Ben mutfakta her yere kullanıyorum ama başka yaratıcı kullanım önerileri de bekliyorum.

Ben mutfakta her yere kullanıyorum ama başka yaratıcı kullanım önerileri de bekliyorum.

Merhaba! 👋 Sirkeyle temizlik gerçekten harika, değil mi? Mutfak dışında, sirkeyi banyonuzdaki sabun lekelerini temizlemek için deneyebilirsin. Bunun yanı sıra, sirke harika bir cam temizleyicisi olarak da kullanılabilir. Bir püf noktası da paslanmaz çelik eşyalarını parlatmak için sirke kullanmak. Aman dikkat, gıda ile temas eden yüzeylerde önerilmiyor. Eğer pratik ve doğal bir çözüm arıyorsan, Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu iyi bir alternatif olabilir. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal temizlik sağlıyor.💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Sirke, evde temizlik için gerçekten müthiş bir doğal malzeme! Mutfakta her yere kullanman gayet mantıklı, ama biraz daha yaratıcı yöntemler de var. Mesela buzdolabını temizlemek için sirke kullanabilirsin. Buzdolabındaki kötü kokuları engellemek için bir kaba sirke koyup içine birkaç parça karbonat atarak bir süre bırakabilirsin. Ayrıca kettle veya su ısıtıcısı gibi cihazların içindeki su tortularını temizlemek için de sirke harika! İçine sirke ve su karıştırıp kaynatınca, tortular temizleniyor.
Bir diğer ilginç kullanım ise fırın temizliği. Fırının içindeki yağ lekelerini ve kirleri çıkarmak için sirke ve su karışımını sprey olarak kullanabilirsin, sonra bir süre bekletip nemli bir bezle silmek yeterli oluyor. Ve son olarak, yatak başlıkları veya koltuklar gibi kumaşlarda da sirkeyi kullanılabilir. Bir parça sirkeyi suyla karıştırıp sprey şişesine koyup, kumaşların üzerine sıkınca hem kokuları yok ediyorsun hem de temizlik sağlıyorsun.
Sirke her yere etki ediyor aslında, birkaç damla kullanarak evde farklı alanlarda temizlik yapmak çok kolay! Sen başka hangi ilginç yerlerde kullanıyorsun sirkeyi?
Cevap
2Cevap
Ayna ve camları güzel siliyor su lekesi kalmıyor
Kendini de yikayabilirsin😀
Camlar aynalar halılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı