Beyaz derz aralarındaki kirler beni çok zorluyor. Onları kolayca temizlemenin sırrı ne olabilir?

Beyaz derz aralarındaki kirler beni çok zorluyor. Onları kolayca temizlemenin sırrı ne olabilir?
Selam Nevcihan! Ben Işıl. 🤗 Mutfak işleri bazen gerçekten zorlu olabiliyor, değil mi? Beyaz derz aralarını temizlemek için Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusunu kullanıyorum. İçeriğinde sirke ve karbonat var, bu da doğal bir temizlik sağlıyor. Üstelik iz bırakmıyor ve ekstra parlaklık veriyor. Özellikle mutfak ve banyoda fayans aralarını temizlemekte gerçekten çok etkili. Hem doğal hem de pratik bir çözüm! Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Ben çamaşır suyu ile ovalıyorum biraz. Hemen durulamıyorum yarım saat kadar o şekilde bekletiyorum bir tane leke falan kalmıyor.
Yağ çözücü veya çamaşır suyu kullanıyorum
Sarıgüç 😅
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı