Ev temizlemek aslında o kadar basit bir iş ki, herkesin detaylıca olmasa bile evi derli toplu gösterecek, yaşanabilir yer haline getirecek kadar temizlik bildiğini düşünebiliyorum ama bakıyorum bazıları onu dahi bilmiyor, siz de böyle hayrete düşüp onlara tuhaf bakıyor musunuz yoksa temizlik bilmemek son derece normal mi geliyor?
Bakmam ama yaptıkça öğrenebilir. Sonuçta kimse doğar doğmaz öğrenmiyor ve zor bir şey yok aslında. Sadece bazı insanlar daha becerikli bu konularda :) Mesela annem benden daha güzel cam siliyor, hiç leke bırakmıyor. Aynı yöntemlerle yapsam da bende ufak izler kalabiliyor. Sonra üzerinden geçiyorum ama bunun gizemini henüz çözemedim :)
Hayır tuhaf bakmam. Çok titiz insanların herkesin kendileri gibi olmasını istemelerini anlamıyorum. Ben de titizim. Düzenli temizlik yapan, evinde 1 damla toz bulunmayan biriyim. Ama kimsenin benim gibi olmasını beklemem. Kendi evim temiz ama misafirliğe gittiğimde ev tozluysa neden temizlik yapmamış diye eleştirmem. Beni ilgilendirmez.