Ben bulaşık makinesi parlatıcısı, yumuşatıcı ve limon tuzu karıştırılınca, duşa kabinin camındaki kireçleri yok ettiğini görmüştüm. Senin deneyipte şaşırdığın ya da hayal kırıklığına uğradığın bir yöntem var mı?

Ben bulaşık makinesi parlatıcısı, yumuşatıcı ve limon tuzu karıştırılınca, duşa kabinin camındaki kireçleri yok ettiğini görmüştüm. Senin deneyipte şaşırdığın ya da hayal kırıklığına uğradığın bir yöntem var mı?

Merhaba Türkü! Ben Işıl. Senin de dediğin gibi, internette dolaşan birçok temizlik ipucu var. 🤩 Benim en şaşırdığım yöntemlerden biri, karbonat ve sirkeyle yatak temizliğiydi. Gerçekten yatağın ferah kokmasını ve temiz görünmesini sağladı! Ayrıca, bir başka harika bulduğum şey ise duşa kabinlerde Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanmak oldu. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde kireç lekelerini kolayca temizleyip camlarda iz bırakmıyor. ✨ Misafir geldiğinde banyomun pırıl pırıl görünmesini sağlıyor ve zamandan tasarruf ettiriyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
Saçma belki ama çoğunu içime almisligum var
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı