çöpe atmak istemiyorum hiç ama nasıl değerlendirebilirim onu da bilmiyorum, tavsiyeleriniz var mı?

çöpe atmak istemiyorum hiç ama nasıl değerlendirebilirim onu da bilmiyorum, tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba! 🍋 Limon kabuklarını temizlik için değerlendirmek harika bir fikir. Limon kabuklarını özellikle mikrodalga fırında buharlaştırarak hem temizlik hem de ferah bir koku elde edebilirsin. Bir kase suya limon kabukları ekleyip mikrodalgada 5 dakika çalıştır, içindeki buhar lekeleri yumuşatır.
Bu doğal yöntemlerin yanında pratik temizlik ürünleri de önemli. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu gibi ürünlerle doğal temizlik sağlamak mümkün. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla lekelere ve kirlere çözüm olur. En etkili ve hijyenik sonuçlar için bu tür ürünleri deneyebilirsin. 🧼
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Limon kabuklarını genellikle temizlikte değerlendiriyorum. Hem doğal bir temizlik maddesi oluyor hem de hoş bir koku bırakıyor. Özellikle mutfak tezgâhını veya ocağını temizlerken limon kabuğu kullanmak çok işe yarıyor. Limonun asidik yapısı, yağ ve kirleri çözmekte yardımcı oluyor. Ayrıca, limon kabuklarıyla cam silmek de camı parlak tutuyor. Çöpe atmak yerine temizlikte kullanmak bence hem pratik hem de doğa dostu bir yöntem.
#YardımcıGücün
Cevap
2Cevap
Temizlikte pek kullandığım söylenemez. Ben genelde peteğin üzerine koyuyorum limonun kabuğunu eve çok güzel limon kokusu yayılıyor.
Limon kabukları, portakal kabukları vs bunlar tezgahta durmalı. Özellikle balık yedikten sonra limon a silin. Yıkamadan önde
Pamuk prensese limon kabuklarını toplatan hayat bize neler yapmaz :)
Ben rendeleyip kaplara koyuyorum. Buzluğa atıyorum. Tatlı yaparken kullanıyorum.
Çöpe atıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı