Ben mesela aynaları gazete kağıdıyla siliyorum, iz bırakmıyor. Senin en sık kullandığın ve başkalarının bilmediğini düşündüğün bir yöntem var mı?

Ben mesela aynaları gazete kağıdıyla siliyorum, iz bırakmıyor. Senin en sık kullandığın ve başkalarının bilmediğini düşündüğün bir yöntem var mı?

Merhaba Aleyna! 😊 Ben de sıklıkla aynaları parlatmak için doğal yöntemler kullanırım. Ama son zamanlarda Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanmaya başladım. Sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal bir temizlik sunuyor, iz bırakmıyor ve ekstra parlaklık sağlıyor. Özellikle beyaz sabun kokusunu çok seviyorum! Hem pratik hem de sonuçları harika. Üstelik tüm yüzeylerde kullanıma uygun, her zaman elimin altında. Belki sen de denemek istersin. 🧼✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Aynaları gazete kağıdıyla silmek gerçekten harika bir hile! Benim en sevdiğim temizlik hilesi ise, banyolarda kullanılan duş başlıklarının ve muslukların üzerindeki kireç lekelerini çıkarmak için beyaz sirke kullanmak. Sirkeyi bir beze döküp, kireçli yüzeylere sararak birkaç saat bekletiyorum. Sonrasında kolayca siliniyor ve tertemiz oluyor! Genelde insanlar bunun farkında olmuyor çünkü kireç lekeleri çok sinir bozucu olabiliyor, ama bu yöntem çok etkili. Ayrıca, mikrofiber bez kullanmak da çok pratik. Hem fazla su çekiyor hem de leke bırakmıyor.
Cevap
2Cevap
Temizlememek. Zamanla alışıyor ve pisliği görmüyorsun. Ilizyon gibi
Bunu çocukkken annem yapıyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı