Çalısıcagim magazada daha once arkadasim 2 ay çalismis ve kizi zorla isten atmaya calismislar. Aksamdan reyon duzelttirip sabah fazladan ayakkabi koymus yonetici cikip gitsin diye. Benimde paraya ihtiyacim var ve calismam lazim. Yarin gorusmeye gidicem ama çok tedirginim nasil davranmaliyim? Daha once bu sektorde calismadim. Sigorta yemek maas sorarken konuya nasil gireyim? Banada ayni eziyeti yaparlar mi sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılSatis danismanligi vb sektorlerde herkes sacma sebeplersen dislaniyor, atiliyor bende colinste calisir iken ki gunde 16 saat calisiyordum 2 hafta dayandim, bana isten cikmadan evvel istifa vermeden once bize olecek adam lazim bize cok calisacak kendini feda edecek kisiler lazim demislerdi sen yine dikkat et.
112 Yorumla
Soran+1 yılYuh ya. Ben biraz bakicam insallah dayanirim
- +1 yıl
Floda calistim part time prim parami vermediler ustune seni duzenli calisma vardiyasina aliriz dediler yuzlerine ayni sekilde konustum biz oyle bir sey demedik dediler, her sektorun curugun var derler ama sektor komple curuk dikkat er.
Soran+1 yılOha ya gercekten boylemi. Hangi ildesin? Ayakkabi sektorunde calismak zor mu?
- +1 yıl
İzmirdeyim, satis danismanligi zor ama en zoruda sirketlerin para politikasi surekli calistirip fazla mesai az para ile somurme derdindeler.
Soran+1 yıl3 saat sonra gorusmeye gidicem ve korkuyorum resmen
- +1 yıl
Sen hangi sehirdesin, gorusmeden sonra detaylari yaz bana korkmana gerek yok cok rahat ol sakin annen babanla konusur gibi kasma asgari ucret veriyorlar trilyon degil, sakince konus anlas sartlarini sor maas calisma saatleri mesailer vs senin hakkin bunlari belirt isin icine girince her seyi daha iyi anlarsin, ama mudurleri vs sistemin kolesi maasimi alayim calisanimdan banane derdinde coguda kizi kurban gibi gorup ustlerine yaranmak icin kullanir cok iyi calismiyorsa cikarmak icin elinden geleni yapar cunku dukkanin isleyisi kotuye giderse kendi koltuguda gidicidir bu yuzden sorumluluk alamaz ve kovamazda onun icin cirkinlikler yapar ha isini yaparsan senden iyisi yoktur buda boyle bir sey.
Soran+1 yılBen Antalyadayım. Iste arkadasima bu magazada onu yaptiklari için korkuyorum. Birde işi kavrayamazsam diye paniğim. Ama genelde benim ilk gunum böyle geçer stres dolar bilmedigim bir sektör cunku..
- +1 yıl
İsin zorlugu yok ki satis danismani isen bolgen olur iste spor kadin ayakkabilari bolumu vs birinde durursun oraya gelen musteriye urun hakkinda bilgi vs verir satilmasi gerekiyorsa anlatir satarsin sattigindan prim alirsin urun depoda eksik ise onu tamamlarsin reyon duzeltirsin vs bunda zor bir is yok asgari ucret alacaksin vasifsizsin bir gunde ogrenilecek iş akilli insansin bu kadar kucuk dusunme.
- +1 yıl
Stres yapma ise alinsan dahi bana danis yaz bana ben gerekeni soyler anlatirim yapman gerekeni konusurum, genelde ise almayacaklarini bilerek git rahat git ozguvenli konus cok fazla kendini anlatma sorulana cevap ver ellerinde yuzlerce cv olan bir magaza kasma kendini akisina birak.
- +1 yıl
Arkadasin isi yapamadigindan eli yavas ya da konusamadigindan vs olabilir belkide magazadakiler sıkıntılıdır sen arkadasin degilsin dedigimi dinle.
Soran+1 yılMağazadakiler sıkıntılıymış ama ben yinede bir görüşücem. Görüştükten sonra mutlaka buraya yazıcam. Içime su serptin sabah sabah valla çok teşekkür ederim 😔 beni böyle motive eden olmamişti bu iş konusunda çünku ikilemde gidiyorum 😔
- +1 yıl
Rica ediyorum, dilersen dedigim gibi sen bana yaz dinler yardim ederim bende merak ederim sonucu, dedigim gibi seni motive degil sana isi anlatiyorum var olani konusuyorum ben cok sektorde calistim giyimde Şu an coca coladayim, ama sana demem o ki cv cok magaza problemli olabilir ama sen asabi ustune soz kondurma lafa laf koy ama saygili sekilde cadi ol senin ustune gelemesinler ikilemdede kalma kalinacak bir sey yok sana her is sektorunu anlatir yardim eder neler yapabilecegini en incesine kadar anlatirim.
Çalışma koşullarınızı öğrenebilir miyim? Saat dilimleri ücret sigorta
03 Yorumla
Soran+1 yılYarın öğrenince bilgi veririm sana
Soran+1 yılOf stresten beynim yandi 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşına zıtlanmıştır onlar. her gelene öyle yapmazlar çünkü çalışan olmayınca işler sıkışır ve kendileri de bunalır.
01 Yorumla
Soran+1 yılOylemi dersin? Aynisini banada yaparlar diye korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri