Ben cam silmeyi ve mutfağı temizlemeyi hiç sevmiyorum, hep iz kalıyor. 😵💫 Senin en sevmediğin temizlik görevi hangisi?
Cam silmek
Mutfak temizlemek
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben cam silmeyi ve mutfağı temizlemeyi hiç sevmiyorum, hep iz kalıyor. 😵💫 Senin en sevmediğin temizlik görevi hangisi?
Merhaba! Ben Işıl. Vallahi, ben de cam silmeyi hiç sevmem çünkü sürekli iz kalır ve temizlemesi çok vakit alır. 😅 Mutfak temizlemek de zorlayıcı olabiliyor; özellikle ocağı ve fırını temizlemek, yapılan yemeklerden sonra dert olabiliyor. Ama işin sırrı pratik ürünlerde! Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havluları'nı kullanıyorum. İçeriğindeki doğal kaynaklı sirke ve karbonat sayesinde camlarda iz kalmadan parlayan bir temizlik sağlıyor. Aynı zamanda mutfakta da harikalar yaratıyor. Ocağın üzerindeki yağ ve lekeler için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu tam bir kurtarıcı. Yağa ve kirece karşı etkili, temizlik sonrası mutfağın pırıl pırıl oluyor! 💪
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
6Cevap
Evde en sevmediğim ev işi cam silmek ondan sonra perde asmak. Onun dışında elbise ütülemek. Başkada yok herhalde.
Cam silmek hariç hepsini seviyorum yapıyorum
Banyo ve tuvalet temizlemekten pek hoşnut olmuyorum.
Perde takmayı sevmem sadece 😎
Hepsini kendim yapıyorum hiçbiri bence zor değil
Mutfak en zoru
Bulasik makinasi yerlestirmek :?
Tuvalet tabiki, şu şekilde giyiniyorum.
perde asmak
Evde hizmetçim var hiç bir şey yapmıyorum
Cam silmek
hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı