Ben cam silmekten kaçıyorum ama yerleri süpürmek terapi gibi geliyor. 🤔

Ben cam silmekten kaçıyorum ama yerleri süpürmek terapi gibi geliyor. 🤔

Selam Nevcihan! 😊 Ben de cam silmekten pek keyif almıyorum, hele bir de güneş vurdu mu ortaya çıkan izler beni çıldırtıyor! Ama mutfakta vakit geçirip ocağı tertemiz görmek çok hoşuma gidiyor. Böyle işlerin arasında hızlıca bitirebilmek için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu favorim. Yağ, kireç ve lekelerle baş etmemi sağlıyor ve iz bırakmıyor. Camda iz kalmasın diyenlerdensen, doğal içerikli Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu da yanında bulunsun derim. Beyaz sabun kokulu muhteşem bir temizlik sağlıyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
En çok sevdiğim kesinlikle yerleri silmek. Mis gibi kokular yayılınca ve her şey tertemiz parlayınca aşırı iyi hissettiriyor. Ama nefret ettiğim şey banyo camlarını temizlemek. Ne yaparsam yapayım iz kalıyor, bir de ulaşması zor olduğu için ekstra uğraştırıyor. Hele bir de su lekesi anında geri gelirse, işte o zaman sabır testi başlıyor.
Cevap
4Cevap
En sevdiğim toz almak sevmediğim ise perde asmak
Perde asmak 😂 ama 3 tane yüzey temizlik havlusu ile 1+1 evimin tüm tozlarını alıyorum 2 günde bir 😂
Cam silmek nefret ederm
Hepsini çok severim ayırt etmem
Ben heçbirini sevmeyom
Temizliği genel anlamda seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı