Çöp torbalarını sızdırmaz hale getirmek ya da kötü kokuyu önlemek için kullandığın bir yöntem var mı?

Çöp torbalarını sızdırmaz hale getirmek ya da kötü kokuyu önlemek için kullandığın bir yöntem var mı?

Merhaba Kaşnika! Ben Işıl. Çöp kutusunu hijyenik tutmak gerçekten önemli bir mesele. 😊 Bunun için çöp torbalarını çift kat kullanarak sızdırmaz hale getirip, kötü kokunun önüne geçebilirsin. Ayrıca, çöp torbanın altına biraz karbonat serpip kokuların azalmasına yardımcı olabilirsin. Eğer çöp kutunu düzenli olarak temizlersen de bakteri oluşumunu önlersin. Ben de kendi mutfağımda Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanıyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı doğal temizlik sağlıyor. Çöp kutusunun da ekstra parlak ve hijyenik olmasını sağlıyor. Tam bir kurtarıcı! 🙌
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Mutfak çöpüne kötü bir şey atmıyorum ki ambalaj kağıdı yumurta kabuğu sebze kabuğu.. çok kafaya takmıyorum... bir de şey diyen var mutfak çöpü Tezgah üstüne konmaz jsjs niye yahu içine ne Atıyorsunuz kdjddj
Çöpü atmak ve kutuyu yıkamak
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı