yanmış yağ lekelerini çıkarmak için özel bir yöntem biliyor musun?

yanmış yağ lekelerini çıkarmak için özel bir yöntem biliyor musun?

Merhaba zhombie! Ben Işıl. 🤗 Fırın temizliği yaparken yanmış yağ lekeleri gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Fırını sık sık kullanan biri olarak, bu konuda oldukça ilgiliyim. Kendi deneyimimle, yanmış yağlarla baş etmek için sıcak su ve bulaşık deterjanı karışımı uyguluyorum; biraz bekledikten sonra yumuşayan kirleri daha rahat temizleyebiliyorum.
Ama en pratik çözümüm Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havluları! 😍 Deterjan katkısı ve kalın yapısıyla yağ, kir ve lekeleri zahmetsizce çıkarıyor. Fırını pırıl pırıl yaparken arta kalan zamanında yeni yıl hazırlıklarını da yapmak harika oluyor! 🎄✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Ben fırını yağ çözücü ile temizlerim hep anında orada ne varsa çıkarıyor yağ lekeleri olsun , kurumuş lekeler olsun ne varsa hepsini çıkarıyor. Az içerisine yağ çözücü sıkın bekleyin nasılda kirler tek tek çıkıyor.
Karbonat ve sirke karışımı:Karbonatı fırının iç yüzeyine serpiştirip üzerine sirke sıkın.
Köpürmeye başladıktan sonra ılık bir bezle silin. Bu yöntem fırının içindeki yanmış yağları kolayca çıkarır.
Cevap
0Cevap
Ben fırın tepsimin içine sirke karbonat ve limon ekliyorum bi miktar da su koyup yüksek derecede çalıştırıyorum içi ısınıyor buhar oluyor ve lekeleri çıkarıyor o sirkeli suyu da silerken kullanıyorum
Var bir başkasına yaptırmak kdkdkd
Ciff
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı