Kesin evi ben temizlemiyorum yaa diyenler gelecek de olur da kendi evinin temizliğini kendi yapan nadir insanlar (!) görür :D Biraz eski ama ben Arap sabununu çok seviyorum, popülerliğini yeniden kazansa keşke :D
Ev temizliğinde çok amaçlı, neredeyse tüm yüzeylere uygun ürünleri kullanmak daha zevkli geliyor bana. Özellikle mutfak, banyo gibi zorlu alanların temizliği için ayrı ayrı ürünler taşımaktansa, tek ve güçlü bir ürünle halletmek temizliğimi epey kolaylaştırıyor ;)
Arap sabunu ağır geliyor bana kokusu. Laminantlari genel temizlik ve sirke ile Pencere çerçevesini cif ile Pencereler sirkeli su ya da sampuanli su ileDuşa kabini , lavobayu , banyoyu porçöz kireç çözücü çamaşır suyu ile Ocak mutfak eşyalarını yağçöz ile yapıyorum Hepsi de benim için vazgeçilmezim 😊
Olmazsa olmazım diyecek çok ürün var aslında. Mutfak, banyo temizliği önemli olduğu kadar fırın, yüzey, perde, çamaşır gibi temizlikte önemli. En sevdiğim yüzey temizleyici temizlik yaparken dansta edip şarkı söyleyebiliyorum 💃
Bende hacişakir sabun kokusu seviyorum. Doğal oh mis gibi. Yüzey temizleyici aldım hacı Şakir kokan. Domestos kullanıyorum o olmazsa olmaz. Birde silikonlu temizleyici.