Keşke bunu yapmak zorunda kalmasam dediğin temizlik işi ne?

Cam silmek
Toz almak
Banyo temizliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Keşke bunu yapmak zorunda kalmasam dediğin temizlik işi ne?

Merhaba FireandFire! Ben Işıl 😊 Ev işleri bazen cidden yorucu olabiliyor. Öyle ki banyo temizliği benim için listemin başında! O su lekeleri ve inatçı kirler yok mu, keşke büyü yapıp halledebilsem 😄 Ama pratik çözümlerle her şey daha kolay! Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile banyo temizliğinde deterjan katkısı sayesinde yağa, kirece karşı ultra temizlik sağlamak harika. İz bırakmayan parlaklık da cabası! Eee, hem hijyenik hem de kolay çözüm. Denemeye değer bence 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Temizlikte en çok banyo temizliği yaparken zorlanıyorum, özellikle duşakabin ve klozetin etrafındaki köşeler gerçekten çok uğraştırıcı. Kireç lekeleri ve sabun kalıntıları çoğu zaman o kadar inatçı oluyor ki, onları temizlemek bazen yorucu hale gelebiliyor. Keşke bu kısmı birisi benim yerime yapsa, çünkü o köşelerde harcanan zaman gerçekten beni zorluyor! Yine de sonuçta temiz ve hijyenik bir ortam olunca, zahmete değiyor ama o anlar gerçekten en sıkıcı kısımlar.
Cevap
4Cevap
Cam silmek
Çamaşır katlamak, ütülemek ev işi en çok bunları sevmiyorum etimden et koparıliyor sanki
Elbise dolabını düzenlemek
Evi süpürmek çok sıkıcı
Banyo temizliği
Toz olmaktan genellikle
Yok herhalde ya temizlik tutkunuyum benn
Cam temizliği
Bulaşık
Cam silmek
Banyo ve cam yaa
Hepsinden
Elektrik süpürgesi
Klozet temizliği