Bazen dışarıdan gelrn misafir, çocukları kumandayı elliyor. Misafirler gidince kumandayı silmek yanlış mı?

Bazen dışarıdan gelrn misafir, çocukları kumandayı elliyor. Misafirler gidince kumandayı silmek yanlış mı?

Bence ilgisi yok bir teknolojik ürün zaten düzenli olarak temizlenmelidir bence. bende aynı şekilde bilgisayarımı sürekli temizlerim ve silerim. çünkü tozları sevmiyorum hem sağlık açısından zararlı hem de toz olduğu zaman ürün bozulabiliyor. bu yüzden de bende her zaman için kullandığım teknolojik cihaz hangisi olursa olsun silerdim. çünkü için rahat edemezdi temizlik takıntısı ile ilgisi yok bence bu durumun
Evet toz olunca maalesef çok fazla temassızlık problemi oluyor katılıyorum
Eğer kumanda pis ise temizlemek doğrudur takıntı hastalık olanı temiz olduğu halde temizlemeye çalışan dir
Ortak bir eşya sonuçta
Temizlik yaparken kumanda için gereken neyse onu da yapıyorum. Bunun takıntı ile değil olması gereken ile ilgisi var.
Bence de olması gereken bu
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
7Cevap
Kumandayı evdeki her birey kullanıyorsa, temizlik amaçlı silinebilir. Silinmesi gereken bir eşya. Üzerinde çokça mikrop barındırıyor.
Evet ortak eşyalardan
gayet normal ve gerekli bir şey bence. en çok silinmesi gereken yerlerden biri de tuvaletin kaplı kolu
Kesinlikle en kirli yer
Ayy çok iğrenirim en pis şey bence kumandadır
Ben de iğreniyorum
Alkolle hafif nemlendirici bezle silinebilir
Katılıyorum
Yoo bence silinmesi gereken bir şey.
ben sık sık silerim :D
Ben de sık sık silerim
Yok alakasi yok. Biz bazen sokup detayli temizlik yapiyoruz.
Gerekiyor kumanda çok batıyor
Cooook hemde
Hayır değil bence.
Ben hep siliyorum🤭.
Başak burcu hareketi tam :) bende nasıl yok hayret
Yükselen başak benim
Hahaha 👍
Silerim mikrop yuvası
Katılıyorum
ne alaka her zaman olmasa da arada tezmilemek iyi olur çünkü elden ele yerden yere gezen bir şey
Her zaman silerim kumandayı.
Ben de öyle
Temizlik benim için çok önemli.
Aynen olmazsa olmazım
Ayda en az bir kere duş alırım.
Karantinada yapıldı.
HEp yapılıyor
Hayır bence.
evet ben de silerim
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?