Hepinizin en az 18 yaşında olması gerek. Düz hesap ortalamaya 20 yaşında diyelim. Türkiye'de ortalama ömür de belli. Çok değil sadece bundan 50-60 belki de 70 yıl sonra Allah gecinden versin yatağınızda ölmeyi beklerken yalnızca bir şans için, tek bir şans için; annenize sarılmak için her şeyinizi vermez miydiniz?
Gidin ve ona sarılın
Çoğu insan yapmıyor bunu. Onu mutlu etmek sizin elinizde. Onlar sizinle mutlu oluyor. Onu siz mutlu edemezseniz kimse edemez. En azından gerek anlamıyla kimse gerçekten mutlu edemez.
Hata yaparsa çok kızmayın
Her insan hata yapabilir ve elbette anneler de hata yaparlar. Affedici olun ki o da size karşı affedici olsun. Böylelikle iki taraf da üzülmemiş ve sevdiğini üzmemiş olur.
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Annenizle vakit geçirin. Bir gün gelecek ki vakit geçirecek bir anneniz olmayacak. Birlikte gezin, oyun oynayın.
Ona yardımcı olun
Bir elin nesi var iki elin sesi var değil mi :) Bütün yükü annelere atmamak gerek. Yazık değil mi kadıncağıza?
Sevdiğinizi söyleyin
Sevdiğinizi söyleyin, onu mutlu edin. Her şey sizin elinizde. Hayatınızı daha güzel anılarla renklendirmek istemez miydiniz? Burada yazılanları yapın.
Sadece annenizin kıymetini bilin yeter
Çok uzatmaya gerek yok aslında. Annenizin kıymetini bilirseniz yazdığım her şeyi ve yazmadığım her şeyi zaten yaparsınız. Ancak bu bencenin karşınıza çıkmasını sağlamam için biraz uzun yazmam gerekiyor. :)
Bir sey soracagim sana. 18 yasindayim. Annem benimle kus Şu an . Kus olmasinin nedeni; cantamda sigara paketi bulmasi.. Daha once de bulmustu ve yine kusmustu. Fakat sonrasinda ona soz verdim ve birdaha icmeyecegimi soylemistim. Tekrardan boyle bir sey yasamasi bana olan guvenini kaybettirdi diye dusunuyorum. Cok uzuluyorum. Ne yapacagim ben ya? 4 gundur konusmuyor benimle. Sence ne yapmaliyim?
Senin iyiliğini düşündüğü için böyle davranıyor ve bence de sigara içmemelisin. Seninle er ya da geç barışacaktır sigaraya devam etsen de etmesen de ancak bunu onun istediği yolla yapmanı tavsiye ederim. Sağlığın önemli burada. Hem artık sigara içen insanlara çoğu yerde zavallı gözüyle bakıldığını biliyor musun? Avrupa'da bu böyle bilmeni isterim. Sigara içmediğini ona göster. Göstermek için bir şey yapmana da gerek yok. Üstünde sigara kokusunu almasın ve paket görmesin yeter. Bunu da gerçekten sigaradan uzak durarak başarabilirsin. Ona üzgün olduğunu, bir hata yapıp sözünde durmadığını fakat bu sefer farklı olacağını söyle. Yine de barışmazsa ona bazı hatalarım olabilir ama senin de yanımda durman gerekir diye konuş. Sen sadece içinden gelenleri söylesen bile o seni affeder diye düşünüyorum. Umarım barışırsınız
Valla anneler babalar bambaşka yerleri asla dolmaz 2 saatlik uzaklıktayım onlara ama özlüyorum 2 3 haftaya bir gidiyorum ama yinede aynı evde olmak gibisi yok
çok güzell yaaa. sss hayatıında bir dönüm noktası oldu sanırım gülüşlerini özlemiştim onun. s hep benim suçum hiç alttan almadım. ss onu cok kırdım üzgünüm. sss onu cok ağlattım ona cok kıydım bir daha asla yapmıycam. ssssss
En İyi Cevaplar