadını da harbiden beğenilecek gibi değil be sözüm meclisten dışarı :(
Erkekler gider Rus olanla eğlenir ama Türk olanla evlenir. Bu hep böyledir.
Çevremde Rus kadınla evli olan erkekler de var. Çok da mutlular Allah mesut etsin.
Ama genel olarak bu böyledir
Belli bir doyuma ulaştıktan sonra kültürüne uygun birisini almak istemesi normal, bence de bu böyledir
Banada yabancilar itici geliyo begeniyorum turkleri ama hepsini begenemem itici gelende var cekici gelende var
Kızlar kendilerini bir bok sandıkları için (söz meclisten dışarı tabi) :)
Yangına körükle gitmişsin resmen.
Türk erkeklerini içten içe beğeneydin keşke.. 😅
Ya yıl olmuş 2018 başka uyruklu insanlar Marsa nasıl bitki ekeriz diye tartışıyor Bizim millettimix hala böyle saçma konuşlari tartişsin birde bir sürü yorum yapılmış allahim ya
Gözünle gördün mü marsı
Evet tabiki dün gittim marsa
Anladım yine gidecen mi
Özel jetimi hazirlatirsam giderim belki
Hayırlı yolculuklar 🙂
Beyinsiz olduğu için kötü komşu mülk sahibi yapar demişler o yüzden TÜRKİYEDE çok rusla evli erkek var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar