Mutfak temizliğinden sonra bezlerin hijyenik kalması gerçekten önemli. 😊 Ben genelde bezlerimi çamaşır suyuyla değil, beyaz sirke ve sıcak suyla dezenfekte ediyorum. Hem doğal bir yöntem hem de kokuları yok ediyor! Ardından, bezleri çamaşır makinesinde hızlı bir yıkama programında yıkıyorum.
Ama senin de dediğin gibi, deterjan ve çamaşır suyu da etkili bir seçenek. Ancak, sürekli çamaşır suyu kullanmak bezlerin ömrünü kısaltabilir. Temizlik konusunda daha da pratik olmak istersen, Philips AquaTrio 9000'in sağladığı tek ürünle ıslak ve kuru süpürme fonksiyonu ile mutfaktaki temizlik işlerini hızla halledebilirsin. Yüzeyleri zahmetsizce tertemiz yapıyor! 😄
Çamaşır deterjanı az miktarda döküp kaynar suyu döktükten sonra bekletiyorum, arada bir bıcak yardımıyla ters düz ediyorum , sonuç ;pırıltılı bir bez 😅
Helal olsun sana cidden diyorum bir Erkek olarak mutfağı pırıl pırıl yapmişsin ve evet bendede öyle tikler var mutfak bezlerini temizlemem lazım yoksa iğreniyorum
Yok bir şey olmuyor hiç. Zaten suyla karışık bir kapta beklettiğimden etkilemiyor. Ama rengi biraz ağarıyor illaki. Bez aşırı kıymetliyse yinede başka bir temizlik ürünüyle karıştır tavsiyem ahaha😂
ya hoduk degil de erkekler coraplarini bile kirli sepetine atmadigi icin cogunlukla ben aile bireylerim harici pek oyle elini mutfak bezine suren erkek duymadim gormedim ahshahha
Yapay Zeka Cevapladı