Temizlik deyince karşıma çıkan sembollerden biri gibi başak. Sizce başaklar hijyen takıntılı mı?

Temizlik deyince karşıma çıkan sembollerden biri gibi başak. Sizce başaklar hijyen takıntılı mı?

Selam gadası 🙃
Birkaç tane tanıdığım temizlik hastası insanlar var. Ama hiçbir zaman burçlarla alakalı olacağını düşünmedim. Çünkü geçmiş dönemlerde de çok temizlik takıntısı olan insanlar vardı. O zamanlar daha insanlar burçlarının ne olduğunu bile bilmiyorlardı. Bu durumun tamemen psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Başak burcuyum. Yükselenim akrep ancak hijyene temizliğe evet önem veririm ancak daha çok düzen takıntım var. Düzenli olması gerek dağınıklı sevmem. Ayrıca sadece bunlara değil eve bir çok şeyi kafaya takar detaylı araştırmalar yaparım bir şeyler hissettim mı asla peşini bırakmam emin olana kadar. Bu bende var diğer başak burçlarını bilemem ama ben böyleyim. Emin olmak isterim inanmak isterim net olunmasını isterim. Çünkü ben böyleyimdir. Ayrıca çokta kinci biriyim birinden gıcık almışsam bana zarar vermişse acımasız olurum karnına basar geçerim gram acımam intikam en sevdiğim şeydir zevk alarak alırım eğlenirim bunu yaparken bile. Öyle güzel öyle tatlı yakarımki canını çok titiz temiz alırım intikamımı. Bana acımayanın gözünün yaşına bakmam. Sevdiklerime özellikle zarar verene hiç acımam çok zalim olurum. Ben böyleyim.
Cevap
11Cevap
Genelde değillerdir
Seninki neydi
Yengeç abla
Yengeç erkeği de titiz olur
Evet titizim abla temizlik konusunda
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Yükseleni başaksa bile evet, evet, evet! Yani şöyle ki, ben epeyce rahatım cidden tozdur, pastır en dert etmeyenlerden biriyim şu yeryüzünde fakat başak yükselenli tanıdığım bak örnek veriyorum; çayı, kahveyi soğuma sürecinde toz olmasın diye bardağın üzerine peçete kapatıyor! Benim bardağıma da ve her seferinde itiraz ediyorum! Ben toz seviyorum!⭐😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Benim de yükselen başak ben de böyleyim işte 🤣🤣🤣 ama burç aslan
Neyseki 😄💞
Evet çok takıntılı bir burçtur benim baktığım bir hasta vardı. Başak burcu oda hatta bi eli ve bi ayagı tutmuyodu. O halde olduğuna rağmen bakımına Cok dikkat ederdi eve koaför çagırırdı. oturdugu yerden hergün diş fırçalar kıyafet degiştirmemi isterdi saglam insanın yapmadıgı bakımları yapıyordu. Sürekli cilt temizliği yapardı. Aşırı derecede temizdi 👍🙂
Aslında temizlik güzel bir şey. Kendine saygısı var demek
Düzen, tertip ve detaylarda çok ince çizgileri var.
Evet geneli öyle
Hapsi değill mesela ben yay burcuyum cok düzenliyim hersey duzenli olmali daginik biyer pis bi yer gõrunce huylanirim
Yükselen başak o zaman
Heralde
Evet düzen ve temizlik takıntısı var kendilerinin aşırı
Bana denk gelenler de öyle
Başak bilmem ama kardeşim yemgeç burcu bu kadar titiz insan temizlik hastası insan tanımadım
O ilginç gerçekten
Benim kardeşim kıl ya 😂
Değiller kardeşim ve oğlum pasaklı sınıfından ablam biraz titiz ama takıntılı değil
Erkeklere burç da kesmiyor 🤣🤣
Kıza da kesmiyor işte ufaklık çok daginik
Sen toparlıyorsan arkalarını ondandır biraz da.
Evet şahsen ben öyleyim 😂
Başak çok varmış sitede :)
İnan burçlar hakkında hiç bir bilgim yok.
Bazı özellikleri var
Şehir efsanesi alakası yok bende başak
Başaklar hep öyle :)
Rahmetli babam Başaktı ve evet öyleydi
Mekanı cennet olsun canım
Takıntımız yok ya temiz olmayı düzeni seviyoruz ✌️
Başaklar öyle
Temizlik aşşırı olmasa da temizlik şarttır
Temizlik olmazsa olmazımız
Bana mı anlatıyorsun 😄 Başak erkeğinin seevdiği burç yok ya
Ben aslan burcuyum
Sevdiğin bir burç mu
Yükselenim
Hımm iyiymiş
Basaklar temizlik de dahil cok seye takintilidir.
Evet simetri de mesela
Ama gerekli de düzen tertip
yok valla knka umursamıyorum dgdf
Fotoda bile titizlik seziyorum 🤣🤣
Yok be ne titizi Dağınık adamın tekiyim sdfdsf
Hayır pasaklı çoğu
Şaşırdım
Bana kasadaki çürük elmalar denk gelmiş
Yok değildi
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?