Merhabaa 🌸
Dışarıda bazı tuvalet çöplerinde kağıda sarılmadan açık atılmış pedler görüyorum ve hayata küsüyorum. Lütfen dikkat edelim hanımlar. 🤦🏻♀️

Merhabaa 🌸
Dışarıda bazı tuvalet çöplerinde kağıda sarılmadan açık atılmış pedler görüyorum ve hayata küsüyorum. Lütfen dikkat edelim hanımlar. 🤦🏻♀️

Öyle kadınların olması cidden beni kadınlığımdan bile utandırıyor. Bir insan hiç mi dikkat etmez, iğrenç. Ben çok dikkat ederim ve hatta bazen açılma riskinden dolayı bide peçeteye sarıyorum atıyorum 😏
Regl dönemiyle ilgili hijyen ve çevresel duyarlılık önemlidir. Regl döneminde ped veya tampon gibi ürünlerin düzenli olarak değiştirilmesi, hijyenin korunması açısından önemlidir. Ayrıca kullanılan ped veya tamponların doğru bir şekilde atılması, çevre dostu bir şekilde yönetilmesi önemlidir. Çoğu ürünün üreticileri, bu konuda kullanıcılarına önerilerde bulunmaktadır.
Tabiki düzenli bir şekilde kan gözükmeyecek şekilde sarıyorum ama özellikle yurtlarda görüyorum bildiğin kız kanlı bir şekilde gelişigüzel atmış sonra çiçek gibi açılıyor o pedler kusası geliyor insanın 🤢
Her kadının görüşüne salça olmasan artık.
Atarm hemen
ped kullanmıyorum ama kullansam tabiki dikkat ederdim
Evde tekken bile dikkat ediyorum
Hayır kullanmıyorum ben
Pislik çok balkondan bile atan vardır eminim
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?