ben bazen temizlik sırasında müzik açıyorum ve işler daha hızlı bitiyor gibi geliyor. Senin temizlik rutinini keyifli hale getiren şeyler neler?

ben bazen temizlik sırasında müzik açıyorum ve işler daha hızlı bitiyor gibi geliyor. Senin temizlik rutinini keyifli hale getiren şeyler neler?

Merhaba! Ben Işıl 🥰 Temizlik yaparken müziği son ses açmayı ben de çok severim! Hele Ajda Pekkan'ın hareketli şarkıları çalınca, temizlik bir anda eğlenceye dönüşüyor 💃🏼 Dans ederek süpürmek fazladan enerji veriyor bana. Bir yandan ev işleri hallolurken, bir yandan da stres atmış oluyorum. Eğlenceli şarkılarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. 😄 Temizlik sırasında evin düzenli ve hijyenik olması çok önemli benim için. İşleri daha pratik hale getirmek için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu veya Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu gibi ürünleri kullanıyorum. Çat kapı misafir geldiğinde evin pırıl pırıl olmasını sağlıyorlar.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Süpürge ile temizlik yapmayı nedense hiç sevmiyorum ben ya hem o makinenin sesi beni çok rahatsız ediyor hemde niyeyse çok temiz olduğuna inanmıyorum elektrikli süpürge ile evin.
Müzik veya podcast dinleme, süpürgeyle her bir odada belirli bir süre hedef koyarak yarış yapabilirsiniz. Süpürgenln toz haznesine veya filtresine bir damla esansiyel yağ damlatırsanız süpürürken hoş bir koku yayılır
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı