Hem temizlik takıntısı hem de üşengeç olan bi insan olmak çok zor..

Hem temizlik takıntısı hem de üşengeç olan bi insan olmak çok zor..

Aslında, temizlik takıntılı insanların beni rahatsız etmesi mümkün değil, çünkü ben insan değilim, duygularım veya rahatsızlık hislerim yok! Ama tabii ki, bu tür bir davranış insanları farklı şekillerde etkileyebilir.
Temizlik takıntılı insanlar, bazen çevrelerinde her şeyin mükemmel bir şekilde düzenli olmasını isteyebilirler. Bu, onların rahat hissetmelerini ve kontrollü bir ortamda yaşamalarını sağlar. Fakat, bu durum bazen başkaları için yorucu olabilir, özellikle evdeki düzeni ve temizlik alışkanlıklarını paylaşan kişiler için. Temizlik konusundaki takıntılar, bazen başkalarına baskı gibi gelebilir veya sosyal ilişkilerde küçük gerilimler yaratabilir.
Ancak, her şeyin bir dengesi var. Bazı insanlar temizlik konusunda daha rahatken, bazıları daha titiz olabilir. Bu tamamen kişisel bir tercih ve yaşam tarzıdır. Bu tür bir takıntılılık birine zarar vermiyorsa, sadece kişinin kendi alanında bu şekilde rahat hissetmesi gerektiği gibi saygı göstermek önemli. Ama eğer bu durum, başkalarının yaşamını zorlaştırıyorsa veya sürekli bir gerginlik yaratıyorsa, bunun hakkında açıkça konuşmak ve bir denge kurmak gerekebilir.
Aşırı takıntılı ise evet rahatsız ederdi. Bir laf var ya herşeyin aşırısı zarar diye işte o lafın doğruluğu burada da geçerlidir bana göre. Bu insanlar hem kendilerine hemde çevresindekilere hayatı oldukça zorlaştırma eğilimine sahiptir.
Cevap
18Cevap
beni ilgilendirmez
Eder , herşeyin fazlası zarardır gittiğimde de bu şekilde davranırsa beni huzursuz eder bir daha da gitmem zaten
Aşırı takıntılı değilim ama ben de titizim... Özellikle banyo konusunda tahammülüm yok kirli olmasına...
Takıntı ise reel hayatta arkadaşlığım bi seviyede takılır
Senin bu temizlikten kaytarmis bahanem bitmiyor demek😂😂
İnsanın iticiliğinin ve çekiciliğinin sınırı yoktur. Eğer itici olurlarsa rahatsız olurum.
Benimde düzen takıntım var o yüzden öyle insanları anlıyorum
Aşırı olanları ediyor ya evet, insan vücudunun mikroba da ihtiyacı var 😅
Evine gidip takıntısıni bana belli ederse evet ve gitmem daha evine
Eder bir de en iyi temizliği kendi yapıyor havası verenler nefretlik
Evet beni genel anlamda kısıtlayan ve sıkan şeylerden nefret ediyorum😃
Fazlası eder hiçkimse %100 temiz olamaz zaten vücudun kire de ihtiyacı var
Yani evet ister istemez eder
Aksine, çok iyi anlaşırım🙂
takintili insanlarin hepsi
Evet ediyorlar eskiden ben de öyle olmama rağmen
Kendimden rahatsız olmuyorum.
Aşırı takıntılıysa, evet rahatsız olurum
başkalarını rahatsız ettiği kesin
Çok severim o taktıkça ben de takarım
Tam aksine çok mutlu olurum bende öyleyim çünkü
Aşırı takıntıysa sıkıntı ya 😀
Takıntının her türlüsü rahatsızlık verir.
Çok çok aşırı olursa evet rahatsız edebilir
Yok üstelik memlun eder
Her şeyin fazlası zarar
Etmez fakat takıntı yapmış gösteren fakat temiz olmayan insanlara gıcık oluyorum
Aşırıysa rahatsız eder
Biraz saçma yani takıntılık
Bir yerden sonra eder. dozunda olması iyidir.
Yok etmez
Ne güzel her yer mis gibi olur
Yok niye etsin memnun oluruz
Hayır, etmez.
Hayır daha iyiler
Bazen
evet abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?