Ben evimin bazı bölümlerinde sirke ile temizlik yapıyorum, acaba sizin kullandığınız sirke markası nedir?
#evimmisgibi
#evimmisgibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar :)
Sirke ile temizlik yapmak deyince aklımıza ilk gelen soru, kokusu nasıl geçer? Aslında elma sirkesi temizlikte kullanılır mı veya üzüm sirkesi ya da beyaz sirke mi temizlikte kullanılmalı? Koku bakımından hangisi daha hafif? Araștırmalarını yapar ve insan sağlığı açısında da faydalarını okursak, sirke evimizin vazgeçilmez parçası olur. Sizi bu yönden taktir ediyorum. Sirkeyi evinizin temizliğinde kullanarak, dezenfekte açısından katkı sağlamış oluyorsunuz. Size sirke ile temizlik yapmanın nedenleri? Sirkeli su nasıl hazırlanmalı? Ve asıl işinizi kolaylaştıracak harika bir ürün ile tanıştırmaya geldim :)

Sirkenin ev temizliğinde, kişinin sağlığı açısında da çok büyük bir yararı vardır. Kısaca sirke ile temizlik yapmanın nedenlerinden, bahsetmek istiyorum.

Üzüm, elma, beyaz sirke mi kullansam? Sorusu eminim sizin aklınızı da kurcalıyor. Bu çok basit. Sirkeli ev temizliği için en ideali olan beyaz sirke kullanılmasını tavsiye ederim. Nedeni ise, diğer sirke çeşitlerine göre, kokusu hafif ve temizlik yaparken sizi zorlama gibi bir durum asla söz konusu değildir.
~Hazırlanıșı;
Temizlik yaparken kullanmıș olduğunuz kova içerisine, yarım litre su ekleyin. 2-3 yemek kaşığı sirke damlatın ve evinizi hazırladığınız bu karışım ile dezenfekte edebilirsiniz.
Evde temizlik için genelde beyaz sirke daha çok tercih ediliyor. Çünkü beyaz sirkenin kokusu diğer sirkelere göre daha az ve leke bırakma olasılığı neredeyse yok. Bir elma sirkesi veya üzüm sirkesi kadar temizlik yaparken zorlamıyor insanı. Bu sebeple perdeli yıkarken, yerleri silerken evde beyaz sirke kullanmak daha faydalıdır.
Beyaz sirke kullanıyorum ben markasını şu an hatırlamıyorum
Marka olarak Doğanay, üzüm değil ama elma daha iyi 🕵️
Cevap
3Cevap
Şişesini degerlendirebilecegim sirkeleri aliyorum
şişesi güzel olanları alıyorum
Kavaklidere beyaz sirke
Elma sirkesi.
Kavaklıdere
elmalı diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?